premete gündüz işte olduğumdan yazamıyorum ama eve gelince ilk iş topiğe girmek oluyor senin mucizelere inanan kalbin ne güzel ne kadar temiz umarım bu ay ya da en kısa zamanda mucizen sana gelecek ben de aslında ne kadar korksam da içimde derinlerde bir yerde hala istiyorum anne olmayı ve biliyorum ki gerçekten iyi biranne olurum ben iyi bir gebe olamıyorum ama iyi bir anne olabilirim gibi geliyor çocuklarla iletişimimin iyi olduğunu söylüyorlar gerçekten anlıyorum ben onların dilinden ah bir de taşımayı zamanında dünyaya getirebilmeyi becerebilseydim...
aysel 24 belki geçmişte okumuşsundur ben de 4 aylık tek beş aylık ikiz bebekleriğmi kaybettim. 1 hafta sonra inşallah gebe olduğunu öğrenirsin değilsen de hayırlısı demekten başak çare yok ben de tedavi ile gebe kaldım o bekleyişin ne demek olduğunu iyi bilirim şu anda ne hissettiğini gebe kalmayla da kalmamayla da ilgili korkuların olduğunu anlıyorum ama eğer gebeysen bebeğin için bir sünger çekip devam edeceksin arkadaşım elinden geldiği kadar. Karamsarlığa kapılma şimdiden. Rabbim de sana mükafatını verecek inş.
Yelz ben de merak etmeye başlamıştım nerede bu kız diye. Demek çalışmaya başlamışsın çok sevindim arkadaşım günler daha çabuk geçecek böyle.
günydın premetecim.bunlar yaaşdıkalrımız elimizde olmayan sebebplerden canım.Allahın takdiri bence. kendinizi öyle suçlamayın.yine mutlu olmayı nasip eder inşallah. ben çok güzel bi hamilelik geçiriyodum hiç bi problemmim yoktu.am birden bire sancılandım meğer bebeğim benden gitmiş aniden oldu yani.engel olamıyosun yaşadıklarına.sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla güzel geçen sorunsuz hamielliklerle bebklerimizi kucağımıza almaı nasip eder inşallah.bir de herkes söylüyo bi hamilelik diğerini tutmayabilirmiş. ndan kötümser olmayın kızlar. ne biliyosunu belki çok güzel bir gebelik geçireceksiniz. bellimi olur.
hoşbulduk seblev,evet kitap Kemel Turan'ın kitabı.Antalya' da medine pazarı diye bir mağaza var.Dini kitaplar ağırlıklı olarak büyük bir kısmı kitap kalan kısmı hac ürünleri tesbih vs.şeyler satıyor.arasıra daralınca oraya gitmeye başladım.Arif Aslanın Dua kapısı diye bir kitabını aramak için gitmiştim bulamadım bende bu kitabı aldım.Hadislerde ki anlatmak istenilen konuların ki çoğu Allah inancı ve kul olarak olayları nasıl değerlendirmemiz gerektiği hikayalerle anlatılıyor.Tavsiye ederim.İnsan bazen çektiği acıları anlamlandırmak ister neden ,niçin ve doğru olan ne diye.İşte ozamanda doğru bir kaynağa ihtiyaç duyarsınya bunun genelde bir insan olması beklenir ama o kişide yoksa yakınlarında böyle kitaplar insanı bir nebzede olsa aydınlatıyor diye düşünüyorum.
Özlenen2010,ellerine sağlık vereliniortak gayet güzel olmuş tablo.ben hiç anlamıyorum bu tablo işinden valla iyi beceriyorsun.kendime bir sticker bile yapamadım.hoş ,yapmak için karnımda bir sebebimde yok ama geçen gün bari yaşımı gösteren bir sticker olsun diye uğraştım beceremedimkafamçokkarıştı
premete günaydın canım :))) bende işlerimi bitirdim sporumu yaptım şimdi blgsyarn başına oturdum..
Bu arada sizlerin başına geldimi bilmiyorum ama ben hala doğum paramı alamadım sigortadan 3 aydır uğraşıyorum kaç kere sgk ya kaç kerede ptt ye gittim yok yok...Sgk biz yatırdık diyo ptt ye gdyrm bizim sistemde gzkmyr diyo ne yapacağımı şaşırdım bimere dilekçe yazdım elimize ulaştı dilekçeniz diyolar az öncede kadıköy sağlık grptan mesaj geldi ptt ye tekrar gidip hesabınızı kontrol ettirin diyorlar ama internetten gözükmüyor ki ne yapacağımı bilemedim daha önce başına böyle birşey gelen varmı arkadaşlar..........
nekoneko yazdıklarını ağlayarak okudum içim öyle doluyduki dayanamadım bende inançlı bi insanım ama dayanamıyorum böyle sabırla karşılayamıyorum ben zamanla azalıcak derken daha kötü oluyorum aklımdan hiç çıkmıyo dün biraz rahatlamak için annem dışarı çıkardı heryerde hamileler kıyafetleri bebekler bebek mağazaları o kadar canım yandıki stresten mi nedense eşimlede sürekli kavga ediyorum hayat çekilmez bi hal aldı benim için nedenler niçinler düşündükçe mahvoluyorum şuan hamile olacaktım krizlere giriyorum bebeğimi istiyorum diyorum çok zor allahım
Evet canım ben de onu anlatmak istedim aslında kötü bir hamilelik geçirdik ama bu yaşanlar bizim suçumuz değildi. Yine de bunları yaşamış olduğumuz için ister istemez bütün hamileliğimiz boyunca korkuları içimizden atamayız gibi geliyor bana. Şu düşük olayı bile beni o kadar etkilemiş ki aslında bir haftadır her gece rüyamda düşük yaptığımı görüyorum, oluk oluk kanıyorum her gece. İnşallah dediğin gibi olur ve bir sonraki hamileliğimiz çok güzel geçer. Zaten o umudu taşımasak tekrar cesaret edemeyiz.
premete şu korku filmi tadında hamilelik lafın süper aynen tariflemişsin durumumuzu hatta eşimle de paylaştım evet daha iyi bir laf olamazdı gebelik sürecinde yaşadıklarımızı. Bir hanımla tanışmıştım henüz gebeliklerimi yaşamadan önce. Kendisinin çok güzel bir kızı vardı. Gebeliğinin çok rahat geçtiğini yaşadığı 9 ayın hayatında kendisini en sağlıklı ve mutlu hissettiği 6 ay olduğunu ifade etmişti. Ben de öyle olurum zannetmiştim o zaman. Bakın bana başıma neler geldi. Korku filmlerinin en korkuncunu iki kez üstüste bizzat yaşadım. Hayatımın en sağlıksız en mutsuz günlerini geçirdim. Herkes kendi kaderini yaşıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?