Erken gebelik Belirtileriniz nelerdi ?

Hadi gel eylul anneleri sayfamiza sende bizdensin Artik.

Bende adete 10 gün kala bir sabah uyandım goguslerimin yanlarını elleyince aciyordu normalde adet zamanı bile göğüslerim hiç acimazdi hemen anladım 3 gün sonra test yaptım silik çıktı

Bende adete 10 gün kala bir sabah uyandım goguslerimin yanlarını elleyince aciyordu normalde adet zamanı bile göğüslerim hiç acimazdi hemen anladım 3 gün sonra test yaptım silik çıktı
Bende 2-3 gündür göğüslerimde ağrı var ama dokununca değil,ara sıra oluyo sızlama şeklinde

Reglim 3 gun gecikti ve hamile oldugumu bugun ogrendim. Rabbime sukurler olsun, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, Allah isteyen herkese versin insallah. Bendeki belirtilerin regl belirtilerinden hicbir farki yok. Sadece goguslerim normalde regliden birkac gun once agriyip hassaslasirken bu sefer reglime neredeyse 2 hafta kala sisip hassaslasti. Yani belirtiler biraz erken gelmeye basladi. Bazi arkadaslarimda hicbir belirti olmadi, sadece reglleri gec oldu. Benimki kasik agrilari, duygusallik, gogus agrisi, tatli aserme gibi regl belirtileri ile tamamen ayni.

Benimd
benim tek belirtim sicak basmasiydi ates basiyordu adet zamanida adete benzer sancim oldu sadece..diger belirtiler sonradan gelisti herzamanki gibiydi adet oncesi..
Benimde bugün adetim geçmesi 9.günü aynıları bana oluyor bide bel ağrısı tam olucam diyorum yok bişey bakalım akşam test yapıcam

Ben cok acikiyordum gogus uclarim koyulastini fark ettim gobek deligim bembeyazdi kasiklarimda ve belimde agri vardi sanki her an adet olucakmisim gibiydi

Kızlar sunu merak ediyorum döllenmeden aonra belirti yaşayan var mı ?

kızlar benmde bel ağrım var çok şiddetli göğüslerim aşırı hassas ve gergin çok erken olduğu için test de yapamıyorum inşallah hamişimdir beklemek çok zor

Yumurtlama donemi bittikten 1 hafta sonra ogrendim kasik ve bel agrisi vardi evde test varken yapayim dedim silik cikti 2 gun sonra tahlil yaptirdim bhcg=131 cikti yani daha 3 haftalikti 4 bile degildi. Suan 5 olduk
Canim kasık sancilarin nasildi regl döneminde ki gibimiydi benmde bata 3 gün var regl sancilarim var senin ki nasildi

Göğüs ucu hassasiyeti, meme ucları hep sogukta kalmıs gibi dimdik oluyo ve mide bulantısı ıstahsızlık oluyo. Kasık agrısı sa det sancısı gibi geliyo ama vucudunuzda normal olmayan ılk kez yasadıgınız birsey olursa hemen kan testı yaptırın. İsrar testleri hem gec sonuc verıyor hemde ınsan bi acaba oluyor ıkıncı cızgı sılık cıkınca. Allah hepımızın gonlune gore versın

Hamile olduğumu 12. Gününde farkettim. Baya süpriz oldu. İlk kuşkulanmam adet öncesi az bir kanamam oldu reglme 5 gün vardı. İlk kanama da kaale almadım ancak ikinci kanamada eczaneden test aldım pozitif çıkınca kan testi
Şimdi 1 aylık kadar. Pek bir belirti yok göğüs hassasiyeti ve arada ekşimeler oluyor sadece

Bata 3 gün var benim ama bi kaç saniye süren kasik sancilarim oluyo adet sancisi gibi bazende kasiklarda batma oluyo benim tuhafima giden 6 gündür böyleyim adet olacakmış gibi sanci normalde adet sancim adete 2 gün kala filan olur ama bu ay sancilar erken başladi

Canım benım gunum bir gun gectiğinde test yaptım ve pko luyum yanı duzenli adetim yoktur test 80 cıktı ve doktorum 5ten buyukse gebelik olabilir demişti. İnsallah hamilesindir canım hayırlısı meyse o olsun

Normalde adet olduktan sonra karnim ağrırdi ama hamile kalınca adet olmuşum gibi agrim oldu gunlerce her defasinda oldum zannedip lavaboya gidiyordum korkuyla ama olmadim :))

Canım benım gunum bir gun gectiğinde test yaptım ve pko luyum yanı duzenli adetim yoktur test 80 cıktı ve doktorum 5ten buyukse gebelik olabilir demişti. İnsallah hamilesindir canım hayırlısı meyse o olsun
İnşallah canım sağol senin bebişinde hayirli olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…