Erken gebelik testi silik çizgi

Üstteki testi dün yaptım silik çıkınca bugün de deniyim dedim alttaki de bugünkü adetime 4 gün var dayanamadım yaptım sizce hamilelik var mı böyle yaşayıp hamile olan var mı?

Kaç dakikada çıktı çizgi

Hayırlısı olsun benimde 2 yıldır olmuyor sıkma canını inşallah en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip eder rabbim
Amin cümlemize nasip etsin. Dört kere kimyasal gebelik geçirdim, trombofili, pcos, rahim duvarı inceliği ve sağ yumurtalıkta kist var. Artık çok yoruldum gerçekten

Amin cümlemize nasip etsin. Dört kere kimyasal gebelik geçirdim, trombofili, pcos, rahim duvarı inceliği ve sağ yumurtalıkta kist var. Artık çok yoruldum gerçekten
Zor bir süreç hemde çok insan gerçekten artık bedensel ruhsal çöküntü oluyor bunlarda geçecek inşallah güzel günler için Allah'a sığınıyorum

Kızlar 2 gün ara ile erken gebelik testi yaptım. Bugün yaptığımda sanki hayalet çizgi görüyorum yanılıyormuyum acaba bat 30 kasım veya 1 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…