- 28 Mayıs 2025
- 1.157
- 244
- 38
- 25
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
-
Bekle zaten üç gun kalmis daha regline 6 gun varmis gitsende ultrasonda gozumeyebilir randevun varsa ona gidebilirsin ama emin olmak icin kan da verebilirsinSalı gününe randevu almıştım kadın doğuma beklesem mi ki
Öyle yapayım bence de heyecana gelmiyor bunlar sonu hüsran olabilir 2.bebeğim olacak varsa ama çok istiyor oğlum kardeşinin olmasınıBekle zaten üç gun kalmis daha regline 6 gun varmis gitsende ultrasonda gozumeyebilir randevun varsa ona gidebilirsin ama emin olmak icin kan da verebilirsin
Hayirlisiyla insallah var gibi duruyor biraz sabret Allahin izniyle olmustur lekelenme vs olmusmuydu sendeÖyle yapayım bence de heyecana gelmiyor bunlar sonu hüsran olabilir 2.bebeğim olacak varsa ama çok istiyor oğlum kardeşinin olmasını
Benim önceki gebeliğimdede daha adetim geçmeden belirtilerim vardı bu kezde aynısı oldu. Kasık agrısı, idrara çıkma , gaz problemi hepsş varİyi sabretmissin yine insalah vardir canim belirtin var mi
İnşallah kuzum yerleşme kanaması gibi kanamam geldi sabah pembemsi bir pedi doldurmayacak kadar sonra geçtiHayirlisiyla insallah var gibi duruyor biraz sabret Allahin izniyle olmustur lekelenme vs olmusmuydu sende
Bende silik gördümMerhaba bende aynı şekilde adetime 6 gün var kasık ağrım arada bir oluyo iştahım kapandı test yaptım silik çizgi var gibi bakar mısınız kızlar?
Annemle ablama attım ilk varla yok arası dediler emin olamadımBende silik gördüm
Adetine daha oldugu icin silik cikmasi normal pazartesi tekrarlayabilirsinAnnemle ablama attım ilk varla yok arası dediler emin olamadım
Bende de bunlarin hepsi var birkac gundur de midem bi tuhaf ekşiyo gibi belim vs de agriyo hayirlisi olsun hakkimizda insallah siz yaptiniz miBenim önceki gebeliğimdede daha adetim geçmeden belirtilerim vardı bu kezde aynısı oldu. Kasık agrısı, idrara çıkma , gaz problemi hepsş var
Bende de dun aksamdan beri ara ara gordugu pede gelmeyen kahverengi lekelenmem oluyor ama gecen ay da boyleydi gerci mide bulantima birsey bulamadimİnşallah kuzum yerleşme kanaması gibi kanamam geldi sabah pembemsi bir pedi doldurmayacak kadar sonra geçti
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsunBende de dun aksamdan beri ara ara gordugu pede gelmeyen kahverengi lekelenmem oluyor ama gecen ay da boyleydi gerci mide bulantima birsey bulamadim
Amin canim insallah ogrenen olursa bizimle paylassin insallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun
Ben gördüm çizgiyi kaç dakikada çıktı?Merhaba bende aynı şekilde adetime 6 gün var kasık ağrım arada bir oluyo iştahım kapandı test yaptım silik çizgi var gibi bakar mısınız kızlar?
Hemen çıktı ilk dakikada uyku hali, sol kasık ağrısı yerleşme kanaması gibi kanama var bendeBen gördüm çizgiyi kaç dakikada çıktı?
Benimde 6 günüm var belirtilerin varmı canım
Bendede göğüs ucu acıması falan varHemen çıktı ilk dakikada uyku hali, sol kasık ağrısı yerleşme kanaması gibi kanama var bende
Ben adet günümü bekliyorum bende lekelenme gelmiyo durdu galiba 7 gun varken yapmistim negatifti suan 5 gun var 24 normal bat gunumBendede göğüs ucu acıması falan var
Lekelenmen kaç gün sürdü?Ben adet günümü bekliyorum bende lekelenme gelmiyo durdu galiba 7 gun varken yapmistim negatifti suan 5 gun var 24 normal bat gunum
Dun aksam basladi bugun bitti sildigimde hafif kahvelik geldiLekelenmen kaç gün sürdü?
Henüz yapmadım pazartesi gününü bekliyorum . Lekelenme diger gebeliğimde de yoktu bu kezde olmadı ama bu belirtiler resmen sen gebesin diyorBende de bunlarin hepsi var birkac gundur de midem bi tuhaf ekşiyo gibi belim vs de agriyo hayirlisi olsun hakkimizda insallah siz yaptiniz mi
Bende hasta oldum dedim uzuldu hatta cok emindi olucak diye hayirlisi olsun hakkimizda insallah bende bat günümü bekliyorum bizimle paylaşın sonucunuzuHenüz yapmadım pazartesi gününü bekliyorum . Lekelenme diger gebeliğimde de yoktu bu kezde olmadı ama bu belirtiler resmen sen gebesin diyorŞimdiden hamilelik sayaç uygulaması indirdim Eşim adet oldugumu sanıyor çok çocuk istiyor bende gebeysem bir sürpriz yaparım diye adet oldugumu söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?