Erken gebelik testi silik çizgi

Üstte bir şey göremedim ama altta dağılmış bir gölge var bence testinizi tekrar edin . Gunünüz geçti mi
Sizce var mı erken gebelik testi peridictor erarly

Eklentiler

• 1000010059.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000010061.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000010060.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000010050.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 26
Sizce var mı erken gebelik testi peridictor erarly
Çok ince bir çizgi görünüyor gibi , burda netlik bozuluyor belki siz daha net görüyorsunuzdur inşallah bebeğiniz sizinledir bir kaç gün daha takip edin koyulaşma olacak mı . Güzel haberlerini benimle paylaş mutlaka

Evet çok ince emin olamadım ve hala adetime 4 gün var sanırım ara sıra adet olmuşum gibi ağrılarım oluyor baş ağrısı yaşıyorum ama bilemiyorum bence olsa çıkardı 4 gün kala

Evet çok ince emin olamadım ve hala adetime 4 gün var sanırım ara sıra adet olmuşum gibi ağrılarım oluyor baş ağrısı yaşıyorum ama bilemiyorum bence olsa çıkardı 4 gün kala
Tabi ki olumlu olumsuz yönde paylaşırım

Asla öyle düşünme 4 gün hala erken herkesin değişiyor kimisi adet gecikmesinden 4 gün sonra öğreniyor kimisi 6 gün kala içini ferah tut

Kız yapma artık test mest bekle bence bu arada ben son testimi kullanıp Trendyol dan spariş ettim. Pazartesi elimde olur Allah'ın izniyle ve hala adete 4 gün kalmış oluyo o zaman

Kız yapma artık test mest bekle bence bu arada ben son testimi kullanıp Trendyol dan spariş ettim. Pazartesi elimde olur Allah'ın izniyle ve hala adete 4 gün kalmış oluyo o zaman
Bana diyene bak kız son testi de yapmışsin ya Allah seni bacım biz kadınlar bu konuda çok sabırsız oluyoruz elimizde değil benim âdet günü 21 Mayıs az kaldı bugün yaptığım testte çok ufak bir ikinci çizgi vardı artık hayırlısı 21 Mayıs gelseeeee artık

Ayy evet yaaa acayip adet sökülecekmiş gibi sancı çekiyorum ama devamlı değil geliyo gidiyo

Bence uygulamadan alma hiç güvenilir değil bak Trendyoldan 3lu peridictor erarly aldım fiyatı eczanede 330 TL iken tek test Trendyoldan 3 lu aldım 5 Mayıs'ta silik çizgi vardı kan verdim 1,2 yani negatif düşün burda kalite düşüyor birde bunlari ben çıplak gözle görünce gitim özelde kan verdim ve sonuç negatif maalesef birde bunları 5 Mayıs'ta yapmıştım ben 7 Mayıs'ta kan verdim anliycagin pek güvenilir test yolamiyorlar artık eczaneden alcam bende

Eklentiler

• 1000008391.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000008392.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000008394.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000008393.webp
    43 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000008691.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000009171.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000009173.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 20
Canım bu o markadan değil bahsettiğin markadan değil bu pro doktor olmasın
Ben senelerdir comfort kullanıyorum beni hiç yanıltmadı

Canım bu o markadan değil bahsettiğin markadan değil bu pro doktor olmasın
Ben senelerdir comfort kullanıyorum beni hiç yanıltmadı
Canım benim aldığım ve en güvenilir marka peridictor erarly aldım Trendyoldan gördüğün gibi çizgi çıktı bariz şekilde bende güvenerek gitim kan verdim 1, 2 çıktı yani yalancı pozitif verdi eminim ki uygulamadan aldım diye böyle oldu hüsran yarattı bende comfort bende kullanmıştım oda beni yanıltmadı ama peridictor erarly çok güveniyordum ve şöyle söyleyeyim aradım resmi sitelerini lot numarası ile sorgulama yaptılar ve orijinal ürün dediler yani son kullanma tarihi de geçmemişti büyük ihtimalle saklama koşullarına uygunsuzluk vardı o yüzden testleri bozuk yani yalancı pozitif verdi başka da bir açıklama getirmedim çünkü idrarda olan hgc önce kana geçiyor yani kanda olmayıp idrarda çıkması mümkün değil o yüzden güvenim biti asla bu gibi ürünleri interneten almam satıcı ile görüştüm yazdım hiç umurunda bile değil adamların cevap Dahi vermediler okdar para çöp oldu onların yüzünden özele gidip kan verdim onca para verdim verdikleri hüsranı söylemiyorum bile

Kızlar merhaba 5.gun dondurulmuş 2 embriyo transfer oldum 15 Mayıs da 28 mayıs da kan vermeye gidicem ama evde kendim test yaptım hep silik çıkıyordu bugünkü silik kaybolmaya başladı sanki Bi bakarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…