Erken gebelik belirtileri

Islakdamdaki kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
117
22
98
27
Merhabalar arkadaşlar henüz adetime 4 gün var fakat bazı gebelik belirtilerini yaşıyorum. Ruh halim gidip geliyor mide bulantım oluyor arada bir. 1 haftadır şiddetli baş agrısı ve hafif sol kasıgımda agrı hissediyorum sizce gebelik var mıdır

bulantı için erken kasık ağrısı baş ağrısı gebelik olabilir

Adetinize kac gun kaldi bende de belirtiler gar ama adet tarihimi bekliyorum bir hafta var
Bugün olmam gerekiyordu daha olmadım Ama aşırı korkuyorum tuvalete gidip adet oldugumu görürsem diye. Sırtıma agrı giriyor bazen sanırım adet olup olmamakta kararsız İnşallah hayırlı güzel haberler alırız

İnşallah benim de uc gun once sirt agrim oldu iki gun surdu anlam veremedim sonra kasiklarima batmalar basladi ozellikle sol tarafta simdi ara ara oluyo yuzumu sivilce basti bunlar adet belirtim degil yani hic olmadi boyle adet olucaksam basim agrirdi anlardim benimde bir hafta var hala bekliyorum uc aydir deniyoruz iki aydir duzensiz hep olmam gerekenden bir hafta once oluyordum suanlik birsey yok hayirlisi artik test yaparsaniz haber verin insallah guzel haberlerinizi bekliyorum

Anneler gününde bebegime kistik hiğroma ve yaygın cilt ödemi dediler yani kurtarmak için elimizden bir şey gelmiyordu ileri seviyede ödemleri vardı çünkü . Doktor beklememizi söyledi bende baya araştırmıştım bu tanılı bebeklerde 15 ila 17 haftada kalp durması oluyor . Gerçekten de öyle oldu muayeneye gittim bebegimin kalbi durmuştu bu sene anneler gününde oldu. Orda da belirtileri 2 hafta önceden yaşıyordum ve inanmıyorlardı bana daha erken diyorlardı. Ama insan kendi vücudunda ki değişiklikleri hisseder ve bilir ben test yapmadan hamile oldugumu anlamıştım ögrenincede çok şok olmamıştım :) Şuanda da aynı şekilde 2 haftadır şiddetli baş agrısı sol kasık agrısı ve arada sağa vuruyor , yüzüm sivilce doldu, ani halsizlik çökmesi ve kokuya hassasiyet arttı . Çok umutlanmak istemiyorum normalde bugün adet veya leke görmem lazımdı görmedim daha az önce tuvalete gittim korka korka :) :) Hayırlı güzel haberler alalım hepimiz. Annelik çok güzel bir duyguydu ben sadece kısa sürelik tatmıştım o duyguyu

Test yapicak misinjz peki yapin da biziimle paylasin insallah guzel haberlerinizi aliriz hayirlisi olsun benim akintim vs olmadi halsizligim az var ama cok yorgunum genel olarak koku hassasiyeti vs yok yani ama goguslerimde yesil yeşil damarlar belli oluyo ilk kez bunu gordum bakalim ne cikicak sizde haberinizi bizimle paylaşın lütfen

Sanırım 1-2 daha beklerim olmazsam test yapacagım . Şimdi yaparsam hevesim kırılır negatif olursa . En azından olacaksam adet olayım diyorum. İnşallah tabi ki haber veririm saglıklı güzel ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Genelde olmamiz gerekenden once vs oluyoruz ya ben dayanamazdim herhalde hayirlisi olsun test yaparsaniz yinede paylasin bizimle

Akıntım var bugün sarı gibi ama daha koyusu sanırım adet oluyorum
Hamilelikte de oluyormus ya kadin olmak neden bu kadar zor ve yorucu adet belirtisi neyse hamilelikte odur diyorlar nasil anlicaz benim 6 gun var uyku hali bel agrisi ve kasiklarimda sancim var mesela bilmiyorum test yaptim negatif tabiki ama emin hissediyorum kendimi hamileyim diyorum hayirlisi ya

Bende öyleyim ya dün diyorum ki eşime anneler hisseder ben kesin hamileyim Valla bilmiyorum ya bugün tam adet günüm olabilirimde inşallah olmam ya

Bende öyleyim ya dün diyorum ki eşime anneler hisseder ben kesin hamileyim Valla bilmiyorum ya bugün tam adet günüm olabilirimde inşallah olmam ya
Bugun benim hafif lekelenmem oldu kahvemai pembemsi cok az ama arada kasıklarıma sanci giriyo erken olucam diye dusunuyorum daha devami gelmedi ama ins yerlesmedir ya

Benimde 6 günüm var ara sıra kasıkda ağrı oluyor ama pek aşırı değil ama göğüslerime sanki iyne batıyor özellikle sağ göğüsüm uc tarafını sanki karınca ısırıyor dünden beri öyle oluyor ara sıra ve minik minik ucuna doğru damarlar oluşmuş geçen ay hiç böyle bişey yaşamadık farklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…