Erken gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
22
7
86
33
Prodoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca

Eklentiler

• IMG_20211104_153448.webp
    14 KB · Görüntüleme: 340
Bende 5 gün kala yaptım böyle silik cıktı pişman oldum erken yaptıgıma daha cok kafama takıldı keşke adetimi bekleseydim 8 gün varmış tekrar yaparsın moralini bozma.

Eklentiler

• IMG_20211104_123005.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 335
Ama sizinki silik çıkmış hamilesiniz ne mutlu size, darısı başıma inşallah

Ben ilk gebelikte kalp atışı yoktu kaybettm 6 haftasında.1 bucuk ay önce kürtaj oldum şimdide merak içindeym
Yok Bi kızım var, ikinciyi istiyorum Rabbim nasip ederse inşallah
Allah bağışlasınBen ilk gebelikte kalp atışı yoktu kaybettm 6 haftasında.1 bucuk ay önce kürtaj oldum şimdide merak içindeym

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. Sen biraz bekle kan testi ver garanti olsun. Ben biraz aceleci davrandım galiba 5 6 gün sonra tekrar yapacağım bakalım

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. Sen biraz bekle kan testi ver garanti olsun. Ben biraz aceleci davrandım galiba 5 6 gün sonra tekrar yapacağım bakalım
Sizede haber veririm kan testinden sonra sizde bana yazın

Teşekkür ederim.inşallah sizde tez zamanda güzel haber alırsınız

Aynı marka ile bende test yaptım ve adetime 1 gün kala yapmistim hafif silik çizgi çıkmıştı ama ben bu teste güvenmiyorum sonra kan vermeye gittim ve negatif çıktı bence biraz bekleyin ve kan verin inşallah gönlümüzdeki neyse o olur

İnşallah Rabbim herkese nasip etsin ama beklemek zor geliyor insana hele benim gibi sabırsız birine

İnşallah Rabbim herkese nasip etsin ama beklemek zor geliyor insana hele benim gibi sabırsız birine
Sizi çok iyi anlıyorum o sabırsızlardan biride benim inşallah güzel haberlerinizi alırız ama yinede diğer ihtimal de aklımızda olsun ki büyük bir hayal kırıklığı yasamayin

Sizi çok iyi anlıyorum o sabırsızlardan biride benim inşallah güzel haberlerinizi alırız ama yinede diğer ihtimal de aklımızda olsun ki büyük bir hayal kırıklığı yasamayin
Haklısınız kendimi iki sonuca da hazırlamaya çalışıyorum ama aklım kalbim hep olumluya gidiyor nasip bakalım 5 6 gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberi veririm buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…