- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 41
Ben yapmıştım canım adetime 6 gün vardı hamile olduğumu öğrenmiştimadetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?
İlişkiden tam 15 gün sonraydı canım.Maşallah baya erken olmuş
erken gebelik testleri adete 4-5 gün kala yapilabilir. Bende öyle ögrenmistimadetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?
Benim daha o kadar olmadı 11 gün olduİlişkiden tam 15 gün sonraydı canım.
Daha erkendir ama çıkmaması normaldirben kan testi yaptırdım bhcg <1,20 çıktı. 18 martta adet olmuştum. kan testini 31 martta yaptırdım. Olabilir miyim acaba?
Karar verdim Yarın yapcam inşallah :)erken gebelik testleri adete 4-5 gün kala yapilabilir. Bende öyle ögrenmistim
Çok iyiymiş yaaa Markası neydi pekiBen yapmıştım canım adetime 6 gün vardı hamile olduğumu öğrenmiştim
Ay inşallah inşallah :)O zaman hakkınızda hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz:)
Evet erken olduğu için sonuç böyle çıkmıştır ben de aynısını yaşadım hatta kanda negatif çıktı aradan bi hafta geçince evde test yaptım pozitifti. Adetine kaç gün varbeta sonucuna göre acaba erken olduğu için mi böyle çıktı diye düşündüm de olabilir mi acaba?
Şu an elimde innovita diye bi test var maalesef o da negatif göstermiştiProdictor early erkn gbelik cok iyi. Bide loboquick normal gbelik. Adetten 4gun once ogrendm
ben kan testi yaptırdım bhcg <1,20 çıktı. 18 martta adet olmuştum. kan testini 31 martta yaptırdım. Olabilir miyim acaba?
daha çok var sabret bende 20 sinde oldum dr bu haftayı iyi değerlendirin dedi. cumartesiden beri çalışıyoruz. Yani seninde benden önce 2 gün gibi ise daha çalışmanız lazım yada kaçırdırnız.12 gün var daha adetime 6 gün önce kan testi verdim tekrar test yapsam mı ki yoksa adetimi mi beklesem?
Hamile kalmadan önce değerlerime baktırayım diye gitmiştim öyle olunca test de yaptırayım dedim o yüzden aklımda yoktu yoksa. Bugün sonuçlara baktım bu şekilde çıktı. Ama emin olamadım.31 mart çok erken yani o tarihlerden sonra olması lazım yumurtlama ve çatlama
Yani çok erken, kasıklarında ağrı sümüksü bir akıntı varsa çalışmaya devam et.Hamile kalmadan önce değerlerime baktırayım diye gitmiştim öyle olunca test de yaptırayım dedim o yüzden aklımda yoktu yoksa. Bugün sonuçlara baktım bu şekilde çıktı. Ama emin olamadım.
Yumurtalama ve doğurgan dönemde birliktelik yaşadık. 2 3 aydır da zaten korunmadan birliktelik oluyor.daha çok var sabret bende 20 sinde oldum dr bu haftayı iyi değerlendirin dedi. cumartesiden beri çalışıyoruz. Yani seninde benden önce 2 gün gibi ise daha çalışmanız lazım yada kaçırdırnız.
Bunlar yok ama çalışmaya devamYani çok erken, kasıklarında ağrı sümüksü bir akıntı varsa çalışmaya devam et.
İşte her korunmasız ilişkide olmuyor malesef. herhangi bir tedavi görüyor musun? dr a gittin mi?Yumurtalama ve doğurgan dönemde birliktelik yaşadık. 2 3 aydır da zaten korunmadan birliktelik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?