Hayirli olsun elinde baska test var ise bi iki gun testte koyulasmayi takip edebilirsinKızlar adetime 4-5 gün var erken gebelik testinde silik çizgi var gibi hamilelik olabilir mi?? Eki Görüntüle 3331446
Ayy çok teşekkür ederim inşallah çok heyecanlandımHayirli olsun elinde baska test var ise bi iki gun testte koyulasmayi takip edebilirsin
Guzel ilerler insallahAyy çok teşekkür ederim inşallah çok heyecanlandım
Belirtileriniz var mı acaba?
Az az vardı ben kendimi dinliyorum sanmıştım
Nelerdi mesela az az dediğiniz belirtilerAz az vardı ben kendimi dinliyorum sanmıştım
Gölge var sanki orda kaç gün var adeteSizce gebelik varmı
5 gün 10 gun varken pembe akinti oldu 2 gundurde asiri yogun ama sabahOluyor sadece kremsi akintim var belim ve kasiklarimda agri kaygan veya sefaf degil gebeyim sizceGölge var sanki orda kaç gün var adete
Aynı soruyu bende sana sorayım5 gün 10 gun varken pembe akinti oldu 2 gundurde asiri yogun ama sabahOluyor sadece kremsi akintim var belim ve kasiklarimda agri kaygan veya sefaf degil gebeyim sizce
Ee noldu adetmi oldunuz puff? Ya insallah hamileyizdir test yaptinmi ben erkenmi yapmisimAynı soruyu bende sana sorayım
Bende de ciddi ciddi belirtiler yaşadım 11. Gün bugün herşey pufff kayboldu sanki ufak bişiler hariç (şişkinlik çok minik kasıkta batma hissi gibi bugün hapşurunca kasığım acayip battı)
Bence bir iki gün bekleyin belirginleşir gibi bende hafif gölge gibi gördüm sanki var gibiEe noldu adetmi oldunuz puff? Ya insallah hamileyizdir test yaptinmi ben erkenmi yapmisim
Ya insallahBence bir iki gün bekleyin belirginleşir gibi bende hafif gölge gibi gördüm sanki var gibi
Anlattıklarınıza göre benim içimden gebelik var diye geçiyor inşallah öyledirYa insallahsabah ilk idrarimda cok yogun kremsi akinti geldi ve 10 gun varken adete pembe akinti sizce gebelikmidir
İnsallah ya progrstan kullaniyorum hep dusuk yasadim yumurtalama gunu iliski oldu neolur neolmaz dusmesini engller diye kullaniyorum o boyle belirtiler yaprmi acabaAnlattıklarınıza göre benim içimden gebelik var diye geçiyor inşallah öyledir
Onu hiç bilmiyorum ama doktor önerisi ile kullanın bence bir şey kullanacaksanızİnsallah ya progrstan kullaniyorum hep dusuk yasadim yumurtalama gunu iliski oldu neolur neolmaz dusmesini engller diye kullaniyorum o boyle belirtiler yaprmi acaba
HaklisinizOnu hiç bilmiyorum ama doktor önerisi ile kullanın bence bir şey kullanacaksanız
Dediğim gibi belirtileriniz var yumurtalama günü ilişkide olmuş hamile olma ihtimaliniz yüksek zararı olmasın allah korusun extra bir şey kullanmayın doktorunuz gerekli şeyleri verecektir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah darısı başımaHaklisiniz
İnsallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin haberlerinizi bekliyorumDediğim gibi belirtileriniz var yumurtalama günü ilişkide olmuş hamile olma ihtimaliniz yüksek zararı olmasın allah korusun extra bir şey kullanmayın doktorunuz gerekli şeyleri verecektir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?