Erken gebelik belirtileri

İyi akşamlar herkese,hissettiklerim konusunda ben de danışmak istedim son regl tarihim 8 hazirandı 5 gün sürdü döngülerim 32-34 günlük ama bugün 42. Gün bitti üç dört gündür gelip giden az şiddette alt karın ağrım oluyo öncesinde yoktu sızı gibi bazen komple gitti sanıyorum hatta bazen de geliyo az bi süre sürüyo ve üç dört gün öncesine kadar gögüslerimde hiçbirşey yoktu bu sürede göğüs uçlarım ve göğüslerim acımaya ve artmaya başladı şiş ve damarlılar da.normalde de olur gögüslerim böyle dört beş gün sonra karnım ağrır ama şiddeti yukarda bahsettiğimden çok daha fazladır bir iki güne regl olurdum.böyle gebelik öğrenen var mı teşekkür ederim şimdiden

Bende hasta oldum dedim uzuldu hatta cok emindi olucak diye hayirlisi olsun hakkimizda insallah bende bat günümü bekliyorum bizimle paylaşın sonucunuzu
Bizde doğum sigortası yapmıştık 3 ay içinde gebelik olması lazım eşim diyor ki 2 hakkımız kaldı Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah

Gecen ay da lekelenmeli seklinde geldi regl oldum bu ay da ayni sekilde devam ettigi icin adet oldum dedim ne diyebilirim buna tam olarak anlamicak birsey yok
Olmadığınız halde oldum dediniz sandım o yüzden anlamadigim için sordum kötü bir niyetle değil. Sakin olun biraz etrafa saldırmaya gerek yok. Allah önce iyi niyet nezaket sonra da gonlunuzdekini size nasip etsin .

Olmadığınız halde oldum dediniz sandım o yüzden anlamadigim için sordum kötü bir niyetle değil. Sakin olun biraz etrafa saldırmaya gerek yok. Allah önce iyi niyet nezaket sonra da gonlunuzdekini size nasip etsin .
Ben ofkeyle birsey soylemedim ki olani acikladim konusmalarda var zaten belirttim gecen ay da bu sekilde oldum diye o zmn da esime ayni seyi soyledim kotu niyetli birsey soylemedim size emoji kullanmiyorum diye siz bence yanlis anladiniz

Niye böyle birşey söylüyorsunuz ki olmayan birşeyi yani onu anlayamadım

Adabı muaşeret dersi mi veriyorsunuz ? Anlamayan siz başkalarına saldıranda sizsiniz . Amacınız yoksa çıkın gidin siteden kimse bu şekilde bu saygısızlıgı kabul edemez

Adabı muaşeret dersi mi veriyorsunuz ? Anlamayan siz başkalarına saldıranda sizsiniz . Amacınız yoksa çıkın gidin siteden kimse bu şekilde bu saygısızlıgı kabul edemez
Hayır vermiyorum.zaten yetişkin insanlara bu dersin verilmesi gerekmez zaten sahip olunmasi gerekir ama görüyorum ki sizde de yok. Herkeste bir öfke bir kin. Şaka gibisiniz önce gerçekten kendinizi kalbinizi temizleyin ya

Hayır vermiyorum.zaten yetişkin insanlara bu dersin verilmesi gerekmez zaten sahip olunmasi gerekir ama görüyorum ki sizde de yok. Herkeste bir öfke bir kin. Şaka gibisiniz önce gerçekten kendinizi kalbinizi temizleyin ya
Ağır konuşmak istiyorum fakat hadsize had bildirmek bana düşmediği için susucagım. Ya hayatında herşey çöp yada karakterin pislik olduğu için bu şekilde konuşuyorsun. Kendi kendine ye tatlım sana cevap vermeyeceğim Her havlayana kemik verseydik oohooo

Boşver hiç konuşma gereksiz yere insanların sinirlerini bozmaya çalışan birisi konuşmana değmez hayatında çok ciddiyse her konuda zaten işi var arkadaş edinemez bu gidişle neyse sende durmlar ne canım

Boşver hiç konuşma gereksiz yere insanların sinirlerini bozmaya çalışan birisi konuşmana değmez hayatında çok ciddiyse her konuda zaten işi var arkadaş edinemez bu gidişle neyse sende durmlar ne canım
Kızlar ben çok saçma bişey yaşıyorum adetim biteli 10 gün oluyor 5 gün sürdü ama kokusuzdu şimdi de yaptığım testlerde ikinci çizgi çıkıyor ama çok gölge gibi en güvenilir prodictor express yaptım ve su damlatmış hali bu pespembe çizgi adet olcakmıs gibi sancı çekiyorum arada ve göğsüm belim inanılmaz ağrıyoe sabahları da mide bulantım çok var diğer yaptıklarım freely ondan 3 tane yaptım 2 tanesinde gölge gibi çizgi çok ince diğerinde yok denecek kadar az ama profictor çok net hemen çıktı hepsi sizce kan vereyim mi napayım adetime daha çok var geç döllenme mi acaba yada adetten hemen önce mi yumurtladım

Eklentiler

• IMG_3802.webp
    31 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_3799.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3800.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 71
Fotoğrafda çok net değil ama pembe çizgi var silik su döktüm gitmedi de güvenilir mi sizce bide regl son günü bitti sandık ilişki oldu ama kan geldi yine az da olsa o zaman mı hamile kaldım acaba

Canım hevesini kırmak istemem ama normalde oradaki çizginin pembe olması gerekiyor birkaç kişiyi daha ben bu şekilde okumuştum farklı testlerle denediklerinde negatif sonuç almışlardı istersen başka bir test de dene mesela awox bu testin hemen hemen %99 sonuç verdiğini duydum yanılma payı yok yani adet bile adet görmezdin başka bir teste deneyip tekrar bizimle paylaş

Betam hemen 1 e düşmüştü zaten 12 ye çıkmıştı en fazla çizginin rengi de pembe kamerada farkı gözüküyor ama pembe yani bayağı ve o kadar fazla göğüs ağrısı karın ağrısı çekiyorum ki normalde böyle olmam yumurtlamamı bile anlamıyorum hiç belirtim olmuyor çok garip gerçekten

İnanirmisin canim bende bile cok kasik agrisi var bat günümü bekliyorum lekelenmem oldu gecti cook arada geliyo gecen ay erken oldum ama bu ay hi farkli sanki adet sancisi cektim 4-5 gun once bel agrim cok mide bulantısı oluyo arada gogus sancim da var ama hayirlisi havadan da olabilir testi tekrarla bence yada kan ver en kesin cozum

Haklısın canım bu kadarı bile fazla ona . Bende henüz adet olmadım test yapmayada korkuyorum valla

Haklısın canım bu kadarı bile fazla ona . Bende henüz adet olmadım test yapmayada korkuyorum valla
Siz gerçekten hastasınız ya bu kin bu nefret Allah annelikle belki biraz Sevgi verir içinize. Benim fazlası ile arkadaşım var ama sizin gibi kiskanc ve nefret dolu tipleri yanıma bile yaklastirmiyorum merakımdan bir soru sordum etmediğiniz hakaret kalmadı Allah ıslah etsin kalbinizin temizliği kadar versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…