Rahim ağzı yetmezliğinde arda lembet hocayı tek geçerim istanbulda iseniz ona görünün derimBenim ilk uç ay kanaman dusuk tehlikesi oldu tam rahatlamistim 22 ci haftalarda surekli akintim vardi doktor fitil vs verdi ama gittikce artti akinti miktari mesela bir yemek kasigi gibi sildikce megerse o nişanmis rahmin takici doktorlar enfeksin dedi gönderdi 24 haftalikken aniden kese disari cikti doktorlar mudahale etti ittiler falan ama bu kezde suyum geldi dogum basladi suan cok tedirginin bebek cok istiyorum bi yandan da cok korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini uzun omurlusunu versin insallah
Başımdan geçmedi daha kötüsü geldi ama arda hocayı bulduğumda nerdeyse %80 rahim ağzı yetmezliği hastasının hikayeleriydiMalesef degilim sanirim başinizdan gecti bana denilen 12 haftada serklaj yapilmasi
Plasenta dekolmanSizin sikinti neydi ki
Riskim var maalesefDiger gebelikte de ayni sikinti yaşar misiniz ki aceba
Bence tedirgin olmayin ciger gelistirici vurulursun falan dr daha cok onlem alirlar[/QUOTE
İnşAllah arkadaşım doktorum senden daha kötü durumda olanlar vardı şu an evlatları yanında korkma olucak diye bana destek veriyor inşAllah Mevlam bu defa normal ni gebelik nasip eder hepimize şu an gebe kalmaya çalışıyorum tedaviye başladık
İlki tedavi ile mi olduBende regli olmayi bekluyom tedavi icin
Nasıl iğne cnm bende şu an tedaviye başladım bu 2.ayım ama ben hap iğne oluyorumEwet tedavi oldu ama ilk aşamasi igne ile
Bende femara+ovitrelle kullanıyorum sonuç alır miyim bilmiyorumSenin nasil ikisini ayni anda mi kullaniyorsun
İlki kendinden oldu cnm ama bayağı bi uğraşmış beklemiştim şimdi pek gücüm yok diye doktorum femara verdi geçen ay başladım tutmadı bu ayda içiyorum nolcak bilmiyorum pko var bendeFemera hapti heralde ilkinde nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?