Bursa'da prosedür nasıl bilmiyorum ama burada 3 kayıptan önce test yapmıyorlar çünkü testler çok pahalı 700-800 TL tutuyor hatta burada poliklinik hastalarına testler yapılamadığı için beni bir günlük hastaneye yatış göstermişlerdi. Sen önce üniversiteden bir doktorun özeline gidersen ve o seni yönlendirirse sorun çıkacağını sanmıyorum. Benim mthfr 1298 heterozigot, PAI 4G\4G ve ACE D\D çıkmıştı. Kan pıhtılaşmasına eğilim varmış ama değerlerim çok önemli değilmiş hatta gittiğim 3 doktor da bu değerler nedeniyle hamileliğimde problem yaşamış olduğumu düşünmediklerini sokaktan rastgele çevirdiğin 2 insandan 1'inde de bu değerlerin bendekiyle aynı olduğunu söylediler. Sende de anlamlı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama en azından keşke onu da yaptırsaydım diye düşünmezsin.
selam sweetbaby sorularına ancak cevap verebiliyorum gelen giden çok yoğun 23 ocakta kaybettim 25ocakta sezeryanla alındı alışması çok zor fakat hayat devam ediyor
sweetbaby inşallah öyle olur annelerden babalardan çok ben bebeklere acıyorum canlarından olmaları çok acı geliyor neyse yaralarımız zaten kanıyor bir de ben deşmiyeyim
bu arada bu test olayını çok fazla büyütme arkadaşım nasıl olsa birşekilde yaptırırsın ve büyük ihtimalle hiçbirşey çıkmayacak
kendi kendine gebe kalıyor olabilmen de çok güzel bak aylar nasıl geçiyor yazın da güzel bir tatil yaparsın sonra yavaş yavaş gelsin yeni bebiş sağlıcakla inş.
arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için
göbek deliğim biraz daha iyi
sevgili premete göbek deliği enfeksiyonu gebelik bittikten sonra olabiliyormuş göbek deliği genişledikten sonra tekrar küçülürken yapısı değişip enfeksiyon kapabiliyormuş
neden bu kadar enfeksiyon geçirdiğimi ben de bilmiyorum stresliyim bir de benim vücudumda ne olduya 3 yıl kadar önce başladığım tüp bebek tedavileri aşılama vs. sonrası yani hormon düzeni ilaçlarla altüst edildikten sonra oldu kilo alma stres enfeksiyonlar acılar üzüntüler gözyaşları....
eburcu ben de her an bebeklerimleyim ve senin gibi ben de onların yanında olmak istiyorum keşke ben de gitseydim diyorum bu nalet enfeksiyon onları değil beni vursaydı keşke her geçen gün bizi yaklaştırıyor bunu düşünüp teselli ediyorum kendimi.
Dün, bugün müthiş duygusalım. Çevremde hep bebek haberleri alıyorum. Üzülmeyeyim ne güzel haber Allah tamına erdirsin diyorum ama içim sızım sızım sızlıyor. Gözümden yaşlar akıyor. Bir de benim işyerimdeki arkadaşların hepsinin ya eşi hamile yada yeni çocuğu doğdu. Yani hep bebek muhabbeti. Yeni evlenenler bile 1 yılı doldurmadan çocuk yaptılar. Üzülmek istemiyorum, çocuk sohbeti duymamak için kalkıyorum. Gözlerim doluyor. Onların keyfini kaçırmayayım diye gizli gizli ağlıyorum. Ama dayanmak çok zor. Acım hiç dinmiyor.
günaydınlar.....opuyorumnanaktan
nerdesiniz yahu sabah oldu... aloo:hulya:
arkadaşlar size bişey sorcam vereceğim linkte ki tabloyu yapabilecek varmı aramızda nasıl yapılıyor hiç anlamadım ,, yardımcı olurmusunuz???
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/257680-tablo-deneme.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?