[table="head"]nick|doğum h.|doğum ş|isimleri|kilo boy|doğum t.|kaç gün yaşadığı|doğum sebebi|hamile
Ozlenen2010|33+5|sezeryan|OnurEfe|2800gr 50cm|17.07.2008|24 gün|stres||
Angelhope|27+0|sezeryan|Umut Baki|460gr 27cm|19.02.2008|135 gün|kanda pıh.plesan.yeter.|30.12.2009|
Premete|29+2|sezeryan|Mete|830gr|13.04.2009|71 gün|kanda pıh.||
Melek76|37+5|sezeryan|Yusuf|2700gr 51cm|15.03.2009|ölü doğum| kanda pıh .kaka yap.|11.08.2009|
Mhtp|6 aylık|normal|Ayşe||03.07.2009|12 saat|stres|30.08.2009|
Hogotoe|30+0|||||||
Ylmznrmn|27+3|sezeryan|Yavuz Selim|700gr 30cm|25.04.2009|30saat|pre eklampsi,help send.||
Ebrizm|34+2|sezeryan|Beren,Beril|2200gr 31cm,2300gr.32cm|25.10.2008|ölü doğum , çok şükür hayatta|gebelik zehir.||
Ecrinbebek|27+3|normal|Nilda|1000gr 35cm|23.03.2009|28 gün|anne enfeksiyonu||
Leylayaşar|33+5|normal|İrem|2190gr 44 cm |20.11.2008|2 ay 15 gün |beyin kanaması||
Sudesıla|38+0|sezeryan|Umut|3200gr||15 gün|kalp rahatsızlığı||
Aabeyazmelek|6 aylık|normal|Gökçen|1000gr 52 cm |26.02.2009|3 saat|stres||
Nekoneko|6 aylık|normal|Muhammed Burak|605gr|05.08.2009|30 saat|stres||
Seymacım|38+0|sezeryan|Ahmed Said|2950gr |25.01.2008|ölü doğum |Rahim yırtıl.||
Hazann
Minikmeryem
Hadibakem
Ravza1818
Vvuslat
Laletunam
Alicim
Sinannuray
Eburcu
Seblev
Limburg1985
Sweetbaby
Anneolunca[/table]
premete, eburcu ben de işe başladığımda en korktuğum şeylerden biri çevremde göreceğim gebe ve bebekler nedeni ile ağlama krizine girmekti. Ama korktuğum olmadı. Kötü olmuyorum ama tüm bebekler hatta küçük çocuklar bile melek gibi görünmeye başladı eskiden bu kadar masum olduklarını fark etmemişim herhalde Yalnız gece yattığımızda yan komşunun çocuğunun (2 yaşında) ağlama sesleri yatak odamıza kadar geldiğinde olay bitiyor bende belki de gün içine biriktiriyorum ve çeşmeler açılıyor.
O çocuk ağlarken bizim evimiz bomboş. Gebeyken de duyardık hep o çocuğun sesini ben eşime ne çok ağlıyor bu çocuk gece olunca derdim. O da intikamımız acı olacak diye espri yapardı bizim iki oğlan birden ağlayıp onu bastıracaklar derdi. Hep o aklıma geliyor. İşte o anda nefes almak bile acı veriyor. Kalbim acıyoooorrrr....
Ellerine sağlık canım, nihayet bulmuşsun nasıl yapılacağını. Canım benim bir önerim var bu listede bölüme bir kere girip yazmış ama daha sonra hiç uğramamış kişilerin isimleri de var ve dolayısıyla biz bu kişilerin şimdiki durumlarından haberdar değiliz ve hiç de olamayacağız (Hagotae, Ylmznrmn,Ecrinbebek, Minikmeryem, laletunam vs.). Bu kişileri listeden çıkaralım mı çünkü onlar orada durdukça sinannuray gibi yeni giren arkadaşlarımız listede o kadar çok kişi olup da herkes hala beklemede diye panikliyor ve umutsuzluğa kapılıyor.
Deli misin niye kendini sona alacakmışsın bu ay bilemedin öbür ay senin adının karşısındaki hane de dolacak. Yani benim bunu dememdeki maksat kişiler hamile kalmış veya kalmamış meselesi değil aslında, bu kişilerle iletişimimimiz koptu zaten dikkat edersen sayfaya da bir kere yazmışlar ondan sonra da ortada görünmemişler. Mesele hamilelik değil biz buraya yalnızca hamilelik haberlerimizi paylaşmak için girmiyoruz, acılarımızı, hayata bakış açımızı paylaşmak için de hatta özellikle onlar için giriyoruz ama zaten bu arkadaşlarla bir paylaşımda bulunulmamış. Sonra gelirlerse, tekrar yazarlarsa o zaman yeinden ekleriz listeye. Ama yine de liste sahibi sensin, son karar senin ben sadece fikrimi belirtmek istedi.opuyorumnanaktan
tamam tatlım anladım ,, haklısın ,, tekrardan geldiklerinde ekleriz yeniden ,yerimseniben,
bu arada sen nasıl oldun kanaman bittimi ,, yoğunmu oldu nasıl oldu ,???niyetim tekrardan hatırlatıp seni üzmek değil gerçekten merak ettim
Evet canım kanamam bitti. Zaten çok yoğun bir kanama olmadı adet kanaması gibi oldu. İlk 3 gün fazla geldi zaten normal adetimde de öyle olur sonra damla damla geldi 6. gün de tamamen kesildi. Yalnız ilk gün avuç içi büyüklüğünde bir parça geldi kanamamla beraber o kese miydi yoksa kalınlaşan rahim duvarı mıydı anlayamadım. Bugün doktora gideceğim inşallah parça falan kalmamıştır ve inşallah korunmaya gerek yok der de hemen başlarım çalışmalara. Sanırım yumurtlamam başladı tekrar çünkü 3 gün ağrı kesiciye tepki vermeyen başağrısı çektim. Lohusalıktan sonraki ik adetimde de aynı başağrılarını yaşamıştım. Ben de migren olduğu için salgılanmaya başlayan hormonlar ağrı yapıyor ve 2 hafta sonra da adet olmuştum.
araniza yeni katildim arkadaslar......ben evliligimin ilk ayindan hamile kalmayi dusleyen 3yil gecmesine ragmen hala bebegi olmayan...2sene icinde 4.5 aylik kurtajla sonuclanan dusuk ve 5.5 aylik erken dogumla sonuclanan ve sadece 5 dakika bebegini canli olarak goren... ve tum uzuntulerine ragmen hala umudunu yitirmemek icin caba sarfeden biriyim...ilk bebegimin kurtaji zamani benden alinan her parcayla sanki kalbimi parcaladilar..kanamam cok oldugu icin kurtaj tam olmadi ertesi gun kalan parcalari alicaz dediler... ve...tuvalete gittigimde sanciyla bebegimin kafasi dustu...neler yasadim....bebeginin kesilmis kafasini goren kac anne vardir dunyada...once sordum kendime...ben ne yaptim ki ..ne kadar buyuk gunah isledim kibu aciyi yasadim..ama isyankarligim korkuttu beni...demek Allah boyle yazmis boyle olmaliymis..her 2 bebegimin acisini unutmadan yeniden korku dolu hamilelik gecirmek uzereyim 1haftaya kadar hamile olup olmadigim bilinicek.. basimiza gelecekleri yalniz O biliyor Onun Ol demesiyle her sey olucagina varir....mafoldumben
araniza yeni katildim arkadaslar......ben evliligimin ilk ayindan hamile kalmayi dusleyen 3yil gecmesine ragmen hala bebegi olmayan...2sene icinde 4.5 aylik kurtajla sonuclanan dusuk ve 5.5 aylik erken dogumla sonuclanan ve sadece 5 dakika bebegini canli olarak goren... ve tum uzuntulerine ragmen hala umudunu yitirmemek icin caba sarfeden biriyim...ilk bebegimin kurtaji zamani benden alinan her parcayla sanki kalbimi parcaladilar..kanamam cok oldugu icin kurtaj tam olmadi ertesi gun kalan parcalari alicaz dediler... ve...tuvalete gittigimde sanciyla bebegimin kafasi dustu...neler yasadim....bebeginin kesilmis kafasini goren kac anne vardir dunyada...once sordum kendime...ben ne yaptim ki ..ne kadar buyuk gunah isledim kibu aciyi yasadim..ama isyankarligim korkuttu beni...demek Allah boyle yazmis boyle olmaliymis..her 2 bebegimin acisini unutmadan yeniden korku dolu hamilelik gecirmek uzereyim 1haftaya kadar hamile olup olmadigim bilinicek.. basimiza gelecekleri yalniz O biliyor Onun Ol demesiyle her sey olucagina varir....mafoldumben
premete tatlım ii hebrini aldığımda çok sevinmiştim ya umut olmuştun bana.şimdi duydum çok üzüldüm geçmiş olsun bitanem.bende giremiyorum uzun zamandır canlarım.işe girdim yoğun geçiyoo fırsatım olmuyo.hepiniz iisinizdir umarımmm.
canım çok geçmiş olsun , çok üzüldüm, bu sefer her şey güzel olacak inşallah...araniza yeni katildim arkadaslar......ben evliligimin ilk ayindan hamile kalmayi dusleyen 3yil gecmesine ragmen hala bebegi olmayan...2sene icinde 4.5 aylik kurtajla sonuclanan dusuk ve 5.5 aylik erken dogumla sonuclanan ve sadece 5 dakika bebegini canli olarak goren... ve tum uzuntulerine ragmen hala umudunu yitirmemek icin caba sarfeden biriyim...ilk bebegimin kurtaji zamani benden alinan her parcayla sanki kalbimi parcaladilar..kanamam cok oldugu icin kurtaj tam olmadi ertesi gun kalan parcalari alicaz dediler... ve...tuvalete gittigimde sanciyla bebegimin kafasi dustu...neler yasadim....bebeginin kesilmis kafasini goren kac anne vardir dunyada...once sordum kendime...ben ne yaptim ki ..ne kadar buyuk gunah isledim kibu aciyi yasadim..ama isyankarligim korkuttu beni...demek Allah boyle yazmis boyle olmaliymis..her 2 bebegimin acisini unutmadan yeniden korku dolu hamilelik gecirmek uzereyim 1haftaya kadar hamile olup olmadigim bilinicek.. basimiza gelecekleri yalniz O biliyor Onun Ol demesiyle her sey olucagina varir....mafoldumben
Canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.Bencede hemen çalışmalara başla...Bebişimiz hemen gelir inşallah...Yelzcim sağol canım ne yapalım kısmetim bu kadarmış, kısmetten öteye gidilmiyor. İşe girmene çok sevindim, yoğun olmak da iyidir yorulursun ama kafan meşgul olur, sana iyi gelir. Sen iyi ol o yeter.
Kızlar ben de bugün doktora gittim. Ultrasonla baktı rahim temizlenmiş, çok şükür parça falan kamamış. Doktor bu olayı yaşanmamış say, farzet ki iki hafta geç adet oldun dedi. Hele ilk gebeliğinle bu yaşanan olayı sakın ilişkilendirmeye kalkma ikisinin mekanizması tamamen farklı sakın stres olma dedi. Veeeeeeeee korunmanıza gerek yok dedi ama bu ay tekrar hamile kalmam çok küçük bir ihtimalmiş. Olsun ben yine de çalışmalara başlayayım ne olur ne olmaz değil mi. İnşallah çok yakında size yine müjdeli bir haber verebilirim ve inşallah artık mutlu sona ulaşabilirim. Allah'ın hakkı 3'tür diyorum kendi kendime. İnşallah 3.'de yüzüm güler.
premete tatlım ii hebrini aldığımda çok sevinmiştim ya umut olmuştun bana.şimdi duydum çok üzüldüm geçmiş olsun bitanem.bende giremiyorum uzun zamandır canlarım.işe girdim yoğun geçiyoo fırsatım olmuyo.hepiniz iisinizdir umarımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?