Erken gebelik testi silik çizgi

Aslında bu çizgi pembe gibi , adetiniz gecikti mi ?
Evet pembe ve 5 dakikada çıktı adetime daha 10 gün vardı o zamanlar sanırım ve 5 Mayıs'ta yapmıştım âdet uygulamaya göre 21 Mayıs ama hemen çıkınca bende pozitif sandım bilemiyorum

Evet pembe ve 5 dakikada çıktı adetime daha 10 gün vardı o zamanlar sanırım ve 5 Mayıs'ta yapmıştım âdet uygulamaya göre 21 Mayıs ama hemen çıkınca bende pozitif sandım bilemiyorum
Henüz adetinize 6 gün var o zaman , en azından 2 gün kala tekrar yapın sabretmek çok zor ama bu şekilde yapmak insanı daha çok yoruyor . Umarım gebesinizdir

Aslında bu çizgi pembe gibi , adetiniz gecikti mi ?
Hani çıplak gözle daha net gözüküyor burada çözünürlük biraz düştüğü için yani bu şekilde olunca hani ben de pozitif zannettim açıkçası

Eklentiler

• 1000008698.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000008392.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000009171.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000008393.webp
    43 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000008691.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000008695.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000008696.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 42
Henüz adetinize 6 gün var o zaman , en azından 2 gün kala tekrar yapın sabretmek çok zor ama bu şekilde yapmak insanı daha çok yoruyor . Umarım gebesinizdir
Evet haklısınız yorucu stres altında oluyurum belim ve kasık ağrısı var ama hafif artık bekliycem ya gerçekten yoruldum adet olmazsam 2 test kaldı elimde yaparım adet olursam da sağlık olsun rabim herşeyin hayırlısıni versin

Evet Allahım dileyen bekleyen tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün , güzel haberlerini bekliyor olacağım

Evet pembe ince bir çizgi var içini ferah tut inşallah vardır
Ama bunu çok erken yaptım 5 Mayıs 6 Mayıs 7 Mayıs bugün 15 Mayıs olsa yaptığım awox teste biraz daha koyulaşırdi yok bence inşa vardır istiyorum niye yalan söyleyeyim ama hayırlısını versin rabim

Evet Allahım dileyen bekleyen tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün , güzel haberlerini bekliyor olacağım
Teşekkürler canım inşallah çok sağol âdet günü olumsuz yada olumlu dönüş yapcam buraya sağolun

Adetine daha çok varmış inşallah koyulaşır testin eğer çok merak ediyorsan kan ver balım varsa çıkar orda

Üsttekinde bir şey göremedim ama alttakine sanki hahaha hafif bir şey Ama artık ben bu testlere baka baka inanma gözlerden oldu o yüzden hayali bir şey bile görüyor olabilirim âdet gecikti mi?
Çok yoruldum artık reglime 6 gün var iki senedir bebek düşünüyoruz çok silik çizgi gördüm hepsi negatifti rüyamda gördüm üst üste ve 3 gündür baya test yaptım gözlerim bozulcak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Üsttekinde bir şey göremedim ama alttakine sanki hahaha hafif bir şey Ama artık ben bu testlere baka baka inanma gözlerden oldu o yüzden hayali bir şey bile görüyor olabilirim âdet gecikti mi?
Aslında çok dikkatli baktığım zaman üsttekine de çok ince bir çizgi var . Ama testin markası önemli değil kurma çizgisi mi kaç dakika içerisinde çıktı

Amin canım inşallah amin . Dediğim gibi üsttekine çok hafif bir çizgi var zaten buraya attığım zaman biraz hani bozuluyor ama şunu söyleyeyim kaç dakika içinde çıktı kuruma çizgisi de olabilir tesler de çok yanılttı mesela benim en çok güvendiğim peridictor erarly markası kırmızı çizgi ama

Pembe olanın ilk hali böyle procoktör eraly bu

Eklentiler

• 1000090994.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 57
Pembe olanın ilk hali böyle procoktör eraly bu
Bak peridictor erarly yaptım daha koyu çıktı çizgi ama sonuç sanırım negatif çünkü 5 Mayıs'ta yapmıştım bugün 15 Mayıs 10 gün sonra awox aldım yaptım ama çok karıştı kafam inanın en sağlıklısi adet günü beklemek fazla stresten artık baş ağrısı yaşıyorum

Eklentiler

• 1000009171.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…