Evet belirtiler gebelik ama adet olurken de olduğu için bişey diyemem test yap istersen biMerhaba arkadaşlar ben doktora gittim Altan ultrason ile bakıldı rahimde sıvı var hamile olma ihtimalin yüksek olabilir dedi anlamadım bu gecede ilişki olsun dedi kaç gündür göğüslerim açıyor kasığımda sağ tarafta ağrı var ve kabızlık var bunlar erken gebelik belirtileri mi
Adetime daha 9 gün ve hemen ypmk istemiyorumEvet belirtiler gebelik ama adet olurken de olduğu için bişey diyemem test yap istersen bi
Aa daha çok varmış ama inşallah vardır ben gebeliği mi çok erken hissettim belirtilerm vardi 4.5gun kala test yaptım öğrendim inşallah allah sanada nasip etsinAdetime daha 9 gün ve hemen ypmk istemiyorum
Adet olmama 9 gün varAa daha çok varmış ama inşallah vardır ben gebeliği mi çok erken hissettim belirtilerm vardi 4.5gun kala test yaptım öğrendim inşallah allah sanada nasip etsin
İns aminAa daha çok varmış ama inşallah vardır ben gebeliği mi çok erken hissettim belirtilerm vardi 4.5gun kala test yaptım öğrendim inşallah allah sanada nasip etsin
Adet olmama 9 gün var
Ben yumurtlamadan itibaren geçmeyen ağrılardan bacak ağrısından felan şüphelenmiştim sol kasigima bıçak saplaniyodu resmen bunu ilk defa yasadim adet belirtilerinden tek farkı buydu ve bacak ağrısıydı inşallah sende güzel sonuçlarla dönersinİns amin
Esim onceden adet olacagim zaman ben bile anlazdim eşim anlardı goguslerimden sen adet olacaksin diye ama adetim bittikten 1 hfta sonra eşim sen adetmi olacaksın diye sordu bana sertlik konusunda ve aşırı derece aciyoAa daha çok varmış ama inşallah vardır ben gebeliği mi çok erken hissettim belirtilerm vardi 4.5gun kala test yaptım öğrendim inşallah allah sanada nasip etsin
Valla banada eşim dedi sen hamilesin diye ertesi gün testle öğrendik çünkü her zaman adet sancıları cekiyodum ama bu sefer bi farklılık vardı aniden kasigima giren sancı bi anda tiksinme felan bunlar normalde olmazdıEsim onceden adet olacagim zaman ben bile anlazdim eşim anlardı goguslerimden sen adet olacaksin diye ama adetim bittikten 1 hfta
Benim sağ bacağımın dizine doğru ağrıma var ve vucudum kaşınıyor kizariyorBen yumurtlamadan itibaren geçmeyen ağrılardan bacak ağrısından felan şüphelenmiştim sol kasigima bıçak saplaniyodu resmen bunu ilk defa yasadim adet belirtilerinden tek farkı buydu ve bacak ağrısıydı inşallah sende güzel sonuçlarla dönersin
Nekdarlikken ogrendimizValla banada eşim dedi sen hamilesin diye ertesi gün testle öğrendik çünkü her zaman adet sancıları cekiyodum ama bu sefer bi farklılık vardı aniden kasigima giren sancı bi anda tiksinme felan bunlar normalde olmazdı
Canımm aynı şeyi doktorumda söyledi yumurta çatlamış sıvı var değerlendirin dedi geçen perşembe ve o günden beri gögğüslerim ve karnımda ağrı var 9 gün kaldıAdet olmama 9 gün var
Belirtilerin genelikle aynı inşallah oluşur da güzel haberle dönersin allah isteyen herkese nasip etsinBenim sağ bacağımın dizine doğru ağrıma var ve vucudum kaşınıyor kizariyor
3 haftalikken öğrendim benNekdarlikken ogrendimiz
Benimde aynıCanımm aynı şeyi doktorumda söyledi yumurta çatlamış sıvı var değerlendirin dedi geçen perşembe ve o günden beri gögğüslerim ve karnımda ağrı var 9 gün kaldı
23 Mayıs adet günüm sizin ?Adet olmama 9 gün var
İns rabbim bizede nasip eder3 haftalikken öğrendim ben
Hatta doktor da dedi nasıl öğrendn bu kadar erken diye ama işte insan vücudunu tanıyınca belli oluyomusCanımm aynı şeyi doktorumda söyledi yumurta çatlamış sıvı var değerlendirin dedi geçen perşembe ve o günden beri gögğüslerim ve karnımda ağrı var 9 gün kaldı
Aaa yumurtlamadan beri ağrınız oldu mu karındaHatta doktor da dedi nasıl öğrendn bu kadar erken diye ama işte insan vücudunu tanıyınca belli oluyomus
İns rabbim bizede3 haftalikken öğrendim ben
Benimde 23 mayisCanımm aynı şeyi doktorumda söyledi yumurta çatlamış sıvı var değerlendirin dedi geçen perşembe ve o günden beri gögğüslerim ve karnımda ağrı var 9 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?