Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben de kan pıhtılşma testleri için gidicem üniversite hastanesine aam 30 gün için doluymuş randevular ancak mart 18e alabildim. ya kızlardan birri demişti sanki de gidicem diye hatırlayamadım. umarım bişi çıkmaz gerçi sonuçlanması da bi süre alır heralde. şunun için sordum biraz okudum da hamileyken ve lohusalık döneminde test yanlış çıkabiliyomuş çünkü o dönemlerde kan pıhtılaşmaya eğilimli oluyomuş. neyse benim 3.5 ay olmuş oluyo.offfff ne zor işler ya biz nezaman sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alabilicez.

Sweetbaby canım ben de doğumdan 3 ay sonra testlerimi yaptırmıştım sonuçları da 1,5 ayda falan çıkmıştı yalnız burada 3 gebelik kaybı olmayana test yapmıyorlar o yüzden tanıdığımız bir doktor arkadaş beni tekrarlayan düşüklerim var gibi kaydetti ancak öyle yaptırabildim testleri. Senin de aklında bulunsun eğer öyle bir sorun çıkarırlarsa 1 erken doğumun var iki de düşük yaptım dersin.

senin sonuçlar nasıl çıkmıştı canım. bi d e3 düşük dememe gerek var mı gerçekten. benim doktorum neden olduğunun ortaya çıkması için bu testlerin yapılması gerektiğini söylemişti. bi sorun çıkarmı ki.şimdi 3 kez diyince bişey sorar filan saçmalarım.

selam melek anneleri nasılsınız keyifiniz nasıl
hadi bakem son ay oldugu için zaman geçmiyordur senini için...
map geçmiş olsun tatlım kenide dikkat et..

Bursa'da prosedür nasıl bilmiyorum ama burada 3 kayıptan önce test yapmıyorlar çünkü testler çok pahalı 700-800 TL tutuyor hatta burada poliklinik hastalarına testler yapılamadığı için beni bir günlük hastaneye yatış göstermişlerdi. Sen önce üniversiteden bir doktorun özeline gidersen ve o seni yönlendirirse sorun çıkacağını sanmıyorum. Benim mthfr 1298 heterozigot, PAI 4G\4G ve ACE D\D çıkmıştı. Kan pıhtılaşmasına eğilim varmış ama değerlerim çok önemli değilmiş hatta gittiğim 3 doktor da bu değerler nedeniyle hamileliğimde problem yaşamış olduğumu düşünmediklerini sokaktan rastgele çevirdiğin 2 insandan 1'inde de bu değerlerin bendekiyle aynı olduğunu söylediler. Sende de anlamlı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama en azından keşke onu da yaptırsaydım diye düşünmezsin.

arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için
göbek deliğim biraz daha iyi
sevgili premete göbek deliği enfeksiyonu gebelik bittikten sonra olabiliyormuş göbek deliği genişledikten sonra tekrar küçülürken yapısı değişip enfeksiyon kapabiliyormuş
neden bu kadar enfeksiyon geçirdiğimi ben de bilmiyorum stresliyim bir de benim vücudumda ne olduya 3 yıl kadar önce başladığım tüp bebek tedavileri aşılama vs. sonrası yani hormon düzeni ilaçlarla altüst edildikten sonra oldu kilo alma stres enfeksiyonlar acılar üzüntüler gözyaşları....
eburcu ben de her an bebeklerimleyim ve senin gibi ben de onların yanında olmak istiyorum keşke ben de gitseydim diyorum bu nalet enfeksiyon onları değil beni vursaydı keşke her geçen gün bizi yaklaştırıyor bunu düşünüp teselli ediyorum kendimi.

bu arada kızlar dün yazdığım erkeden doğan bebekler 6.5 aylık doğmuşlar yoğun bakımdalarmış makinaya bağlanmışlar şimdilik kritik süreçtelermiş inşallah ömürleri vardır gelişmeleri sizlerle paylaşırım

yaaaaa. ben de polikliniğe gidicem. bi şansımı böyle deniyim dedim profa gitmeden önce.yaaaaaa üffff kafam karıştı şimdi umarım geri döndürmezler.tabi canım aklımda kalmasını istemiyorum.şimdi benimki plesanta erken ayrılması ya sebebi belli değil ve doğum yaptıran doktorum kanda pıhtılaşmaya bakılmalı demişti. bu durumda yapılması gerekli oluyomuş genelde. aam tabi sağı solu belli olmaz bu doktorların umarım umursayan birine rastlarız.inşallah dediğin gibi bişey çıkmaz canım ya.

mapcim umarım bebişler hayata sımsıkı tutunurlar anne babasının yüreğini ateşler içinde bırakmazlar

selam sweetbaby sorularına ancak cevap verebiliyorum gelen giden çok yoğun 23 ocakta kaybettim 25ocakta sezeryanla alındı alışması çok zor fakat hayat devam ediyor

sweetbaby inşallah öyle olur annelerden babalardan çok ben bebeklere acıyorum canlarından olmaları çok acı geliyor neyse yaralarımız zaten kanıyor bir de ben deşmiyeyim
bu arada bu test olayını çok fazla büyütme arkadaşım nasıl olsa birşekilde yaptırırsın ve büyük ihtimalle hiçbirşey çıkmayacak
kendi kendine gebe kalıyor olabilmen de çok güzel bak aylar nasıl geçiyor yazın da güzel bir tatil yaparsın sonra yavaş yavaş gelsin yeni bebiş sağlıcakla inş.

selam sweetbaby sorularına ancak cevap verebiliyorum gelen giden çok yoğun 23 ocakta kaybettim 25ocakta sezeryanla alındı alışması çok zor fakat hayat devam ediyor

tekrar geçmiş olsun canım. niye kaybettin bebeğini. evet çok zor gerçekten .Allah kimseye evrmesin. şuan bebklerimiz kucağımızda olabilirdi ama kader işte. bunu düşününce kahroluyo insan ama elimizden ne gelir. veren d eo alan da. uamrım yine veriri yüzümüzü güldürürü. ben inanmayı çok istiyorum çok gayret ediyorum bunun için ama çok da korkuyorum.

uamrım canım ya bebişlere yazık tabi ama öle düşünme bence ikiz olup da hatta üçüz olup saşlıkla dünyaya getiren nice insan var. bunlar bizlerin suçu diilki. bunlar yaşanıcakmış engel olamıyoruzki. anneler baablar ne yapsın evlat asretiyle yanarken onlara bişey olsun isterlermi. Allah herkese u güzel duyguları yaşatsın. ben ikizim olmasını çok istiyodum sen böle diyince feci korktum. hani sezeryanlıyız çok doğum şansımız yok. iki çocuk birden olur belki diye. tst olayı evet hiç gitmediğim bi yer de ondan nasıl oluyo acaba diye taktım uamrım bişey çıkmaz. inşallah canım ya hepimişzin bebişleri çok bekeltmez hemen geliverirler sağlıkla sayırlısıyla. mis kokularını duymak asip olur. Allah duyucak sesimizi.

Yazdıklarınızı okuyorum dualarım sizlerle ve en çok sweetimle....

Son düzenleme:

Ben de öyle, beni sevenlere acımsam keşke ben ölseydim diyeceğim ama seni sevenler için zor.

Dün, bugün müthiş duygusalım. Çevremde hep bebek haberleri alıyorum. Üzülmeyeyim ne güzel haber Allah tamına erdirsin diyorum ama içim sızım sızım sızlıyor. Gözümden yaşlar akıyor. Bir de benim işyerimdeki arkadaşların hepsinin ya eşi hamile yada yeni çocuğu doğdu. Yani hep bebek muhabbeti. Yeni evlenenler bile 1 yılı doldurmadan çocuk yaptılar. Üzülmek istemiyorum, çocuk sohbeti duymamak için kalkıyorum. Gözlerim doluyor. Onların keyfini kaçırmayayım diye gizli gizli ağlıyorum. Ama dayanmak çok zor. Acım hiç dinmiyor.

Ne tarafa baksan heryerde acımızı hatırlatacak birşey çıkıyor karşımıza. Ben de nerede bir hamile görsem ya da ufak bir bebek gözlerimi hamilenin karnından ya da bebekten alamıyorum. Gözlerim doluyor, içim acıyor. Nereye kaçabiliriz ki. Hiç evden dışarı çıkmamamız lazım, evdeyken de hiç televizyonu falan açmamalı ya da hiçkimseyle görüşmemeli yoksa hayat sürekli gözümüze gözümüze sokacak senin bebeğin öldü, kolsuz kanatsız kaldın diye. Off Allah'ım tekrar anneliği nasip etse de acımız birazcık olsun azalsa. Yaşamak çok zor geliyor.

Canım ben de biraz baktım ama şu tablo işinden hiçbirşey anlamadım. Sitenin hiçbir yerinde de yazmıyor nasıl yapılacağı. Senin yaptığın da güzel, aman bizimki de cafcaflı olmayıversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…