Erken gebelik belirtileri

kızlar ben yeni hamişim :) ve bendeki belirtiler aşırı derecede göğüs ucu ağrısıydı.dokunamıyordum bile. birde adet tarihime 1 hafta kala falan kasık ve kuyruk sokumu ağrım oldu ayakta duramıyordum.ayak hep üşüyordu.hiç ısınamadım.bir de bende de beyaz akıntı oldu ama bende adet öncesi hep olduğu için belirtimydi bilemiyorum. forumlarda yazan yerleşme kanaması bende olmadı. tam adet günümde test yaptım ve pozitiff :) Allah isteyen herkese bebişler versin.

Merhaba adetime bikç gün kala gögüslqm dolgunlaştı ve uçları cok sızlyo yatamyodm ustne sırt agrım vardı adetim duzenli olyodu ama 3gün geçti snra kahve ve pembe renkte 2gun akıntm oldu test ypmadm hamile olablrmym test alp yapsm çkarmı ?

Bat ne kadar geçti

o kanama yerleşme kanamasıdır. bende olmadı ama genelde çoğu kişi de olmuş.

Merhaba kızlar erken gebelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor.Normalde ben regl olmadan 1 hafta önce karnım ufak ufak ağrır anlarım 1 hafta sonra olacağımı.Yine aynı belirtileri verdi regl günümde yine çok ağrım vardı.Ha oldum ha olcam diye bekliyordum.sürekli lavaboya gidip kontrol ediyordum.tek fark alt tarafıma vuran hafif bir zonklama oldu.ne mide bulantım oldu nede koku hassasiyetim.Sadece annemin mutfakta kestiği portakalın kokusunu odadan aldım şaşırmıştım.göğsüm normalde sızlamaz hafif hafif sızladı ama şişmedi.adet günüm düzenlidir 24 günde bir olurum.24.gün olmayınca (karnım hala olacakmışım gibi ağrıyordu)evde test yaptım çift çizgi çıktı ama silik.doktora gittim bugün kan testi yaptırdım hemen çok Yen'i bir gebelik kese bile görünmüyor henüz.yani anlayacağınız kızlar ben bile şaşırdım elle tutulur bir belirtim yoktu ne iştahım azaldı ne arttı.Yorgunluk falan da olmadı yine her sabah 7 de kalkıyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.

Tebrikler cnm Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah

Merhaba kızlar birkaç günlük hevesim heves olarak kalacak diye çok korkuyorum.Dün gece sol kasığımda Ağrı ile uyandım ama sonra geçti.bugün öğleden sonra kasığımda sürekli Ağrı vardı lavaboda hafif kahverengi kanama geldiğini gördüm doktora geldim muayenede iç kısımda sıvı birikintisi varmış arkaya doğru yoğunlaşıyormuş ve bu dış gebelik belirtisi olabilirmiş.gece hastane yatışı verdi takip için çünkü bu durumlarda evde bayılma ve şok geçirme ihtimali olabiliyormuş.yarın belli olacak test sonuçlarına göre ne olduğu dua edin lütfen...çok mutsuzum...

bbu hayırlı cuma gününde Allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım,inşallah dış gebelik deildir normal gebeliktir.zamanı gelince sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah

merhaba kızlar, benim bu ay yumurtlama tarihimden sonra aşırı göğüs şişliğim oldu. regl günüm yarın. 4 gün önce idrar testi yaptım negatifti. dün ve bugün açık kahverengi çok az akıntım oldu. şimdide kasıklarımda ağrı var. Sizce bu gebelik mi yoksa regl belirtileri midir? bu ay da tutturamadık sanırım

bbu hayırlı cuma gününde Allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım,inşallah dış gebelik deildir normal gebeliktir.zamanı gelince sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah
Maalesef şuan hastanedeyim operasyon ile keseyi aldılar ve kemoterapide kullanılan iğneyi yaptılar sonuç hüsran.Şuan tabiiki önce sağlık Allah beterinden esirgesin

Maalesef şuan hastanedeyim operasyon ile keseyi aldılar ve kemoterapide kullanılan iğneyi yaptılar sonuç hüsran.Şuan tabiiki önce sağlık Allah beterinden esirgesin
Allah sabır versin canım üzüldüm..ama moralini bozma,senin durumla karşılaşan ve sonra tekrar hamile kalan bi sürü arkadaş var forumda.inşallah en kısa sürede toparlanır ve tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

evde yapılan test için reglden 4 gün öncesi çok erken.ben regl günümde yaptm ve pozitifti ama bi çok kişi regl gününden sonra pozitifi görmüş. kanama, yerleşme kanamasıda olabilir reglde. eğer hamileysen şuan kanda tespit edilir,kan testi yaptır hemen.inşallah hamişsindir tatlım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Malesef adet oldum . Önümüzdeki aylara bakacağız artık. Amin çok teşekkür ederm canım çok sağol

Kizlar merhabaa.
Bir kac ay once de belirti sebebiyle gelmistim ama bisey olmamisti. Umarim bu sefer vardir diye unut ederek yaziyorum.
1bucuk 2 haftadir sık sık idrara gider oldum.gun icinde. Ama gece kalkmiyorum.
Her zaman ictigim suyu iciyorum bu kadar tuvalete ciktigimi hayirlamiyorum. Herkes usutmussundur diyor ama.. bilemedim.
Sol kasigimda agri oluyor genelde. Sonra sol bitiyor sag da oluyot.
Gecen aylarda idrar yollari enfeksiyonu olmustum acaba gecmedimi diye de dusunuyorum. Su icmeme ragmen once seffaf geliyor aksam eve gidip tuvalete girdgimde ve sabah kalktigimda girdigimde renk koyulasiyor anlam veremedim.
Basima agrilar giriyor. Cok nadir gozlerime perde iniyor gibi oluyor. Tansiyonum dusuyo diye de aklima geliyo. Yani umitlenmek istemedigim icin surekli uyduruyorum sizde biyle bisey yasadiniz mi sizce hamilemyim. Adetime daha 9 gun falan var. Erken belirti olabilir mi

Merhaba Arkadaşlar,

Benim gibi internetten erken gebelik belirtileri ile ilgili bütün siteleri tarayan arkadaşlara bir taze bilgi de benden olsun.
Dün akşam adetime 3 ya da 4 gün kala test yaptım maalesef negatif sonuç verdi. (Bu testi ilişkiden 10 ya da 12 gün sonra yaptım yumurtlama dönemi ilişkisinden sonra hesaplıyorum). Bende de bir sürü belirti var ama aynı zamanda adet belirtisi olması da muhtemel. (Yaptığım araştırmalarda adet belirtisinden farksız olduğu yazıyor çoğunlukla) Bakalım bir kaç gün sonra durumum netleştiğinde tekrar paylaşırım sizlerle...

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Bir önceki mesajımda sizi gelişmelerden haberdar ederim demiştim. Yukarıdakilere ilaveten, bir kaç gün geçti (yani yumurtlama dönemimden (5 Marttan-(o gün denememiz olmuıştu)sonra 16 Mart akşamı hafif pempembi sıvıyı gördüm ve adet olacağım düşüncesi pekişti. Ama ertesi gün herhangi bir şey gelmeyince ben yine 17 Mart akşamı (adetimin ilk günü olması gerekiyordu) tekrar bir idrar testi yaptım ve sonuç negatifti. Tamam dedim hamile değilim kesin en azından silik bir çizgi olabilirdi çünkü ama sonraki 4 günde (bugün 4.günüm) adet belirtilerimin hat safhada olmasına rağmen lekelenmem olmaya devam etti. Bugün nerdeyse lekelenme bile yok. Eğer bugünde olmazsam artık yarına kan testi yaptıracağım. Ya stresten regl olamıyorum ya da hamileyim.
Sizinde düşüncelerinizi öğrenmek isterim.???

Veee yarina kadar dayanamadik tabiki aksam bir test aldik ve sonuc sanirim pozitif. Sanirim diyorum cunku cok ama cok silik bir cizgi cikti. Hatta ilk etapta anlamadim bile diyebilirim. 10 dk sonra copten testi alip bi daha baktikki evet silikm bir cizgi varmis. Cok enteresan ama adetimin 5 gun gecmesine ragmen hala belirginlesmemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…