Erken evlenmek sizce n kadar iyi?

Ben 26 yaşındayım.Bekarım.Çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendi(benden 2 yaş büyük) senelerce kendisini görmedim on sene sonra görüştüğümüzde ise şok oldum karşımda o genç dinamik kız gitmiş hayatından bezmiş 90 kiloya yakın iki çocuk annesi bir kadınduruyordu.bence ideal yaş 24.ben biraz geç kaldım galiba bu gidişle kalmaya devam edicem ama 18 yaşında istemezdim riskli bir yaş bence yine Allah herkesin gönlüne göre versin ☺

Katılıyorum size.

Evliligin yaşı yoktur bence .

30 yasında evlenip karakteri oturmamış
20 yasında evlenip karekteri oturmuş insanlarda var.

Evlilik şans

valla ben 31 yaşındayım, bekarım, yumurtacıklarım gayet güzel bekliyollar

19- yaş evlilik için erken bence. Okulunu bitir mesleğini al ondan sonra evlenirsiniz. Hem okul hem evliliği aynı anda sürdürebilecekmisiniz. 22 yaşındayım şuan için bile bana evlilik erken geliyor hazır hissetmiyorum kendimi.. Tek iyi yanı erkenden anne olursun. Çocuğuna karşı hayata karşı sabrın olur her şeyden bıkmazsın.

Gec evlenmedigim icin bilmiyorum....:)
Ama erken evlenmek de kotu ya...ne bilim....
normal sartlarda kendime kiymazdim ben de...iste...

Hayır benim anlamadığım herkes doğru insanı bulduğunu düşündüğü için mi evleniyor? Emin olmadan, sırf heves için evlenen bir sürü insan varken 18 yaşındaki kıza burada nasıl özendirici bir yorum yapabilirim. Bir de bana hep kötümser şeyler yazmışsın deniyor. Ya bu kız senin benim lafımla gitse evlense nolacak? Hele de mutsuz olsa, ben bu vebali alamam. Özendirenler düşünsün valla.

19 yaşında evlenen biri olarak sana yorumumu sunuyorum 27den aşağı bi yaşta asla evlenme

Asla asla asla diyorum yazık etme kendine derdine ne ya git oku Çakış olmadı seyahate çık gez eğlen arkadaş edin napican evlenip ben o kadar erken evlenmedim ama inan çok pismanim belki yanlış kişi olduğundan belki evliliğe uygun biri olmadigimdan bilemiyorum bildiğim bekarligimi çok özlediğim

Hiç iyi değil.
Şöyle ki; 29 yaşımda evlendim. İyi ki erkenden gözüm açılmadan evlenip de bu sorumluluğun altına girmemişim diyorum.

Bana göre hem 19-20 yaş hem de öğrencilik evlilik için hiç uygun değil.

Etrafindaki anneler daha genc olabilir mi acaba?

Genç anne kriteriniz nedir tam olarak?
18 yaşında dogurmuş olması mı gerekiyor.
20 üstü kurtarır mı mesela.

25 yasında doguran kadın 5 yaş farkla yaşlı anne kategorisinden kıl payı kurtulmuş mu oluyor.

Sizin çevrenizde var bir anormallik ama çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…