Erken gebelik belirtileri

Moralini bozma cnm kötü bişey yok ki şuan herşey Allah tan senin için de dua edicem KiB üzülme sakın
Sagol canim. Persembe yi beklemekten baska sansim yok su anda
Pazar izine gidecem insallah Türkiyeye... gidince kayinvalideme güzel haberi vermeyi cok istedim

Hayırlı olsun canım hamilesin ikinci çizgi koyu hemen kan ver

Vallamı ya ben hala inanamıyorum yarın verim bari kan çok heycanlı inşallah öyledir ya Allah isteyen herkese nasip etsin

Bi program var yumurtlama takvimi diye onu indidim ona göre hareket ettim bakalım inşallah pozitif çıkarda işte bidaha ki bat tarihi 06 eylül ozaman a kadar bekliycem nasıl sabir edeceksem
Selam Kubra,benim de 5 eylül bat tarihim.. dun bi konuya yorum yapmıştım ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum diye :) bu sefer erken test yapmayacağım üzülüyorum negatifleri görünce: ( erken gebelik belirtisi olarak da adet sancisi gibi ağrı ve farkli bi annelik hissim var

Benim test silikte olsa pozitif.
Belirtiler
kasık ağrısı
Göğüs ağrısı
Duygusallik
Ve sürekli aç hissetmek
Bilginize.
Canım peki ovulasyon tarihinden sonra da akıntın devam etti mi benim ovulasyon biteli 5 gün oluyor hala akıntım var kokusuz şeffaf sulu ilk defa böyle oluyor ve kasıklarımda çok hafif ağrı bazen karnımda hissediyorum bazen kasığımda hiç böyle olmazdı ovu dan sonra kupkuru olurdum bat a kadar

aynen beyaz kokusuz akinti devam ediyor. Çok gelmiyor ama normal seviyede.

aynen beyaz kokusuz akinti devam ediyor. Çok gelmiyor ama normal seviyede.
Ümitlenmek istemiyorum ama insaAllah bebiştendir ilk defa olunca farkediyor insan yoksa belirti aramıyorum artık yemin ettim ama bu başka bişi hep bi ıslaklık var rahatsız edici ondan sordum

Ümitlenmek istemiyorum ama insaAllah bebiştendir ilk defa olunca farkediyor insan yoksa belirti aramıyorum artık yemin ettim ama bu başka bişi hep bi ıslaklık var rahatsız edici ondan sordum
Bende öyle şüphelendim canım.
Ama şimdilik sevinmiyorum hemen. Bakalım ne olacak

Kızlar Merhaba. 3 aylık evliyim. 2ay korundum Yasmin kullanarak. 8 temmuzda beri korunmuyorum. Adetime 10 gün var. Kasıklarım da ve belinde ağrılar oluyo. Sanki hasta olacakmısım gibi ağrıyor. Koşarak wc ye gidiyorum. Adet oldum sanıp. Ama adet diilim. Sürekli kendimi aç hissediyorum. Sürekli uyuyasım geliyor. Göğüslerim şişti . Afedersinz ana arada ağzıma kusmuk geliyo öyle durduk yere aniden. Sizce hamilelikte ilişkili mi bunlar?

Bende erken gebelik belirtilerinde göğüslerde dolgunluk acı ve hassasiyet vardı. Nitekim adetimden önce kan testi yaptım ve pozitif çıktı.

Benim sadece adetten 2,3 gün önce tuhaf kasık agrısı oldu test alıp yaptım silikte olsa cıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

İyi akşamlar herkese arkadaşlar adetime on gün varken kanda sonuç ckarmi acaba bilgilendrrsenz sevnrm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…