- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Genç anne kriteriniz nedir tam olarak?
18 yaşında dogurmuş olması mı gerekiyor.
20 üstü kurtarır mı mesela.
25 yasında doguran kadın 5 yaş farkla yaşlı anne kategorisinden kıl payı kurtulmuş mu oluyor.
Sizin çevrenizde var bir anormallik ama çözemedim.
Evlilik bir kadin için 29 da başlar demissiniz de yumurtaciklarimiz öyle demiyor.o yasta evlenilecekse çocuk ne kadar doğru. 30yasinda doğum yapan nice kadin tanıyorum çocukları annem yaşlı, annem beni anlamiyo, ya annem ölürse erkenden gibi sorunlarla kendi kendini yiyor.
Kızlarrr ben az önce birinizi yanlışlıkla kib ledim nolur kusura bakmayın istemeyerek oldu elim değdi düzeltilirmi kime bastim onuda bilmiorum(
19 yaşında evlenen biri olarak sana yorumumu sunuyorum 27den aşağı bi yaşta asla evlenme
Yaa şaka misiniz? Ben 18inde 20sinde evlenin demis miyom az bakin. Ben 30 yas için konustum. En basiti benbile 30 yaşında dogum yapmis bir annenin çocuğuyum en azindan bir 25inde evlenseydi daha cok vakit gecirecek vaktimiz olurdu 5 yil benim için cook önemliydi çünku onu kaybettigimde 17yasindaydim en azından 22 yaşında olurdum daha kendi ayaklarm üstünde durmuş ve babamin karısına muhtaç halde olmazdim
Çok guzel yazmişsin, katiliyorum.Annem beni 37 yaşında doğurmuş. Hiç annemin yaşlı olduğunu, beni anlamadığınu düşünmedim. Çocukluğumda oyunlar da oynadık birlikte, ergenliğimde hezeyanlarıma da çok akılcı yaklaştı, genç bir kadın olduğumda annemi alıp sinemaya alışverişe de gittim. Şimdi evli bir kadın olarak her gün anneme uğrayıp kahvesini içerim, sohbet ederiz. Ben gitmezsem o gelir.
Aynı kadın ablamı da 19 yaşında doğurmuş. İşten güçten kayınvalide kayınpederden doğru düzgün ilgilenememiş çocukluğunda. Ergenliğinde sürekli kavga etmişler. Bir gün birlikte sinemaya alışverişe gidememişler. Bunların sonucu olarak ablam da 22 yaşında evlendi, 23 yaşında anne oldu. Büyük kızıyla aynı sorunları yaşadı. Sonra 37 yaşında tekrar anne oldu, küçük kızıyla muhteşem bir ilişkisi var. Ailenin kısırdöngüsü gibi ama genç yaşta anneliğin de iyi bir şey olmadığını düşünüyorum ben..
Konu cocuga nerden geldi illa cocukmu yapicak evlenen varmi nasil demis konu sahibi evlenince hemen cocuk varmi diye soranlarin bir kismi burda anlasildi
Bizde kucukken 20 30 40 yasi yasli bulmazmiydik.30 yaşında çocuğu olanların çocukları annelerini yaşlı buluyormuş bir arkadaşa göre. Yumurtacıklarımız da beklemezmiş 30 yaşına kadar... Oradan buraya geldik işte.
Inşallah bekliyorlardır canım ama bence cocuk istiyorsan evlenmeye bak. Ben yumurtciklar giciklar beklemezler diye demedim bilimsel bilgi sonuçta
Bizde kucukken 20 30 40 yasi yasli bulmazmiydik.
Beklemezlerse 20 dede beklemezler millet 40ta anca doguruyo :)
Haha 55 te dogurulursa denebilir yasli diye amaCocukken 30 yaşında birine ooo çok yaşlıdersin, ya da 20 yaşında genç kadına teyze dersin o ayrı mesele ama kaç çocuğun aklına annem yaşlı demek gelir ki?
menopoza girene kadar bekliyo yumurtalar valla. 55 yaşınakadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?