Yumurtlamadan itibaren geçmeyen bel kaşık göğüs agrım vardı buna ek olarak bacak agrım oldu birde kasigimda bıçak saplanır gibi sancılar vardıAaa yumurtlamadan beri ağrınız oldu mu karında
Evet benim olduAaa yumurtlamadan beri ağrınız oldu mu karında
Benimde 23 mayis23 Mayıs adet günüm sizin ?
Canımm aynı şeyi doktorumda söyledi yumurta çatlamış sıvı var değerlendirin dedi geçen perşembe ve o günden beri gögğüslerim ve karnımda ağrı var 9 gün kaldınezmandir istiyoruz okadar
Evet bende de bu belirtiler vardı kabızlık sol kasık batması şiddetli baş ağrısı göğüs ağrısı ve şişkinlik adet olacakmisim gibi ağrı uykusuzluk iştahsızlık yorgunluk oluyordu inşallah hamilesinizdirMerhaba arkadaşlar ben doktora gittim Altan ultrason ile bakıldı rahimde sıvı var hamile olma ihtimalin yüksek olabilir dedi anlamadım bu gecede ilişki olsun dedi kaç gündür göğüslerim açıyor kasığımda sağ tarafta ağrı var ve kabızlık var bunlar erken gebelik belirtileri mi
İns ya okadr çok istiyoruz kiEvet bende de bu belirtiler vardı kabızlık sol kasık batması şiddetli baş ağrısı göğüs ağrısı ve şişkinlik adet olacakmisim gibi ağrı uykusuzluk iştahsızlık yorgunluk oluyordu inşallah hamilesinizdir
Biliyorum düşünmeden edemiyosun bende öyleydim hamile kaldığım ay kendi kendime artık ne olursa olsun düşünmeyecem dedim ve o ay hamile kalmıştım düşünmemeye çalışın inşallah hamilesinizdir dualarım sizinleİns ya okadr çok istiyoruz ki
Aaa tesadüfe bak benim iki gündür iştahım çok açık ve turşu yiyip duruyorumBenimde 23 mayis
Bu arada o ağrı bugün yok midem ağrıyor hafifİns ya okadr çok istiyoruz ki
Ya şaka gibi benimde öyle ben günde kaç defa yemek yemeye basladmAaa tesadüfe bak benim iki gündür iştahım çok açık ve turşu yiyip duruyorum
Benimde şuan sadece başım agriyo okdr halsizlik varBu arada o ağrı bugün yok midem ağrıyor hafif
Valla artık psikolojik mi hamilelikmi anlamadımBiliyorum düşünmeden edemiyosun bende öyleydim hamile kaldığım ay kendi kendime artık ne olursa olsun düşünmeyecem dedim ve o ay hamile kalmıştım düşünmemeye çalışın inşallah hamilesinizdir dualarım sizinle
Vücudumuzu etkiliyoruz dusunduklerimizle ben hamile kaldım bişey olur mu kalp atışını duyarmiyim bilmem ne derken ne kadar sakindiysam yarım saatlik bı yolculukta düşük yaptım nasip ama olumsuz düşüncelere kapildikca herşey olumsuz gidiyorValla artık psikolojik mi hamilelikmi anlamadım
Miğde bulantiniz varmı bn az önce kustumAaa tesadüfe bak benim iki gündür iştahım çok açık ve turşu yiyip duruyorum
Yok canım iştahım açık sadece göğüslerim şişkin hafif doluluk var karnımda sen ne kadar zamandır deniyorsun ben iki defa aşılama da oldum tutmadıMiğde bulantiniz varmı bn az önce kustum
2 yıllık evliyim 2 yıldır korunmasz deniyoruz ama olmuyoYok canım iştahım açık sadece göğüslerim şişkin hafif doluluk var karnımda sen ne kadar zamandır deniyorsun ben iki defa aşılama da oldum tutmadı
Benim de yumurtlamadan beri bacak ağrısı alt katında yanma sızlama bel ağrısı oluyo adetim de iki üç gün gecikti ama yarın test alicam bakalimAaa yumurtlamadan beri ağrınız oldu mu karında
Doktora gittiniz mi bizim sebepsiz infertiite var 2 buçuk yıllık evliyiz 20 aydır istiyoruz iki kere aşılama 3 defa çatlatma iğnesiyle denedik olmadıBen
2 yıllık evliyim 2 yıldır korunmasz deniyoruz ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?