- 22 Nisan 2015
- 7.357
- 25.436
- 548
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Erkenden dusunmuyorum zaten evliligin 1.yilinda düşünmeknormal kiii biz 4 yyıldır beraberiz ve ünivde ailemizden uzak doya doya gezdik tozduk çoğu sehrii iinşallah evlenince de yurtdisi halledilirsee tamamdir geri kalan yerlere cocukla da gidilir:))
biliyorum cok zorluk yaşıyorum inanilmaz depresyon içindeyim ama elimde olsa zaten kendime aci cektirmem zaten:)))
Ah su ahhhh pişmeden oldum dememen gerektiğini öğreneceksin inşallah.
24 yaşında evlenip ilk yılında bebek istemen ilk yilinda olacağı anlamına gelmiyor. (İstiyor isen allah gönlüne göre versin)
Evlendikten 6 ay sonrada 6 yıl sonrada olabilme ihtimaline karşı büyük konusmamalisin.
Olay burada kaç yaşında evlendiğin değil.
O bebeğin ne zaman nasip olacağı.
Onun için burada 30 yaş çok geç gibi cümlelerle kimseyi incitmemelisin.
Beni anlayacaksın ama dur bakalım ne zaman.
Valla benim okulum yoktu 21 yasinda evlendim. Ama okadar mutluyuzki keske daha erken evlenseydik diyoruz cok iyi anlasmak cok onemli bence eger cok iyi anlasiyosaniz hayat mukemmel olur. Biz uc yil sevgili olduk sonrada bir anda evlenmeye karar verdik hersey cok guzel uc yillikta evliyiz.Merhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
Erken evlenmek hiç iyi değil ben 17 yaşında evlendim hiç bişi bilmiyodum ezdiler alttan alttan laf soktular herseyi oyle demek istememislelerdir diyerek düşündüm saflıgimla ama sonra anladım ki insanlar çok nankorMerhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
Inannin kitap okumalisiniz ya da cumlede anlam calismalisiniz ya da insanlarin fikirlerine saygı duyup terbiyesizlik yapmamalisiniz
Bence o bu sözle çocuk sahibi olma konusunda sağlık sorunları olan insanları kırdı. 25 yaşında evlenmiş bir kadın düşünün ama çocuğu olmuyor ve şu anki yaşı 30-32 falan olsun. O insanlar zaten ne kadar hassaslar, bir de burada "30 yaş geç" falan gibi yorumlar görünce daha çok üzülüyor olabilirler. Hayat planladığımız gibi gitmiyor ne yazık ki. Ne hayallerle evlenirsin, aklının ucuna bile gelmemiş problemlerle karşılaşırsın, 30'una gelmeden kendini 60 yaşında biri gibi hissedersin psikolojik olarak yorulursan... Bunun gibi şeyler işte.Ah su ahhhh pişmeden oldum dememen gerektiğini öğreneceksin inşallah.
24 yaşında evlenip ilk yılında bebek istemen ilk yilinda olacağı anlamına gelmiyor. (İstiyor isen allah gönlüne göre versin)
Evlendikten 6 ay sonrada 6 yıl sonrada olabilme ihtimaline karşı büyük konusmamalisin.
Olay burada kaç yaşında evlendiğin değil.
O bebeğin ne zaman nasip olacağı.
Onun için burada 30 yaş çok geç gibi cümlelerle kimseyi incitmemelisin.
Beni anlayacaksın ama dur bakalım ne zaman.
Merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?