Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allah sabır versin inşallah çok zor sen acını yaşa kendini toparla. Doğumun nasıl oldu? Sürecin basıl gelişti?kanamalarla birlikte suyun azalmışmıydı? Kabama olması enfeksiyon yaparak kesenin delinmesine sebep oluyor. Benimde ilk haftalardan başlayan kanamalarım pluuordu 2 li 3 lü 4 lü tüm testlerimi yaptırmıştım detaylı ultrasona da girmiştim bebeğimin hbir problemi yoktu. 18 haftamda amniyon sıvısının azaldığını farkettik kesem delşbmii ve sızıntı halinde azar azar gelmiş farketmedim tabi ben. Devamlı kalkmadan yattım suyum yükseldi 25. Haftada kesem konple yırtıldı 26 da normal doğum yaptım bebeğim 13 gün hayatta kalabildi geçen sene bu zamanlardı tam bunları anlatma sebebim şu; yaşadığımız şey normal değil değil aslında.sen biraz kendini toparla yapman gereken şeyler var. Sebebini bulabilirsen hem için rahatlar hemde rabbim birdaha evlat verdiğinde tedbirli olursun. Ama en başı senin sağlığın. Senin iyi olman gerek A aysegul8686

Canım başın sağolsun bende 8 ay oldu kaybedeli çok üzgünüm senin adına Rabbim bi daha yaşatmasın bütün enfeksiyon testlerini pıhtılaşma testlerini yaptır Rabbim acını hafifletcek sağlıklı evlatlar versin

Sözde sürekli kontrollerim oldu hep tekrarlayan hematomlarım oldu ama bebeğim hep çok sağlıklıydı. Doktorumla daha görüşemedik bayrama denk geldiği içi hiç tanımadığım bilmediğim bir doktorun müdehalesine mecbur bırakıldım. 5 sene önce sağlıklı bir sezeryan doğumum oldu kanamasız gayet sağlıklı . Ardından geçen yaz yine kanamalı gebelik oldu 11. Hafta kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum 4 ay sonra hamile kaldım ve hiç çalışmadan progestanla proluton depot iğnelerle 18 hafta devam etttik. Sonra doktorum hepsini kesti kanama devam etti ama kanama alanı gözlemlenmedi. Hatta çalışmaya bile başladım ama oturarak yürümeden . Son 2 haftadır 2 kontrolde de rahim ağzının uzun olduğunu söyledi doktorum 20. Haftada sancım başladı ama anlamadım ishal gibi karnım ağrıdı, hastaneye gittiğimde Bebek nasıl olduysa kanala girmişti normal Doğumla doğurtup, kürtajla plesantayı kazıdılar.şuan inanılmaz üzüntülüyüz acaba sebep neydi , bir daha denersem yine kanamalı mı olucak öyle olunca çok zor gidiyor hamilelik günler geçmek bilmiyor hep diken üstünde Allahım herkese yardım etsin yorumu göndermedik patolojiye çünkü prenatestle kromozom anomalisi olmadığını öğrenmiştik. Canlı doğdu ama öldü tabi gayet sağlıklıymış fiziksel olarak

Enfeksiyondan kaybetmiş olabilirsin ama en doğru şeyi doktor bilir

Enfeksiyondan kaybetmiş olabilirsin ama en doğru şeyi doktor bilir
Şimdi kendi doktorumun yanından çıktım, o da enfeksiyon olabilir dedi ama çok hızlı açılmış olmasına anlam veremedi tam anlamıyla rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi ama Çarşamba gayet iyiydi rahim ağzı kapalı ve uzundu diyor ben pzt akşamı sancılandım.haftaya kontrolüm var rahimde plesanta parçaları kalmış onu takip edicek önceliğimiz o diyor. Sonra çeşitli testler vs. Ama bu ve önceki hamileliğim hep kanamalı devam ettiği için Bundan sonra kanamalı olursa rahim ağzına dikiş atamayız diyor. Vazgeçmek istemiyorum ama böyle olucaksa yine riske edemem, mahvolduk

Bi çocuğun var dmi

Böyle olan bi sürü insan
Evt 2012 Temmuz'da sezeryan Doğum yaptım ama ne bir lekelenme ne de başka birşey aktif çalışarak ayakta doğurdum neredeyse. Ama son 2 kez kayıp yaşıyoruz.
Böyle olan bi sürü insan var cnm bütün testlerini yaptır özellikle hematoloji ve romatoloji ile görüş

Böyle olan bi sürü insan

Böyle olan bi sürü insan var cnm bütün testlerini yaptır özellikle hematoloji ve romatoloji ile görüş
Hamilelik hormonları tamamen bitince gidicem inş benim bu daha önce olmayan sonra bir anda çıkan kanamaların sebebi bulunmadıkça sonum hep aynı olacak gibi, Çanakkale de yaşıyorum küçük bir yer burası da büyük bir şehirde riskli gebelik uzmanı bulmam lazım sanki. Burda Allah'a emanetiz.

İstanbula gelme şansın varsa perinatologumu öneririm sana

27.haftada dekolman plasenta sebebiyle kaybettim 2 gün yaşadı
Nasıl belirti verdi peki ve nasıl kimse anlamadı da diğer doktor nasıl anladı acaba? Bende Doğum olmadan önce pzt sabah bi kan pıhtısı düştü 3 cm çapında ve alıp baktım zor dağıldı aradan 36 saat geçmeden bir tuvalet kağıdı üzerini kaplayacak kadar pelte gibi yine koyu kahve bordo arası kan geldi. Hemen o sabah doktora gittim zaten benim hep kanamalıydı ama son 1 haftadır rahimde kan birikintisi bitmişti az az geliyordu. Doktorum rahimde bir anormallik görmüyorum rahim ağzıda kapalı ve uzun deyip gönderdi. O Çarşamba son gördüm doktorumu zaten pazartesi sabah sancıyla hastaneye gittim o akşam Doğum oldu.

Ben de ikizlerimi kaybettim 24 haftalikken doktorlar rahim agzi yetmezligi dedi 15 ay gecti simdi tekrat istiyoruz doktora muane oldum rahim filimi cekildi bir cok testler yapildi kan pihtisi genetik yapildi sonuclari bekliyorum hakkimizda hayirlisi iki kizim vardi biri 5 gun biri 10 gun yasadi

Çok geçmiş olsun başın sağolsun, herşeyde bir hayır aramak gerekiyor benim bebeğim hemen öldü doğduktan sonra ama seninkiler yaşamış belki kurtulsaydılar çok ağır fiziksel zihinsel sorunları olabilirdi. Ben böyle avutmaya çalışıyorum kendimi. Rahim bir anda mı açıldı benim 5 günde açıldı Doğum kabaklına girmişti doktor bebeği sadece zarın tutuyor deyip, Doğuma aldı. Bende gereken tüm testleri yaptıracağım ama benim hep kanamalı oldu son 2 gebelik

Benim ilk uç ay kanaman dusuk tehlikesi oldu tam rahatlamistim 22 ci haftalarda surekli akintim vardi doktor fitil vs verdi ama gittikce artti akinti miktari mesela bir yemek kasigi gibi sildikce megerse o nişanmis rahmin takici doktorlar enfeksin dedi gönderdi 24 haftalikken aniden kese disari cikti doktorlar mudahale etti ittiler falan ama bu kezde suyum geldi dogum basladi suan cok tedirginin bebek cok istiyorum bi yandan da cok korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini uzun omurlusunu versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…