- 3 Temmuz 2023
- 320
- 57
- 13
- 27
Negatifi gorme korkusuda var tabikiAy yapacam tuvaletim yok bu kezde resmen bekliyorum hahah
Ay yok ya ağlıcam simdi cok heveslenmiştim ya gec dollenme falanda degildir 3 gün sonra adetim baslicakİnşallah inşallahpozitifi görürsün canım q
Ne yaptın canım sonuç neAy yapacam tuvaletim yok bu kezde resmen bekliyorum hahah
Aa şimdi gördüm hay Allah yaaAy yok ya ağlıcam simdi cok heveslenmiştim ya gec dollenme falanda degildir 3 gün sonra adetim baslicak
YRin bidaha yapcam biraz golgeli gibi cnku yaAa şimdi gördüm hay Allah yaaher ay yeni umut demek ne yapalım kısmet yaa yazmışımdır belki bu sabah bi umut son testimi yaptım negatif
Hadi inşallahYRin bidaha yapcam biraz golgeli gibi cnku ya
YRin bidaha yapcam biraz golgeli gibi cnku ya
Erken gebelik yaptim gozumle gorunuyor ama yine kimyasala benziyor asiri belirli belirsiz cunkuAa şimdi gördüm hay Allah yaaher ay yeni umut demek ne yapalım kısmet yaa yazmışımdır belki bu sabah bi umut son testimi yaptım negatif
Benim de böyle çıkmıştı kimyasal gebelikmiş en sağlıklısı adet gecikmesinden sonra test yapmak.Kızlar adetime 4-5 gün var erken gebelik testinde silik çizgi var gibi hamilelik olabilir mi?? Eki Görüntüle 3331446
Kimyasal buyuk ihtimal 3 gun var adetime bekleyecegim ama umudum yok adet olurumBenim de böyle çıkmıştı kimyasal gebelikmiş en sağlıklısı adet gecikmesinden sonra test yapmak.
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınKimyasal buyuk ihtimal 3 gun var adetime bekleyecegim ama umudum yok adet olurumilk gebeligimde 255 betayla ogrendim baya koyuydu ve kaset testi oyuzden yine kimyasal
İnsallah sendeİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın
Böyle kuruma cizgisi degil ama 5dk cikti ama cok guclu bi cizgi degil bunu 1 yilin icinde 5 defa gordum hic koyu goremedimİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın
Bence adetinizin gecmesini bekleyin bende bugun yaptim sayfada var gozle gorunuyor kamerada fazla degil kimyasal buyuk ihtimal benimki hic kimyasal Gebeliginiz oldumu ? Düşük vsMerhaba arkadaşlar bende bugün adetime iki gün vardı erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı tam da yapamadım testi ondan da olabilir silik çıkması heyecandan hemen aldım baktım gölge görünüyor sizde bakabilir misiniz
Çok yüksek ihtimalle pozitifMerhaba. Benim de adetime iki gün var ve bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bunu nasıl yorumlamak gerekir? İçim içimi yiyiyor ama kan vermeye de cesaretim yok, ya negatifse diye Eki Görüntüle 3340411
İnşaallah öyle olur. Açıkçası üç kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biliyorum ki hamile kalmakla iş bitmiyor. Devam etmesi önemli ama işte yedi aydır bir türlü pozitif göremedim. Bir umut işteÇok yüksek ihtimalle pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?