• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğumla bebeğini kaybedenler

elisa0695

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
25 haftamda erken doğumla bebeğimi kaybettim sadece 13 gün yaşadı bebeğim. Acısı hiç geçmiyor tüp bebekle büyük emeklerle olmuştu melek oldu kızım. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın

25 haftamda erken doğumla bebeğimi kaybettim sadece 13 gün yaşadı bebeğim. Acısı hiç geçmiyor tüp bebekle büyük emeklerle olmuştu melek oldu kızım. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Başınız sağ olsun Sllah bir daha yaşatmasın. Nedeni neydi acaba etken dıgumun

Ben de erken doğum yaptım 5. Hamileğimdi ve en sonuncu oğlum tüp bebekti 25+4 su kesesi geldi ve normal doğum yaptım ters doğdu iri bir bebekti oğlum sadece adı ve yüzü kaldı aklımda 16 mayıs 2025 bu tarih aklıma kazındı. İçim sızlıyor ve acısı geçmiyor şimdi oğluma mezar modeli beğendik eşimle yarın onu yaptıracağız. Çok zor çok en iyi ben anlarım 🙏🏻

Back
X