- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Yorumunuza bagli konustum evlilk yasinix beni baglamzEvet o yüzden 28imde evlendim. Aklı başında işinde gücünde bir insan olarak.
Evlilik bir kadin için 29 da başlar demissiniz de yumurtaciklarimiz öyle demiyor.o yasta evlenilecekse çocuk ne kadar doğru. 30yasinda doğum yapan nice kadin tanıyorum çocukları annem yaşlı, annem beni anlamiyo, ya annem ölürse erkenden gibi sorunlarla kendi kendini yiyor.
Evlilik bir kadin için 29 da başlar demissiniz de yumurtaciklarimiz öyle demiyor.o yasta evlenilecekse çocuk ne kadar doğru. 30yasinda doğum yapan nice kadin tanıyorum çocukları annem yaşlı, annem beni anlamiyo, ya annem ölürse erkenden gibi sorunlarla kendi kendini yiyor.
30 yaşında çocuk doğurunca çocuk "yaşlı anam babam beni anlamıyor" diye dertleniyormuş. Durun, bir gülüp geliyorum. :))
Hayır benim anlamadığım herkes doğru insanı bulduğunu düşündüğü için mi evleniyor? Emin olmadan, sırf heves için evlenen bir sürü insan varken 18 yaşındaki kıza burada nasıl özendirici bir yorum yapabilirim. Bir de bana hep kötümser şeyler yazmışsın deniyor. Ya bu kız senin benim lafımla gitse evlense nolacak? Hele de mutsuz olsa, ben bu vebali alamam. Özendirenler düşünsün valla.Alakası yok bence, gerçekten ve gerçekten yasal bir seks hayatı için o yaşlarda evlenmeyi düşünen bir sürü insan var.
Utanmadan bu konuda nasıl kamu spotu yapabiliyorlar aklım almıyor. Yazık günah yahu.
Tamam onu soruyorum işte, çevrendeki 30 yaşında doğuran bir kadının çocugu nasıl annem yaşlı diyebiliyor.
çocuk dediğin 10 yaşındaysa eğer, anne 40 olur.
40 yaş yaşlı kategorisine mi giriyor.
Etrafindaki anneler daha genc olabilir mi acaba?
valla ben 31 yaşındayım, bekarım, yumurtacıklarım gayet güzel bekliyollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?