ben reglime 10 gün kala görmüştüm :) umutlandırmak gibi olmasın ama gördüm gibi sende de ve buraya atıldığında çözünürlükte düşüyor. Bekleyemezsen kaç ver ben öyle yapmıştımmm :))MerhabaHenüz reglime 12 gun olmasina ragmen heycandan erken gebelik testi yaptım silik cizgi görüyorum ama emin degilim siz de silik cizgiyi goruyor musunuz ?
Bekliycwm bakalım nasip Allah herkesin gönlüne göre versinBiraz bekle benimde 6 gün var 3 gün kala tekrar et istersen çıkarsa vardır sende rabbim gönlüne göre versin
Bende rastgele yaptım beyaz çizgi belirdi ama bilemedim banada çok erken ama böyle işte beklemekten başka çare yokAwox kuruma çizgisi veriyor mu acba test yaptım 2 saat sonra 2 çizgiyi farkettim Ama bildiğim kadarıyla awox kuruma çizgisi vermiyor
Göremedim canım zaten buraya atınca kalitesi düşüyor fotoğrafın en iyisi beklemek bende bekliycem mecburenBende rastgele yaptım beyaz çizgi belirdi ama bilemedim banada çok erken ama böyle işte beklemekten başka çare yok
Yok zaten canım beyazlık oldu öyle çizgi yerinde beklicem 8 gün var dahaGöremedim canım zaten buraya atınca kalitesi düşüyor fotoğrafın en iyisi beklemek bende bekliycem mecburen
Göremedim canım zaten buraya atınca kalitesi düşüyor fotoğrafın en iyisi beklemek bende bekliycem mecburenBende rastgele yaptım beyaz çizgi belirdi ama bilemedim banada çok erken ama böyle işte beklemekten başka çare yok
Bende baş ağrısı,bel ağrısı, kasık ağrısı özellikle sol kasık arada bir sağ kasık da ağrıyor piskolojik olabilir ama sık sık idrara çıkma isteğim var bilemiyorum artıkYok zaten canım beyazlık oldu öyle çizgi yerinde beklicem 8 gün var daha
Peki belirtilerin neler
Ben de uzayan ip gibi akıntı var her gün devam ediyor hani öyle bir iki günlük bir şey değil yani normalde olmaz onun dışında sağlı sollu kasıklarım ağrıyor sağ tarafımda küs olduğu için ağrırdı zaten de sol tarafımda ağrı hiç olmazdı
Vallahi saymadım şeyleri de sen yazmışsın biliyor musun bu yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorum göreceğiz bakalım senin adetine tahmini ne kadar varGöremedim canım zaten buraya atınca kalitesi düşüyor fotoğrafın en iyisi beklemek bende bekliycem mecburen
Bende baş ağrısı,bel ağrısı, kasık ağrısı özellikle sol kasık arada bir sağ kasık da ağrıyor piskolojik olabilir ama sık sık idrara çıkma isteğim var bilemiyorum artık
2 uygulama kullanıyorum birinde 21 Mayıs öbürünü 24 Mayıs gözüküyorVallahi saymadım şeyleri de sen yazmışsın biliyor musun bu yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorum göreceğiz bakalım senin adetine tahmini ne kadar var
Merhaba ben 7 mayısta idrar test yaptım ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 0.2 çıktı ama karnıma ultrasonla baktığında sağ tarafta rahimde kalınlaşma var erken gebelik olabilir dedi doktor tekrar kan ver demişti.Bende dün tekrar kan verdim.Kan verdiğim akşam önce hafif pembe renkte kanamam oldu ki daha reglime 10 gün var ve ben erken değil hep geç olurum normalde.Kanama devam ediyor şu an ve hcg bugün 1.3 çıktı.1 hafta önceye göre artmış sizce hamile olabilir miyim kafam çok karıştıMerhabaHenüz reglime 12 gun olmasina ragmen heycandan erken gebelik testi yaptım silik cizgi görüyorum ama emin degilim siz de silik cizgiyi goruyor musunuz ?
Al benden de o kadar bende 2 uygulama kullanıyorum farklı ikiside2 uygulama kullanıyorum birinde 21 Mayıs öbürünü 24 Mayıs gözüküyor
Al benden de o kadar.. bende 2 uygulama kullanıyorum. Biri 23 diğeri 26 gösteriyor2 uygulama kullanıyorum birinde 21 Mayıs öbürünü 24 Mayıs gözüküyor
Bekle bekle bir şeyler oldu bana oylanmak için artık farklı şeyler yapmaya çalışıyorum yoksa gün geçmiyor hep bir araştırma içindeyim inanın kafam darma duman . Bir uygulamada 30 Nisan dahil olmak üzere 10 gün boyunca bunu en doğal hem de ne olarak gözüküyordu o tarihten itibaren değerlendirme yaptım ama test yaptım silik kan verdim 1,2 çıktı negatif sonuç bilemiyorum tesetleri 3 lu olarak Trendy@ldan almıştım en güvendiğim marka peridictor erarly ya anlamıyorum 3 testin 4nde silik çizgi vardı ama kan verdim negatif şimdilerde awox aldım onlarda da çizgiler görüyorum sanki ama artık gözlerime okdar güvenmiyorum kiAl benden de o kadar bende 2 uygulama kullanıyorum farklı ikiside
Al benden de o kadar.. bende 2 uygulama kullanıyorum. Biri 23 diğeri 26 gösteriyorbeklicez bakalım
Ay beklemekten başka çare yok vallahi Bir de bugün sabah ben de peçet eyi çok az pembe bir leke geldi pespembeBekle bekle bir şeyler oldu bana oylanmak için artık farklı şeyler yapmaya çalışıyorum yoksa gün geçmiyor hep bir araştırma içindeyim inanın kafam darma duman . Bir uygulamada 30 Nisan dahil olmak üzere 10 gün boyunca bunu en doğal hem de ne olarak gözüküyordu o tarihten itibaren değerlendirme yaptım ama test yaptım silik kan verdim 1,2 çıktı negatif sonuç bilemiyorum tesetleri 3 lu olarak Trendy@ldan almıştım en güvendiğim marka peridictor erarly ya anlamıyorum 3 testin 4nde silik çizgi vardı ama kan verdim negatif şimdilerde awox aldım onlarda da çizgiler görüyorum sanki ama artık gözlerime okdar güvenmiyorum ki
Yerleşme olabilir bu sabahki testim bu şekilde çıktı delirmiş olabilirim bu testler yüzündenAy beklemekten başka çare yok vallahi Bir de bugün sabah ben de peçet eyi çok az pembe bir leke geldi pespembe
Ayyy valla var burda belli uçuk pembe gördüm hadi hayırlısı var bence hmilesin senYerleşme olabilir bu sabahki testim bu şekilde çıktı delirmiş olabilirim bu testler yüzünden
Diyor sunAyyy valla var burda belli uçuk pembe gördüm hadi hayırlısı var bence hmilesin sen
Vallahi benim tek bir tane testim kaldı o yüzden yapamıyorumDiyor sunheyecan yaptım bak şimdi
Benimde son testim kaldı âdet gecikmesi olursa yapicam bende gördüm de bilmiyorum canım belki hayali olduğunu düşündümVallahi benim tek bir tane testim kaldı o yüzden yapamıyorum
Beklemem lazım elimde başka testi yok
Ama gerçekten çizgiyi gördüm yani böyle beyaz falan da değil bayağı pembemsi bir çizgi gördüm yani
Valla bak hamilesin senBenimd
Benimde son testim kaldı âdet gecikmesi olursa yapicam bende gördüm de bilmiyorum canım belki hayali olduğunu düşündüm
Hadi inşallah inşa sende hamilesin dur canım aynen kac test yaptım bi bilsenValla bak hamilesin sentestleri kullandık kullandık şimdi mecbur bekleyeceğiz
Bak ben bir test daha yaptım erken gebelik testi peridictor erarly ama bilmiyorum çok ince kıl gibi bir çizgi var gibime geldi ama buraya atınca kalite düşüyor şu âdet günü gelmek bilmiyor eczane sayemde Zengin olduValla bak hamilesin sentestleri kullandık kullandık şimdi mecbur bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?