- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi Peri perii
-
Aynen öyle ya :)) bende öyle yapıcamGittigidiyordan aldım ben de labaguik genelde burdakiler ondan kullanmış bu sefer korkuma kimseye birşey demedim kesin olsun öyle söyleyelim dedik eşimle sonra bide millete açıklama yapcaz diye uğraşmaktansa
bende memun oldum,banada çok iyi geldi :)) hem öğrenmiş oldum kimyasalın ne olduğunu..bana herkes sen sadece sancılı adet oldun gebelik falan yoktu diyolar..ama şimdi kanıtlayabilirim.teşekkürler :)Çok memnun oldum tanıştığıma konuşmak iyi geldi :)
konuşalım yarın sonuç alır almaz yazarım canımbende memun oldum,banada çok iyi geldi :)) hem öğrenmiş oldum kimyasalın ne olduğunu..bana herkes sen sadece sancılı adet oldun gebelik falan yoktu diyolar..ama şimdi kanıtlayabilirim.teşekkürler :)
Adetten sonra canımAdetten öncemi oldu ne zmn oldu kuzu
Tmm canımkonuşalım yarın sonuç alır almaz yazarım canım
Ne güzel :))Kesinlikle gögüs şişmesi ve ağrımasıydı. Bi de iştahım çok açılmıştı.
Bende bel ağrısı yok ama kasık her zamanki adet sancılarından farklı sancılar batmalar oluyo.. inşALLAH sağ salim kucağına al :*Yumurtlama donemi bittikten 1 hafta sonra ogrendim kasik ve bel agrisi vardi evde test varken yapayim dedim silik cikti 2 gun sonra tahlil yaptirdim bhcg=131 cikti yani daha 3 haftalikti 4 bile degildi. Suan 5 olduk
Sağlıkla doğsun inşALLAH :)İlkinde adet öncesi su gibi akintim oldu ordan anladım.Şimdi ikinci gelecek insallah onda da sadece his adetten bir gün önce test yaptım. Hatta ilk baktım yok. İçimdem olmalı ya dedim yine baktım.kıpkırmızı oldu ikinci çizgimiz. Hayırlısıyla rabbim nasip etsin
Akıntı ne renkti peki ?Eğilip doğrulmakta bile güçlük çekmeme neden olan şiddetli bel ağrısı, aşırı uyku hali, yorgunluk hissi ve bi de akıntı
O bende hep varHa bide asiri bi halsizlik geceleri uyuyamayan ben gozlerimi acamaz olmustum
Evet doğru bende 3 aylık bi hamilelik geçirdim çoğu belirtiyi yaşamadım.çoksağolun dileğiniz içinherkesin belirtisi çok farklı oluyor. 3 yıl buradaki tüm belirtileri ezberledim ama hiç de öyle ahım şahım belirtim olmadı. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Göğsüm hiç şişmedi, hiç acımadı normalde adet dönemlerinde acırdı. Gerginlik oldu ben de çok duygusal olmuştum ama o da adet dönemlerinde oluyordu. Belim ağrıdı ama öyle abartı bir şey değildi hafif. 7. haftadan sonra iştah artması ve uykuya eğilim başladı. bir kere midem bulanmadı, başım dönmedi, iğrenmedim, aş ermedim. yani kısacası herkes bambaşka şeyler yaşıyor. İnşallah hayırlısıyla gelir bebeğiniz.
ne guEl canım sen de erken öğrenmişsin ben de yeni geldim hastaneden kan verdim bakalim öğleden sonra çıkacak ben 3 hafta 4 gün lük öğrendim 11 ocak adet olmam gerek daha 2 gün var bakalim kaç çıkacak betaYumurtlama donemi bittikten 1 hafta sonra ogrendim kasik ve bel agrisi vardi evde test varken yapayim dedim silik cikti 2 gun sonra tahlil yaptirdim bhcg=131 cikti yani daha 3 haftalikti 4 bile degildi. Suan 5 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?