Erken gebelik testi

Saaraa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
1.319
746
123
35
adetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?

Adetten önce 3 liralık testle öğrendim .

adetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?
Adetten 4 gün önce gördüm pozitifi önce ucuz testlerden yaptım internetten 50 tanesi 20 tl ye mi ne almıştım. Sonra erken gebelik testi aldım o daha bile silik çıkmıştı geç döllenme değilse çıkar

Diğer normal testlerde pozitif çıkmış mıydı

Evet zaten ilk önce onlarda gördüm. Farklı marka yapmak için test alırken erken gebelik testi aldım
Bende yapmak istiyorum ama karar veremiyorum normal test yaptım negatif çıktı. Daha 8 nisan da adet olucam erken mi davranıyorum acaba

Bende yapmak istiyorum ama karar veremiyorum normal test yaptım negatif çıktı. Daha 8 nisan da adet olucam erken mi davranıyorum acaba
Yani 2 gün daha bekleseniz daha sağlıklı olabilir ve tabiki geç döllenme olma ihtimali yoksa. Ovulasyon düzenliyse 2 gün sonra herhangi bir testte çıkacaktır

Yani 2 gün daha bekleseniz daha sağlıklı olabilir ve tabiki geç döllenme olma ihtimali yoksa. Ovulasyon düzenliyse 2 gün sonra herhangi bir testte çıkacaktır
Bu ay Ovulasyon testi de yaptım herşey çok sistematikti :)

Bence bu tamamen döllenme zamanıyla ilgili. Benim ilkinde 2 gün önce ikincisinde 3 gün sonra çıkmıştı

Predictor early ile adetimden 2-3 gün önce öğrenmiştim ama diğer normal testlerde adet olacağım gün çıktı öncesinde negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…