Kızlar adetime 4-5 gün var erken gebelik testinde silik çizgi var gibi hamilelik olabilir mi?? Eki Görüntüle 3331446
Ben çatlama iğnesi tedavisi oldum bugün iğnenin 14. Günü sizce var mıdır bu şekilde silik çıktı ???
Bence kan ver ve değerlerinin yükselmesini takip et daha sağlıklı olur hayırlı olsunMerhaba. Benim de adetime iki gün var ve bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bunu nasıl yorumlamak gerekir? İçim içimi yiyiyor ama kan vermeye de cesaretim yok, ya negatifse diye Eki Görüntüle 3340411
Benimkisi de böyle kan verelim hemen acile gidip sende ver inşallah vardır var gibi duruyo
ikimizinki bire bir aynı benimde öyle kan ver bana haber verBenimkisi de böyle kan verelim hemen acile gidip sende ver inşallah vardır var gibi duruyo
Canım ne zaman kan vericeksinEki Görüntüle 3340794
Üstteki testi dün yaptım silik çıkınca bugün de deniyim dedim alttaki de bugünkü adetime 4 gün var dayanamadım yaptım sizce hamilelik var mı böyle yaşayıp hamile olan var mı?
Kaç dakikada çıktı çizgiMerhaba arkadaşlar bende bugün adetime iki gün vardı erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı tam da yapamadım testi ondan da olabilir silik çıkması heyecandan hemen aldım baktım gölge görünüyor sizde bakabilir misiniz
Kaç dakikada çıktı cizgiMerhaba. Benim de adetime iki gün var ve bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bunu nasıl yorumlamak gerekir? İçim içimi yiyiyor ama kan vermeye de cesaretim yok, ya negatifse diye Eki Görüntüle 3340411
Verdim kan 86 çıktıCanım ne zaman kan vericeksin
Bir kaç dakikada çıktı, dün adet günümde kan verdim, negatif çıktı maalesefKaç dakikada çıktı cizgib
Maalesef kan verdim negatif çıktıBence kan ver ve değerlerinin yükselmesini takip et daha sağlıklı olur hayırlı olsun
Hayırlısı olsun benimde 2 yıldır olmuyor sıkma canını inşallah en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip eder rabbimMaalesef kan verdim negatif çıktı
Amin cümlemize nasip etsin. Dört kere kimyasal gebelik geçirdim, trombofili, pcos, rahim duvarı inceliği ve sağ yumurtalıkta kist var. Artık çok yoruldum gerçektenHayırlısı olsun benimde 2 yıldır olmuyor sıkma canını inşallah en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip eder rabbim
Zor bir süreç hemde çok insan gerçekten artık bedensel ruhsal çöküntü oluyor bunlarda geçecek inşallah güzel günler için Allah'a sığınıyorumAmin cümlemize nasip etsin. Dört kere kimyasal gebelik geçirdim, trombofili, pcos, rahim duvarı inceliği ve sağ yumurtalıkta kist var. Artık çok yoruldum gerçekten
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu günleri bize güzel bir şekilde unuttursunZor bir süreç hemde çok insan gerçekten artık bedensel ruhsal çöküntü oluyor bunlarda geçecek inşallah güzel günler için Allah'a sığınıyorum
Kızlar 2 gün ara ile erken gebelik testi yaptım. Bugün yaptığımda sanki hayalet çizgi görüyorum yanılıyormuyum acaba bat 30 kasım veya 1 kasım
Evet 28 nde yaptığında hafif bı gölge gibi duruyorKızlar 2 gün ara ile erken gebelik testi yaptım. Bugün yaptığımda sanki hayalet çizgi görüyorum yanılıyormuyum acaba bat 30 kasım veya 1 kasım
Eki Görüntüle 3342709
Amin amin inşallahAllah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu günleri bize güzel bir şekilde unuttursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?