- Konu Sahibi Mossokarsu
-
5 günCanım gözükmüyor ama resimden de kaynaklı olabilir kaç gün var bata
Merhaba sonucunuz ne oldu benim de böyle çıktı gebelik testimSizce varmıdır lütfen cevap ?adete 5 gün var
Canım 2 gün geçti ama şu test yaptım negatif çıktı ama şu an pembe akıntı var ya bebek yerleşiyor yada adet oluyorum inşallah olmamMerhaba sonucunuz ne oldu benim de böyle çıktı gebelik testim
Tekrardan yaptın mı erken gebelik mi yaptın kaç gün var batMerhaba sonucunuz ne oldu benim de böyle çıktı gebelik testim
2 gün sonra tekrarla canım belki vardır belirtin varmı peki
Evet erken gebelik testi yaptım benim tüp bebekTekrardan yaptın mı erken gebelik mi yaptın kaç gün var bat
Testin resmî varsa atabilirmişim canımEvet erken gebelik testi yaptım benim tüp bebek
AtıyorumTestin resmî varsa atabilirmişim canım
Var sankiAtıyorum
Ben hemen baktım negatif hiç beklemedim sinir oldum çöpe attım 20 dk sonra falan baktığımda çıkmıştı,başka yapmadım normal test var çıkarmı acabaVar sankihemen çıktımı peki çizgi
Çok fazla akıntım ve kasık ağrım var birde çaydan tat alamıyorum yani eski tadı alamıyorum bu akşamları daha çok hissediyorum2 gün sonra tekrarla canım belki vardır belirtin varmı peki
Bence var silik de olsa çizgi. Benim de böyleydi. Bi sonraki gün daha da belirginleşti. Bu sabah yeniden yapın olmazsakızlar benimkinde ben gölge görüyorum ama sizce var mı? 5dk sonra çektim fotoğrafı
Bu sabah bi daha yaptım fotoğrafı 5 dk sonra çektimBence var silik de olsa çizgi. Benim de böyleydi. Bi sonraki gün daha da belirginleşti. Bu sabah yeniden yapın olmazsa
Bu sabah tekrar yaptım2 gün sonra tekrarla canım belki vardır belirtin varmı peki
Bu sabah tekrar yaptımben
Çok silik bir çizgi görüyorum sanki ben yaBu sabah bi daha yaptım fotoğrafı 5 dk sonra çektim
evet bende görüyorum sanki kan vericem galibaÇok silik bir çizgi görüyorum sanki ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?