Erken evlenmek sizce n kadar iyi?

Erkeklerin söyle bir fix sözü vardır ''Önce Kariyer; Sonra Karı yer''

Kesınlıkle sıze de bunu tavsiye ederim. Ben öyle yaptım Önce kariyerime odaklandım Sonra evliliğin tadını çıkardım..

Önüme bir sürü fırsat çıktı Evlilik babında; Hepsini teptim.. Kendi kendime yetebileceğimi anladığım noktada evliliğe tamamım dedim..Hayat beklemeye gelmeyeceğ, gibi bence aceleye de gelmez..Hele eğitim hiç!

Hep eksilerini söylemişsiniz.
Ve herkes öyle olacak diye bir kural yok.

Bekarken hiç sıkıntıların olmuyormu?

Evlnsende evlenme sende hayat zaten sıkıntılarla.

Sıkıntı cennette yok.

Hep eksilerini söylemişsiniz.
Ve herkes öyle olacak diye bir kural yok.

Bekarken hiç sıkıntıların olmuyormu?

Evlnsende evlenme sende hayat zaten sıkıntılarla.

Sıkıntı cennette yok.
Allah aşkına ne diyeyim, gelişim psikolojisine göre 17 yaşında bir birey, neyi, nasıl doğru bir şekilde düşünüp de ona göre doğru kararlar alabilir ki? 17 yaşında 24 yaşına göre daha fazla hata yapabilme riski ile karşı karşıya olur insanlar. Bu sebeple de ebeveynler, ve ergenden yaşça büyük yakınları yol gösterir, bir şeylerden kaçınmasını söyler, korumaya çalışır. Şimdi bu kıza evliliğin artılarını mı anlatayım, cidden mi? Herkes tutturmuş bir doğru insan da doğru insan. Ne bilecek o yaşta onun doğru mu yanlış mı olduğunu ya? Biraz zaman geçirsin o adamla, anlamaya çalışsın ne kovalıyor ne acelesi var? Doğru insansa eğer, birlikte büyürler, birlikte olgunlaşırlar, eylemlerinin sorumluluğunu alacak yaşa geldikleri zaman da hayatlarını tamamen birleştirirler. Bu kadar yani, 17-18 yaşında bir kıza ben evliliği özendirecek şekilde kamu spotu görevi yapamam, kimse kusura bakmasın.
Ek olarak hala bekarım, 23 yaşındayım şu an, evet sıkıntılarım oluyor. Çünkü bir arada yaşayan her insan topluluğu sıkıntı yaşar. Bu aile olur, ev arkadaşı olur, kocan olur fark etmez. Ama bu böyle diye de tutup da erken evlenmem gerekmez ki.

Saygı duyuyorum.

Bence çok erken
24 te bile erken diyordum da 24 te evlendim işte nasip
Şimdi de 28 im
Hala aynı fikirdeyim

27 de evlendim millet hadi hadi diyordu bide gec kalmadım erken bile sayılır bence evlenmekte birsey yok yahu bekarlık zamanlarının tadını cıkarıcan gez dolas eglen evlenince birbirine karsı sorumlulukların oluyor

27 yasında evlendim.çok da mutluyum esimle Allah a sukur ama 30 da da evlenebilirmişim diyorum.
Evlilik iki kişiyle olmuyor malum
Onun anası babası atası derken pek cok sorun cıkartan seni huzursuz eden sahıslar oluyor.yahu bu ulkede gelin olmk ne zor hep bi beklenti içinde karsı taraf.
Daha erken yasta evlenseydim çıldırırdım heral
Aman diyim gençliğinin keyfini cıkart okulunu oku kendini geliştir.
Bu devirde 30 a kdr yolu var

Evlilik bir kadin için 29 da başlar demissiniz de yumurtaciklarimiz öyle demiyor.o yasta evlenilecekse çocuk ne kadar doğru. 30yasinda doğum yapan nice kadin tanıyorum çocukları annem yaşlı, annem beni anlamiyo, ya annem ölürse erkenden gibi sorunlarla kendi kendini yiyor.

Söylediğin şey çok alakasız,
30 yaşında doğuran kadın nasıl yaşlı oluyor?

çocuk 10 yasındayken anne 40,
20 yasındaysa anne 50 yaşında oluyor.
yani burada yaşlılık söz konusu değil.
30 yaşında adam yada kadın da sanmıyorum ki 60 yasındaki anne babasına çok yaşlı beni anlamıyor diye kendi kendini yesin.

Ben çevremdeki orneklerden bahsettim siz kimden bahsediyosunuz? Ben bizzat yasanan seylerden bahsediyorum

Ben çevremdeki orneklerden bahsettim siz kimden bahsediyosunuz? Ben bizzat yasanan seylerden bahsediyorum

Tamam onu soruyorum işte, çevrendeki 30 yaşında doğuran bir kadının çocugu nasıl annem yaşlı diyebiliyor.
çocuk dediğin 10 yaşındaysa eğer, anne 40 olur.
40 yaş yaşlı kategorisine mi giriyor.

erken evlenmek kadar berbat bisey yok bi kere 20 yasındayı kafa yapınla 30 da bir olmuyosun istedigin erkek tam bicimleniyo 30 unda ama 20 inde kör asık olup benim gibi evlenirsem sonra cokkkk pisman olursun zaten 3 cesit kadın var bu evlilik muhabbetinde
erken evlenip kendini mutlu sananlar nasılsa alide aynı velide diyenler
evlenip kendine bile itiraf edemeyeneler
bide benim gibi keske erken evlenmeseydim diyenlerr

o yüzden kimse 30 dan önce evlenenmemeli

valla aynen bende 21 de cokkkk erken evlendim simdi 28 im sanki hala alısamadım gibi geliyo evliliige

25 yaşımda evlendim.Allah 30 yaşımda anne olmayı nasip etti.Tedavi gördük.Şimdi benim evladım bana böyle derse ne kadar üzülürüm tahmin edemezsiniz.
Çevremde 41-42 yaşında doğum yapıp (şimdi evladı 16 yaşında) olan birçok anne var.Hiç böyle birşey dediklerini duymadım.

İlk defa limoncu ile aynı fikirdeyim.
Katılıyorum limoncu, bence çok doğru söyledin.

Bakis aciniza kalmis bir durum, demekki siz 19 yasinda evnecek olsaniz tek sebebiniz sevismek olumus
Alakası yok bence, gerçekten ve gerçekten yasal bir seks hayatı için o yaşlarda evlenmeyi düşünen bir sürü insan var.

Utanmadan bu konuda nasıl kamu spotu yapabiliyorlar aklım almıyor. Yazık günah yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…