- 23 Mart 2014
- 211
- 258
- 53
- Konu Sahibi Peri perii
-
Tam şeffaf değildi ama çok sarı da değil di birden öyle fazla geliyordu ki iş yerinde bir anda regl olduğumu düşünüp tuvalete koşuyordum.O bende hep var
Hadi gel eylul anneleri sayfamiza sende bizdensin Artik.ne guEl canım sen de erken öğrenmişsin ben de yeni geldim hastaneden kan verdim bakalim öğleden sonra çıkacak ben 3 hafta 4 gün lük öğrendim 11 ocak adet olmam gerek daha 2 gün var bakalim kaç çıkacak beta
Evet anladımmTam şeffaf değildi ama çok sarı da değil di birden öyle fazla geliyordu ki iş yerinde bir anda regl olduğumu düşünüp tuvalete koşuyordum.
Bende 2-3 gündür göğüslerimde ağrı var ama dokununca değil,ara sıra oluyo sızlama şeklindeBende adete 10 gün kala bir sabah uyandım goguslerimin yanlarını elleyince aciyordu normalde adet zamanı bile göğüslerim hiç acimazdi hemen anladım 3 gün sonra test yaptım silik çıktı
teşekkür ler canim geliyorumHadi gel eylul anneleri sayfamiza sende bizdensin Artik.
Benimde bugün adetim geçmesi 9.günü aynıları bana oluyor bide bel ağrısı tam olucam diyorum yok bişey bakalım akşam test yapıcambenim tek belirtim sicak basmasiydi ates basiyordu adet zamanida adete benzer sancim oldu sadece..diger belirtiler sonradan gelisti herzamanki gibiydi adet oncesi..
Canim kasık sancilarin nasildi regl döneminde ki gibimiydi benmde bata 3 gün var regl sancilarim var senin ki nasildiYumurtlama donemi bittikten 1 hafta sonra ogrendim kasik ve bel agrisi vardi evde test varken yapayim dedim silik cikti 2 gun sonra tahlil yaptirdim bhcg=131 cikti yani daha 3 haftalikti 4 bile degildi. Suan 5 olduk
Bata 3 gün var benim ama bi kaç saniye süren kasik sancilarim oluyo adet sancisi gibi bazende kasiklarda batma oluyo benim tuhafima giden 6 gündür böyleyim adet olacakmış gibi sanci normalde adet sancim adete 2 gün kala filan olur ama bu ay sancilar erken başladiGöğüs ucu hassasiyeti, meme ucları hep sogukta kalmıs gibi dimdik oluyo ve mide bulantısı ıstahsızlık oluyo. Kasık agrısı sa det sancısı gibi geliyo ama vucudunuzda normal olmayan ılk kez yasadıgınız birsey olursa hemen kan testı yaptırın. İsrar testleri hem gec sonuc verıyor hemde ınsan bi acaba oluyor ıkıncı cızgı sılık cıkınca. Allah hepımızın gonlune gore versın
Daha günüm geçmedi canim eğer geçerse yaptiracam inşallah hamileyimdir cok istiyorum :)Benım de öle basladı canım bence bi kan testi yaptır :)
İnşallah canım sağol senin bebişinde hayirli olsun :)Canım benım gunum bir gun gectiğinde test yaptım ve pko luyum yanı duzenli adetim yoktur test 80 cıktı ve doktorum 5ten buyukse gebelik olabilir demişti. İnsallah hamilesindir canım hayırlısı meyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?