Erken gebelik belirtileri mi

melek78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
140
13
13
29
Merhaba arkadaşlar ben doktora gittim Altan ultrason ile bakıldı rahimde sıvı var hamile olma ihtimalin yüksek olabilir dedi anlamadım bu gecede ilişki olsun dedi kaç gündür göğüslerim açıyor kasığımda sağ tarafta ağrı var ve kabızlık var bunlar erken gebelik belirtileri mi

Evet belirtiler gebelik ama adet olurken de olduğu için bişey diyemem test yap istersen bi

Aa daha çok varmış ama inşallah vardır ben gebeliği mi çok erken hissettim belirtilerm vardi 4.5gun kala test yaptım öğrendim inşallah allah sanada nasip etsin
Esim onceden adet olacagim zaman ben bile anlazdim eşim anlardı goguslerimden sen adet olacaksin diye ama adetim bittikten 1 hfta sonra eşim sen adetmi olacaksın diye sordu bana sertlik konusunda ve aşırı derece aciyo

Esim onceden adet olacagim zaman ben bile anlazdim eşim anlardı goguslerimden sen adet olacaksin diye ama adetim bittikten 1 hfta
Valla banada eşim dedi sen hamilesin diye ertesi gün testle öğrendik çünkü her zaman adet sancıları cekiyodum ama bu sefer bi farklılık vardı aniden kasigima giren sancı bi anda tiksinme felan bunlar normalde olmazdı

Benim sağ bacağımın dizine doğru ağrıma var ve vucudum kaşınıyor kizariyor

Nekdarlikken ogrendimiz

Canımm aynı şeyi doktorumda söyledi yumurta çatlamış sıvı var değerlendirin dedi geçen perşembe ve o günden beri gögğüslerim ve karnımda ağrı var 9 gün kaldı
Hatta doktor da dedi nasıl öğrendn bu kadar erken diye ama işte insan vücudunu tanıyınca belli oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…