- 29 Eylül 2021
- 1.304
- 313
- 73
- 24
Evet pembe ve 5 dakikada çıktı adetime daha 10 gün vardı o zamanlar sanırım ve 5 Mayıs'ta yapmıştım âdet uygulamaya göre 21 Mayıs ama hemen çıkınca bende pozitif sandımAslında bu çizgi pembe gibi , adetiniz gecikti mi ?
Henüz adetinize 6 gün var o zaman , en azından 2 gün kala tekrar yapın sabretmek çok zor ama bu şekilde yapmak insanı daha çok yoruyor . Umarım gebesinizdirEvet pembe ve 5 dakikada çıktı adetime daha 10 gün vardı o zamanlar sanırım ve 5 Mayıs'ta yapmıştım âdet uygulamaya göre 21 Mayıs ama hemen çıkınca bende pozitif sandımbilemiyorum
Hani çıplak gözle daha net gözüküyor burada çözünürlük biraz düştüğü için yani bu şekilde olunca hani ben de pozitif zannettim açıkçasıAslında bu çizgi pembe gibi , adetiniz gecikti mi ?
Evet haklısınız yorucu stres altında oluyurum belim ve kasık ağrısı var ama hafif artık bekliycem ya gerçekten yoruldum adet olmazsam 2 test kaldı elimde yaparım adet olursam da sağlık olsun rabim herşeyin hayırlısıni versinHenüz adetinize 6 gün var o zaman , en azından 2 gün kala tekrar yapın sabretmek çok zor ama bu şekilde yapmak insanı daha çok yoruyor . Umarım gebesinizdir
Evet pembe ince bir çizgi varHani çıplak gözle daha net gözüküyor burada çözünürlük biraz düştüğü için yani bu şekilde olunca hani ben de pozitif zannettim açıkçası
Evet Allahım dileyen bekleyen tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün , güzel haberlerini bekliyor olacağımEvet haklısınız yorucu stres altında oluyurum belim ve kasık ağrısı var ama hafif artık bekliycem ya gerçekten yoruldum adet olmazsam 2 test kaldı elimde yaparım adet olursam da sağlık olsun rabim herşeyin hayırlısıni versin
Ama bunu çok erken yaptım 5 Mayıs 6 Mayıs 7 Mayıs bugün 15 Mayıs olsa yaptığım awox teste biraz daha koyulaşırdi yok bence inşa vardır istiyorum niye yalan söyleyeyim ama hayırlısını versin rabimEvet pembe ince bir çizgi variçini ferah tut inşallah vardır
Hani çıplak gözle daha net gözüküyor burada çözünürlük biraz düştüğü için yani bu şekilde olunca hani ben de pozitif zannettim açıkçası
Teşekkürler canım inşallah çok sağol âdet günü olumsuz yada olumlu dönüş yapcam buraya sağolunEvet Allahım dileyen bekleyen tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün , güzel haberlerini bekliyor olacağım
Adetine daha çok varmış inşallah koyulaşır testin eğer çok merak ediyorsan kan ver balım varsa çıkar ordaAma bunu çok erken yaptım 5 Mayıs 6 Mayıs 7 Mayıs bugün 15 Mayıs olsa yaptığım awox teste biraz daha koyulaşırdi yok bence inşa vardır istiyorum niye yalan söyleyeyim ama hayırlısını versin rabim
Üsttekinde bir şey göremedim ama alttakine sanki hahaha hafif bir şey Ama artık ben bu testlere baka baka inanma gözlerden oldu o yüzden hayali bir şey bile görüyor olabilirim âdet gecikti mi?Eki Görüntüle 3591850 benimde testime bakar mısınız?
Üstte bir şey göremedim ama altta dağılmış bir gölge var bence testinizi tekrar edin . Gunünüz geçti miEki Görüntüle 3591850 benimde testime bakar mısınız?
Çok yoruldum artık reglime 6 gün var iki senedir bebek düşünüyoruz çok silik çizgi gördüm hepsi negatifti rüyamda gördüm üst üste ve 3 gündür baya test yaptım gözlerim bozulcak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınÜsttekinde bir şey göremedim ama alttakine sanki hahaha hafif bir şey Ama artık ben bu testlere baka baka inanma gözlerden oldu o yüzden hayali bir şey bile görüyor olabilirim âdet gecikti mi?
Aslında çok dikkatli baktığım zaman üsttekine de çok ince bir çizgi var . Ama testin markası önemli değil kurma çizgisi mi kaç dakika içerisinde çıktıÜsttekinde bir şey göremedim ama alttakine sanki hahaha hafif bir şey Ama artık ben bu testlere baka baka inanma gözlerden oldu o yüzden hayali bir şey bile görüyor olabilirim âdet gecikti mi?
Hemen çıktı flasla gördüm sonra böyle olduAslında çok dikkatli baktığım zaman üsttekine de çok ince bir çizgi var . Ama testin markası önemli değil kurma çizgisi mi kaç dakika içerisinde çıktı
Amin canım inşallah amin . Dediğim gibi üsttekine çok hafif bir çizgi var zaten buraya attığım zaman biraz hani bozuluyor ama şunu söyleyeyim kaç dakika içinde çıktı kuruma çizgisi de olabilir tesler de çok yanılttı mesela benim en çok güvendiğim peridictor erarly markası kırmızı çizgi amaÇok yoruldum artık reglime 6 gün var iki senedir bebek düşünüyoruz çok silik çizgi gördüm hepsi negatifti rüyamda gördüm üst üste ve 3 gündür baya test yaptım gözlerim bozulcak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Biraz bekle benimde 6 gün var 3 gün kala tekrar et istersen çıkarsa vardır sende rabbim gönlüne göre versinHemen çıktı flasla gördüm sonra böyle oldu
Bak peridictor erarly yaptım daha koyu çıktı çizgi ama sonuç sanırım negatif çünkü 5 Mayıs'ta yapmıştım bugün 15 Mayıs 10 gün sonra awox aldım yaptım ama çok karıştı kafam inanın en sağlıklısi adet günü beklemek fazla stresten artık baş ağrısı yaşıyorumPembe olanın ilk hali böyle procoktör eraly bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?