Erken gebelik testi silik çizgi

Ay yok ya ağlıcam simdi cok heveslenmiştim ya gec dollenme falanda degildir 3 gün sonra adetim baslicak
Aa şimdi gördüm hay Allah yaa her ay yeni umut demek ne yapalım kısmet yaa yazmışımdır belki bu sabah bi umut son testimi yaptım negatif

Merhaba arkadaşlar bende bugün adetime iki gün vardı erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı tam da yapamadım testi ondan da olabilir silik çıkması heyecandan hemen aldım baktım gölge görünüyor sizde bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20231114_102303.webp
    12 KB · Görüntüleme: 475
Bence adetinizin gecmesini bekleyin bende bugun yaptim sayfada var gozle gorunuyor kamerada fazla degil kimyasal buyuk ihtimal benimki hic kimyasal Gebeliginiz oldumu ? Düşük vs

Hanımlar benimde testime bakarmisiniz gecikme vs yok regli yeni bitti hatta dün sabah ilk idrarla yaptığım silik resimde gözükmuyir bile bunuda bu sabah yaptım direk çıktı resimde gözüküyor ama tam gözükmesi için bekledim

Eklentiler

• IMG-20231117-WA0028.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 541
Merhaba. Benim de adetime iki gün var ve bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bunu nasıl yorumlamak gerekir? İçim içimi yiyiyor ama kan vermeye de cesaretim yok, ya negatifse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…