Biraz daha sabredip adet tarihinin geçmesini beklemelisinProdoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca
Canım merhaba ben adetime altı gün kala her gün yaptım negatifti adet olacağım günün sabahı yaptım yoktu öğleden sonra inatla bi daha yaptım hayali çizgi eşim gördü dalga geçiyor dedim hiç görmedim ben kan verdim 19’la öğrendim gebeliğimi şuan 6+5 olduk varsa da bazen gerçekten görünmüyor adetinin geçmesini bekle inşallah güzel haberler alırsınProdoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Sabredebilirsem bekleyeceğimCanım merhaba ben adetime altı gün kala her gün yaptım negatifti adet olacağım günün sabahı yaptım yoktu öğleden sonra inatla bi daha yaptım hayali çizgi eşim gördü dalga geçiyor dedim hiç görmedim ben kan verdim 19’la öğrendim gebeliğimi şuan 6+5 olduk varsa da bazen gerçekten görünmüyor adetinin geçmesini bekle inşallah güzel haberler alırsın
Her ay adet olayım diye beklerim bu ayda olmamak için bekleyeceğimBiraz daha sabredip adet tarihinin geçmesini beklemelisinadetin 3 gün kadar geciktikten sonra yaparsan daha net bir bilgi edebilirsin
İnşallah canımHaklısınız kendimi iki sonuca da hazırlamaya çalışıyorum ama aklım kalbim hep olumluya gidiyornasip bakalım 5 6 gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberi veririm buradan
Canım bildiğim kadarıyla söylüyorum yumurtlama gününden 15 gün sonra olması lazımMerhaba kızlar, adet düzensizse testi ne zaman yapmak gerekir? Sat 24 Eylül, yumurtlamayı 23 Ekim’de gördüm
Ben yumurtlamadan 11 gun sonra pozitif gördümMerhaba kızlar, adet düzensizse testi ne zaman yapmak gerekir? Sat 24 Eylül, yumurtlamayı 23 Ekim’de gördüm
Ben yumurtlamadan 11 gun sonra pozitif gördüm
Bu durum da mi kişiden kişiye göre değişiyor acaba? 7. Günde ve 13. Günde yaptım negatifti. 17. Gun tekrar yapicam yine negatifse doktora gitmem lazim reglim cok gecikiyoCanım bildiğim kadarıyla söylüyorum yumurtlama gününden 15 gün sonra olması lazım
Git tabi başka birsey olabilir ihmal etmeBu durum da mi kişiden kişiye göre değişiyor acaba? 7. Günde ve 13. Günde yaptım negatifti. 17. Gun tekrar yapicam yine negatifse doktora gitmem lazim reglim cok gecikiyo
Çok erken yapmışsınız.6 gün varken bile doğruluk ihtimali %75 oluyor.bide bu marka sanırım kendini bozdu bende test yapmistim yalancı silik çizgi çıktı.en sağlıklısı regl günü geçtikten sonra yapmakProdoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca
Bekleyebilirsem inşallahÇok erken yapmışsınız.6 gün varken bile doğruluk ihtimali %75 oluyor.bide bu marka sanırım kendini bozdu bende test yapmistim yalancı silik çizgi çıktı.en sağlıklısı regl günü geçtikten sonra yapmak
Bende o marka testi 8 gün önceden yaptım bana da negatif çıktı. Bi umut hala bekliyorumBekleyebilirsem inşallah
Ben bugün aldım adetinizden 6 gün önce deneyin yazıyodu sanırımProdoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca
Erken gebelik testi ben de yapmıştım çıkmadı adeti bekledim kan verdim çıktı belli olmaz sabret hayırlısı neyse o olsun inşallahProdoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?