Sagol canim. Persembe yi beklemekten baska sansim yok su andaMoralini bozma cnm kötü bişey yok ki şuan herşey Allah tan senin için de dua edicem KiB üzülme sakın
Hayırlı olsun canım hamilesin ikinci çizgi koyu hemen kan verKızlar benimde 15 gündür falan kasıklarım ağrıyo bugünde göğüslerim acayip sızlamaya başladı sol kasığıma batma falan oluyo adetime 1 gün var duramadım test aldım sonuç ben inanamıyorum da yanlış çıkma olasılığı nedir ?
Selam Kubra,benim de 5 eylül bat tarihim.. dun bi konuya yorum yapmıştım ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum diye :) bu sefer erken test yapmayacağım üzülüyorum negatifleri görünce: ( erken gebelik belirtisi olarak da adet sancisi gibi ağrı ve farkli bi annelik hissim varBi program var yumurtlama takvimi diye onu indidim ona göre hareket ettim bakalım inşallah pozitif çıkarda işte bidaha ki bat tarihi 06 eylül ozaman a kadar bekliycem nasıl sabir edeceksem
Amin canım inşallah hayırlı olsun haber ver inşallahVallamı ya ben hala inanamıyorum yarın verim bari kan çok heycanlı inşallah öyledir ya Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım peki ovulasyon tarihinden sonra da akıntın devam etti mi benim ovulasyon biteli 5 gün oluyor hala akıntım var kokusuz şeffaf sulu ilk defa böyle oluyor ve kasıklarımda çok hafif ağrı bazen karnımda hissediyorum bazen kasığımda hiç böyle olmazdı ovu dan sonra kupkuru olurdum bat a kadarBenim test silikte olsa pozitif.
Belirtiler
kasık ağrısı
Göğüs ağrısı
Duygusallik
Ve sürekli aç hissetmek
Bilginize.
aynen beyaz kokusuz akinti devam ediyor. Çok gelmiyor ama normal seviyede.Canım peki ovulasyon tarihinden sonra da akıntın devam etti mi benim ovulasyon biteli 5 gün oluyor hala akıntım var kokusuz şeffaf sulu ilk defa böyle oluyor ve kasıklarımda çok hafif ağrı bazen karnımda hissediyorum bazen kasığımda hiç böyle olmazdı ovu dan sonra kupkuru olurdum bat a kadar
Ümitlenmek istemiyorum ama insaAllah bebiştendir ilk defa olunca farkediyor insan yoksa belirti aramıyorum artık yemin ettim ama bu başka bişi hep bi ıslaklık var rahatsız edici ondan sordumaynen beyaz kokusuz akinti devam ediyor. Çok gelmiyor ama normal seviyede.
Bende öyle şüphelendim canım.Ümitlenmek istemiyorum ama insaAllah bebiştendir ilk defa olunca farkediyor insan yoksa belirti aramıyorum artık yemin ettim ama bu başka bişi hep bi ıslaklık var rahatsız edici ondan sordum
Ben hsg çektirdim bu ay kapalıymış tüplerim açıldı işlem sırasında belki akıntı ondandır bilmiyorum hayırlısı olsunBende öyle şüphelendim canım.
Ama şimdilik sevinmiyorum hemen. Bakalım ne olacak
İnşallah herşey çok güzel olur canım Allah gönlüne göre versinBende öyle şüphelendim canım.
Ama şimdilik sevinmiyorum hemen. Bakalım ne olacak
Hayirli olsun Rabbim sagliklica kucağına almayi da nasip etsin inşallah. .darısı bizim başımıza: )Benim test silikte olsa pozitif.
Belirtiler
kasık ağrısı
Göğüs ağrısı
Duygusallik
Ve sürekli aç hissetmek
Bilginize.
Sağ ol canım inşallah darısı başınıza da bakalım henüz belli değil kan testi yapmak lazımİnşallah herşey çok güzel olur canım Allah gönlüne göre versin
Benim test silikte olsa pozitif.
Belirtiler
kasık ağrısı
Göğüs ağrısı
Duygusallik
Ve sürekli aç hissetmek
Bilginize.
10 eylül :)Merhaba canim, senin bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?