- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi Peri perii
-
Keşke bende öyle olsam yaa bende öyle hissediyorum sanki adet olacakmiş gibi :)Normalde adet olduktan sonra karnim ağrırdi ama hamile kalınca adet olmuşum gibi agrim oldu gunlerce her defasinda oldum zannedip lavaboya gidiyordum korkuyla ama olmadim :))
İnşallah gönlünüzden geçen olur..Keşke bende öyle olsam yaa bende öyle hissediyorum sanki adet olacakmiş gibi :)
Aminİnşallah gönlünüzden geçen olur..
İnşallah canım durumun ne günün geldi miKeşke bende öyle olsam yaa bende öyle hissediyorum sanki adet olacakmiş gibi :)
Hayır cumartesi bat günüm canımİnşallah canım durumun ne günün geldi mi
Oluyodu ama bu ay erken başladi agrilarimPeki normalde ağrın önceden oluyor muydu
İnşallah canım sağolİnşallah hamilesindir
Bence bi kan testi yaptir canim için rahat etsinAdetim 8 gün geçti . Hala Regl olmadım . İki defa test yaptım 1 hafta arayla negatif . KIZLAR acaba kan testi yaptırsam mı ? Bi kaç defa beyaz akıntım oldu hiç olmazdı . İştahsızlık var bende . Günlerdir adet sancım var ama olmuyorum . Geçen ay soğan kürü yapmıştım adetim o yüzden mi gecikti acaba yardım edin ne yapayım
Bi kere yaptırmıştım negatif duyunca çok üzüldüm şimdi korkuyorum da off napıcamBence bi kan testi yaptir canim için rahat etsin
8 gün olmuş doktora görünmelisin şüphe içindeolmaktan daha iyidir canımBi kere yaptırmıştım negatif duyunca çok üzüldüm şimdi korkuyorum da off napıcam
Haklısın cnm çok sağol cvp yazdığın için8 gün olmuş doktora görünmelisin şüphe içindeolmaktan daha iyidir canım
Adetim 8 gün geçti . Hala Regl olmadım . İki defa test yaptım 1 hafta arayla negatif . KIZLAR acaba kan testi yaptırsam mı ? Bi kaç defa beyaz akıntım oldu hiç olmazdı . İştahsızlık var bende . Günlerdir adet sancım var ama olmuyorum . Geçen ay soğan kürü yapmıştım adetim o yüzden mi gecikti acaba yardım edin ne yapayım
İnşallah güzel haberler alirsin :)Haklısın cnm çok sağol cvp yazdığın için
Erken gebelik ne oluyor düsükmü?Göğüs ucu hassasiyeti, meme ucları hep sogukta kalmıs gibi dimdik oluyo ve mide bulantısı ıstahsızlık oluyo. Kasık agrısı sa det sancısı gibi geliyo ama vucudunuzda normal olmayan ılk kez yasadıgınız birsey olursa hemen kan testı yaptırın. İsrar testleri hem gec sonuc verıyor hemde ınsan bi acaba oluyor ıkıncı cızgı sılık cıkınca. Allah hepımızın gonlune gore versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?