Erken gebelik testi silik çizgi

İnsallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin haberlerinizi bekliyorum
İnşallah bu ay bekliyorum bende klomen kullandım yarın da randevum var en son geçen hafta iki tane 11mm bitane 13 mm yumurtam vardı çatladı mı ne oldu bilmiyorum yarın öğrenicez dua edin bana

Bende asırı derecede gaz ve siskinlik oldu testten bir hafta öncesinde basladı. Bide ara ara alt karın bölgemde sancı ve kramplar hafif hafif baska hic belirti olmadı
Yaa bak sabah sabah umutlandırıyorsun insanı aynılarını yaşıyorum çünkü şişkinlik, gaz, ara ara küçük kramp ve ağrı

Merak ettim canim hamilemisin :)
Canım henüz belli değil yumurta kendiliğinden çatlamış bu çok iyi dedi doktor :) şuan çatlamış tek yumurta var sanırım 21 mm dedi ve genelde tek yumurta olsun kaliteli olsun dedi. Yumurta çatladığı günleride değerlendirmiştik. Bu 3 günüde değerlendirin ve bekleyin dedi gerisi Alllahtan bende çok merak ediyorum acaba yumurta çatladıktan kaç gün sonra belli olur?

Aaa cok iyi insallah tutmustur :) benim yogun kremsi akintim devam ediyor belim kopuyor agridan

Aaa cok iyi insallah tutmustur :) benim yogun kremsi akintim devam ediyor belim kopuyor agridan
Bana da sordu ağrı oldumu sol tarafta falan diye evet dedim benimkiler yumurta çatlama ağrısıymış :) yumurtanın çatladığı zamana denk gelmesi çok iyi olmuş dedi çünkü bende regl düzensizliği vardı ne zaman çatlayacağı belli olmuyor o yüzden :) inşallah ikimizde hamileyizdir bende de akıntı var

Kremsimi nasil akintin ya insallah canim cok istiyorum ikinci evliligim 1 yildir evliyim 4 yasinda kizim var ikinciyi istiyorum ama 4 dusuk yasadim

Kremsimi nasil akintin ya insallah canim cok istiyorum ikinci evliligim 1 yildir evliyim 4 yasinda kizim var ikinciyi istiyorum ama 4 dusuk yasadim
Aynen kremsi gibi ama hafif sarımsı benimki doktor normal dedi ama bilmiyorum herkeste farklı belirtiler olabiliyor. Öyle mi çok üzüldüm ama en kısa zamanda olur bence hel böyle düşünün moral çok önemli. Bide düşüklerden sonra gen testi verdiniz mi

Hayir vermedik dr senin saglikli gebeligin olmus esinin spremleri kaliteli biraz daha bekleyin bence dedi korunmayin eger gebe kalirsan hemen gel dedi bende oyuzden progestan kullaniyorum ne olur neolmaz diye kalirsam oda düşmesin sagliksizsa zaten dusuyor ilaca bakmadan

Anladım canım yok yengeminde üst üste düşüğü olmuştu gen testi verdi kan pıhtılaşması çıktı dediğin gibi ilaç kullandı hemen hamile kaldı bidaha düşük yaşamadı o yüzden sordum. İnşallah yakın zamanda güzel haberlerle geliceksin canım zaten belirtilerinde var sağlıklı bir şekilde ilerlesin de inşallah

İnsallah canim haber veririm sende ver

Yaa bak sabah sabah umutlandırıyorsun insanı aynılarını yaşıyorum çünkü şişkinlik, gaz, ara ara küçük kramp ve ağrı
Maalesef hamile değilim

Akşam geç saatlerde de olsa getirdi kargo testlerimi

Eklentiler

• IMG_20231111_224450.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 244
  • IMG_20231111_214535.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 237
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…