Erken gebelik testi silik çizgi

umayada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
6
1
1
29
Merhaba Henüz reglime 12 gun olmasina ragmen heycandan erken gebelik testi yaptım silik cizgi görüyorum ama emin degilim siz de silik cizgiyi goruyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_20250510_083706.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 366
  • IMG_20250510_092843.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 368
Kuzum 12 de çıkması imkansız.Tabii regl sonrası hemen yumurtlama olmadıysa biraz dayan bence zaten erken öğrenmek gerçekten güzel bişey değil.Seni daha çok strese sokucak
Ya cok haklısiniz ama dayanamadım çünkü cok ciddi meme ve kasık agrim var acaba mi dedim peki siz silik çizgi gördünüz mu ben gercekte hafif goruyorum ama fotografta hic gözükmüyor sanki

Burda silik çizgi var mi sizce ben hayal mi goruyorum diye dusunmeye başladım

Eklentiler

• IMG_20250510_093314.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 367
Merhaba Henüz reglime 12 gun olmasina ragmen heycandan erken gebelik testi yaptım silik cizgi görüyorum ama emin degilim siz de silik cizgiyi goruyor musunuz ?
Canım çizgi yerim beyazlaşmış bu fotoğraftan bir şey söylemek pek mümkün değil iki gün sonra tekrarla bakalım

Yok canım ben göremedim.Bana kalırsa bat gecsin öyle yap testi ama tabii yine de sen bilirsin

Canım çizgi yerim beyazlaşmış bu fotoğraftan bir şey söylemek pek mümkün değil iki gün sonra tekrarla bakalım
Birde boyle karartilmis sekilde bakabilir misiniz böyle olmasi normalmi

Eklentiler

• IMG_20250510_112300.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 243
  • IMG_20250510_130226.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 212
  • IMG_20250510_130323.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 185
Bekle canım kana bile anca geçer daha idrar testi için bi kaç gün daha bekle
Şimdi şöyle bir şey var iki uygulamada hani takip ediyorum adet günlerimi yumurtlama günlerimi bir uygulamada 6 Mayıs gözükürken yumurtlama günü bu uygulamada 10 Mayıs olarak gözüküyordu ve ben bu 2 gün . Çok şiddetli kasık ağrıları yaşadım ve değerlendirme yaptım 10 Mayıs'ta yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu yumurtlama günüm sanırım 10 Mayıs'tı çünkü 6 Mayıs olsa şimdi çıkardı diye düşünüyorum 10 Mayıs'ta yumurta gününde korunmasız cinsel ilişki oldu sonra ertesi gün öğlene doğru kasık ağrısı bel ağrısı giti ve bugünlerde kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum ama o günkü kadar değil regli döneminde yaşadığım kasık ağrısı gibi bilemiyorum 5 adet teset var 3 âdet kaldı âdet gecikmesi olunca yapayım diyorum ama biraz sabırsızım maalesef o yüzden umarım yarın tekrar yapmam 6 gün kalmış oluyor birde şunu merak ettim uygulamada 10 Mayıs gözüküyor ya yumurtlama günü gebelik testi için tarih olarak 19 Mayıs gözüküyor yani ilişkiden 9 gün sonra o testi yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum acba 9 günde olur mu beli neden öyle bir şey yazmışlar anlamadım

Awox kuruma çizgisi veriyor mu acba test yaptım 2 saat sonra 2 çizgiyi farkettim Ama bildiğim kadarıyla awox kuruma çizgisi vermiyor
Ben bu markada daha önce kuruma çizgisi gördüm canım , eğer şüphen varsa yarın ilk idrarla tekrar test yap . 10 dakikadan sonra çizgiler geçerli olmuyor

Ben bu markada daha önce kuruma çizgisi gördüm canım , eğer şüphen varsa yarın ilk idrarla tekrar test yap . 10 dakikadan sonra çizgiler geçerli olmuyor
Hadi ya bunuda ilk idrarla yapmıştım sonra farkettim o çizgiyi ama daha önce peridictor erarly aldım yaptım 3 test ve çizgi çıktı 2. çizgi ama kan verdim negatif

Eklentiler

• 1000009172.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 231
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…