- 28 Mayıs 2025
- 1.157
- 244
- 38
- 25
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
-
Aynı şeyler bende de var göğüslerimde damarlar belirgin sızlıyor adetime 5-6 gün var midem ara ara hafif bi bulanıyor böyle yanma vs var yüzüm sivilcelendi baya hemde bi üşüyorum bi yanıyorum izmir sıcağında bide sürekli ağlama isteği geliyor geçen gece aşırı sancım oldu sol kasığımda adetimde bile bu kadar ağrım olmuyodu diye ertesi akşam hafif leke gelmeye başladı sildikçe geçen ay iki hafta önce başlamıştı dedim acaba gene mi aynı ama devamı gelmiyor şuan test yaptım dün bir hafta vardı negatifBenimde 6 günüm var ara sıra kasıkda ağrı oluyor ama pek aşırı değil ama göğüslerime sanki iyne batıyor özellikle sağ göğüsüm uc tarafını sanki karınca ısırıyor dünden beri öyle oluyor ara sıra ve minik minik ucuna doğru damarlar oluşmuş geçen ay hiç böyle bişey yaşamadık farklı gibi
Yok canım daha erken olsa bile çıkmıyor genelde bende göğüslerimde farklılık var bide hafif kasık ağrım oluyo ağrı demek olmaz onada garip bir şey 25 temmuz adet günüm inşallah hamileyizdirAynı şeyler bende de var göğüslerimde damarlar belirgin sızlıyor adetime 5-6 gün var midem ara ara hafif bi bulanıyor böyle yanma vs var yüzüm sivilcelendi baya hemde bi üşüyorum bi yanıyorum izmir sıcağında bide sürekli ağlama isteği geliyor geçen gece aşırı sancım oldu sol kasığımda adetimde bile bu kadar ağrım olmuyodu diye ertesi akşam hafif leke gelmeye başladı sildikçe geçen ay iki hafta önce başlamıştı dedim acaba gene mi aynı ama devamı gelmiyor şuan test yaptım dün bir hafta vardı negatif
Bende bekliyorum bakalım inşallah öyledir dün akşam leke gelince üzüldüm gene mi adetim diye bakalım hayırlısıYok canım daha erken olsa bile çıkmıyor genelde bende göğüslerimde farklılık var bide hafif kasık ağrım oluyo ağrı demek olmaz onada garip bir şey 25 temmuz adet günüm inşallah hamileyizdir
Devam etmedi değilmi?Bende bekliyorum bakalım inşallah öyledir dün akşam leke gelince üzüldüm gene mi adetim diye bakalım hayırlısı
Pede gelen birsey yok sildigimde cok hafif geliyorDevam etmedi değilmi?
Yerleşme ola bilir 1-2 gün devam ede bilir diyolardı adetin daha önce bu kadar erken geldimiPede gelen birsey yok sildigimde cok hafif geliyor
Geçen ay iki hafta önceden geldi leke sonra regl oldum ama daha önce hic duzensizligim olmadi belki gene regldir bilmiyorum ki anca birkac gun beklicem olmazsam testi tekrarlarımYerleşme ola bilir 1-2 gün devam ede bilir diyolardı adetin daha önce bu kadar erken geldimi
Olmaz inşallahGeçen ay iki hafta önceden geldi leke sonra regl oldum ama daha önce hic duzensizligim olmadi belki gene regldir bilmiyorum ki anca birkac gun beklicem olmazsam testi tekrarlarım
Bilmiyorum yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı belim inanılmaz ağrıyor midem de bi tuhaf ama ağrım vs yok hayırlısı olsun inşallah hepimiz için test yapan olursa bilgilendirsinOlmaz inşallah
Kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve umarım kalbinizden geçen güzellikler sizi bulur benim de bat 20 Temmuz yani yarın aşırı derecede sivilcelenme yaşıyorum göğüs hassasiyetim yok elleyince ağrı var onun dışında ara ara kasıkta hissediyorum birşeyler ama eminde değilim test sipariş ettim pazartesi gelir sanırım bende o gün olmamış olursam yapacağım inşallahBilmiyorum yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı belim inanılmaz ağrıyor midem de bi tuhaf ama ağrım vs yok hayırlısı olsun inşallah hepimiz için test yapan olursa bilgilendirsin
İnşallah olmazsın canımKızlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve umarım kalbinizden geçen güzellikler sizi bulur benim de bat 20 Temmuz yani yarın aşırı derecede sivilcelenme yaşıyorum göğüs hassasiyetim yok elleyince ağrı var onun dışında ara ara kasıkta hissediyorum birşeyler ama eminde değilim test sipariş ettim pazartesi gelir sanırım bende o gün olmamış olursam yapacağım inşallah
İnsallah hamilesindir canim adet gunume benimde var persembe falan normalde de bat gunum ama simdiden leke geliyor birseyler var ama icime doguyo umarim negatif olmazKızlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve umarım kalbinizden geçen güzellikler sizi bulur benim de bat 20 Temmuz yani yarın aşırı derecede sivilcelenme yaşıyorum göğüs hassasiyetim yok elleyince ağrı var onun dışında ara ara kasıkta hissediyorum birşeyler ama eminde değilim test sipariş ettim pazartesi gelir sanırım bende o gün olmamış olursam yapacağım inşallah
İnşallah canım kolaylıkla güzellikle nasip olsunİnsallah hamilesindir canim adet gunume benimde var persembe falan normalde de bat gunum ama simdiden leke geliyor birseyler var ama icime doguyo umarim negatif olmaz
2 gün geçti canım pazartesi günü test yapacağım inşallah, sende durumlar nasılAdet gununuz ne zaman acaba
Merhaba bende aynı şekilde adetime 6 gün var kasık ağrım arada bir oluyo iştahım kapandı test yaptım silik çizgi var gibi bakar mısınız kızlar?Merhabalar arkadaşlar henüz adetime 4 gün var fakat bazı gebelik belirtilerini yaşıyorum. Ruh halim gidip geliyor mide bulantım oluyor arada bir. 1 haftadır şiddetli baş agrısı ve hafif sol kasıgımda agrı hissediyorum sizce gebelik var mıdır
Testinin markasi ne canim bende gordum silik sankiMerhaba bende aynı şekilde adetime 6 gün var kasık ağrım arada bir oluyo iştahım kapandı test yaptım silik çizgi var gibi bakar mısınız kızlar?
İyi sabretmissin yine insalah vardir canim belirtin var mi2 gün geçti canım pazartesi günü test yapacağım inşallah, sende durumlar nasıl
Bebe timeTestinin markasi ne canim bende gordum silik sanki
Bence var canim istersen bi kan vermeye gitBebe time
Salı gününe randevu almıştım kadın doğuma beklesem mi kiBence var canim istersen bi kan vermeye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?