Erken gebelik belirtileri mi

Evet bende de bu belirtiler vardı kabızlık sol kasık batması şiddetli baş ağrısı göğüs ağrısı ve şişkinlik adet olacakmisim gibi ağrı uykusuzluk iştahsızlık yorgunluk oluyordu inşallah hamilesinizdir

İns ya okadr çok istiyoruz ki

İns ya okadr çok istiyoruz ki
Biliyorum düşünmeden edemiyosun bende öyleydim hamile kaldığım ay kendi kendime artık ne olursa olsun düşünmeyecem dedim ve o ay hamile kalmıştım düşünmemeye çalışın inşallah hamilesinizdir dualarım sizinle

Valla artık psikolojik mi hamilelikmi anlamadım

Valla artık psikolojik mi hamilelikmi anlamadım
Vücudumuzu etkiliyoruz dusunduklerimizle ben hamile kaldım bişey olur mu kalp atışını duyarmiyim bilmem ne derken ne kadar sakindiysam yarım saatlik bı yolculukta düşük yaptım nasip ama olumsuz düşüncelere kapildikca herşey olumsuz gidiyor

Benim de yumurtlamadan 3 gun sonra kabizlik ve gaz olustu ki hayatimda kabiz olmam nadirdir. Kasik agrilarim basladi normalde adetime 1 2 gun kala baslar. Bu dediklerimin hepsi 12 gun kala basladi ve hala devam ediyor. 8 gun kala da gogus acisi basladi o da devam ediyor. Su anda 4 gun var. Dunden beri testlerde pozitifi goruyorum. Sali gunu gecikmem olursa kan verecegim. Onemli olan zamanlama sanki. Normalde oldugu zamandan cok once basladi. Ilk denememizdi. Bugune kadar da dongulerimi hep duzenli yasadigim icin erken oldugunu hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…