Erken gebelik testi

Yok tedavi görmedim. Dr gitmedim. Öyle doğurgan dönemleri falan takip etmediğim için önceden çok olacağını düşünmüyorum da. Bu ay folik asit kullanmaya başladım. İşte değerlerime vitaminlere baktırdım. Günleri takip ediyorum. bakalım. Hiç korunmayan kişi için 6 ay olmaması normal diye okumuştum. O yüzden doktora gitmek için henüz erken.

Bence düşünüyorum diye gidebilirsin. Bir problem varsa önceden çözersiniz. Hemde yumurtlama dönemini hesaplar.

adetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?

ilişkiden 5 gün 10 gün sonra vs kesin sonuç diyen testlerin şarlatanlık olduğunu söyledi doktorum. bu testlerin kontrol ettiği hormon zaten döllenmeden 10 gün sonra salgılanmaya başlanıyormuş. testtte anlamlı çıkması içinde 1 2 gün geçmesi gerekirmiş. o yüzden en erken adetten 2 3 gün öncce gözükebilir o da ancak yumurtlama günü döllenme oluşursa demişti doktorum. kanda bile adet geçtikten sonra bakılması daha uygun diyorlar. birde şu var test pozitif çıksa bile kimyasal gebelik olmadığı anlaşılsın diye beklemeniz gerekecek adetinizi. o daha sıkıntı...

ama gebelik öncesi için mutlaka gidin doktora. mesela ben ilk gittiğimde rahim ağzımda yara vardı onu dondurdular sonra 3 ay gebelik yasakladı. sonrasında bazı testler yaptı kızamık vs gibi hastalıklara bağışıklık için. bu tarz hastalıklar gebelikte ciddi sorun yarattığından bağışıklığınız yoksa aşılanıyorsunuz yine 1 2 ay gebelik önermiyorlar. kontrollü hareket her zaman iyidir.

Bence düşünüyorum diye gidebilirsin. Bir problem varsa önceden çözersiniz. Hemde yumurtlama dönemini hesaplar.
Aslında gitmek gerekiyor herşeyi kontrol ediyor da henüz o adımı atamadım. Çalıştığım için izin sıkıntı oluyor. Bu kan testlerini de grip olduğum için izin aldım öylelikte yaptırdım.

Aaaa Cidde'n mi ben de eczacıya sormuştum ama net bi cevap alamamıştım. Daha hassas testler demişti sadece

Bazen yorumlarda okuyorum birkaç gün pozitif gösteriyo ve Ovulasyon olmadan önce silik bi çizgi oluşuyo. Bende hiç olmadı öyle bişey
Bende ovulaayn testi kullandim. Onlarn pozitif sandigi sey koyulasmaya basladigi zmanlar. Bende hep pozitif saniyodum ama 1 gun kopkoyu oldu ilk cizgiden daha koyu oldu snraki gun yine koyuydu ama o kdr degil. Meger kopkoyu oldugu gunmus ymurtlama gunu. Kendi testimi atayim sana cnim.

Eklentiler

• 20170218_225500-1-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 36
Bazen yorumlarda okuyorum birkaç gün pozitif gösteriyo ve Ovulasyon olmadan önce silik bi çizgi oluşuyo. Bende hiç olmadı öyle bişey
Bak buda ymurtlamanin ertesi gunu

Eklentiler

• 20170218_225525-1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 49
Ha bende de sadece bir gün bu koyulukta oldu ama o günü değerlendiremedik bir gün önce ve bir gün sonrasını değerlendirdik. Ne olacak bilmiyorum

Ha bende de sadece bir gün bu koyulukta oldu ama o günü değerlendiremedik bir gün önce ve bir gün sonrasını değerlendirdik. Ne olacak bilmiyorum
Bizde koyu gunu dgerlendiremedik 1gun snrasini degerlendrdik tuttu canim ins snnde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…