Gittik bende birşey olmadığı söylendi esimdede ameliyat gerektirmeyen ilaç tedavisiyle geçebilecek damar daralması olduğu soylendiDoktora gittiniz mi bizim sebepsiz infertiite var 2 buçuk yıllık evliyiz 20 aydır istiyoruz iki kere aşılama 3 defa çatlatma iğnesiyle denedik olmadı
Adetiniz gecikmeden yapmayın benceAdetime daha 9 gün ve hemen ypmk istemiyorum
Yapmiycam korkuyorum zaten ama adet olacakmış gibi aşırı derece sol kasigima birden ağrı saplandı sabh goguslerimin ağrısına uyandm belim arada agriyorAdetiniz gecikmeden yapmayın bence
Benim adetime 7 gün var ben kan testi verdim az önce cikarmi hamilelik varsaAdetiniz gecikmeden yapmayın bence
Rahim filmi çektirdin mi canımGittik bende birşey olmadığı söylendi esimdede ameliyat gerektirmeyen ilaç tedavisiyle geçebilecek damar daralması olduğu soylendi
Çok erken vermişsiniz şu anda yerleşme gününde bizim tarihimize göre adet günü veya adet geciktikten 2 3 gün sonra vermeniz lazımBenim adetime 7 gün var ben kan testi verdim az önce cikarmi hamilelik varsa
Zaten rahim filmi için gitmiştim ben yokmuş gittiğim hastanede Ankara'ya gideceksin dediRahim filmi çektirdin mi canım
Gerçekten miÇok erken vermişsiniz şu anda yerleşme gününde bizim tarihimize göre adet günü veya adet geciktikten 2 3 gün sonra vermeniz lazım
Gerçekten mi
Kana karışması bir hafta 10 gün sürer dahaGerçekten mi
Lütfen buraya yazarmsn senn olursa benim beyaz akıntım çok oluyo bu gece adet oldum sandm lavaboya gttm beyaz akinti olmsKana karışması bir hafta 10 gün sürer daha
Tamam canım haber veririm ben günümde adet oluyorum genelde benim akıntım çok az normalLütfen buraya yazarmsn senn olursa benim beyaz akıntım çok oluyo bu gece adet oldum sandm lavaboya gttm beyaz akinti olms
Canım bugün ne durumdasınLütfen buraya yazarmsn senn olursa benim beyaz akıntım çok oluyo bu gece adet oldum sandm lavaboya gttm beyaz akinti olms
Sadece göğüslerim brz aciyo birde belim ama akıntım hala varCanım bugün ne durumdasın
İnsAllah tez zamanda olur dua et canım bende ediyorum .Ben
2 yıllık evliyim 2 yıldır korunmasz deniyoruz ama olmuyo
İns rabbim nasip ederİnsAllah tez zamanda olur dua et canım bende ediyorum .
Adet günün öncesi olduysa belki ihtimal olarak yerleşme kanaması olabilirMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bu ay reglm kahverengi geldi bazen az bazen biraz yoğun. Ama hiç kırmızı olmadı. Bunun sebebi sizce nedir. Bu durumu yaşayanlar varmi aranızda yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Benim de göğüslerim şiş adet sancısı henüz yok akıntım da yokSadece göğüslerim brz aciyo birde belim ama akıntım hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?