Erken gebelik testi

Merhabalar yeni üye oldum sormak istediğim adetime 6 gün var ve ben erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bir kimyasalım var acaba yanlış çıkma şansı varmı şimdiden teşekkürler
Canim kimyasal gebelikte kanaman kac gun surdu nasilnogrendin

Canim kimyasal gebelikte kanaman kac gun surdu nasilnogrendin
Canım yeni gördüm msj ovulasyon testi kullanıyordum o ay yumurtlama olduğunda çok hafif kanamam oldu sonra içime bi şüphe düştü ama ağrılarım çok vardı kasıklarım karnın adet olucak gibiydim ben yumurtlamada az kanama olur öyle sandım normalde sonra kanama durdu bende o gün ilişkiye girdim ne olur ne olmaz diye sonra test yaptım ağrılarım hiç dinmedi testte silik çizgi gördüm sonra tekrar yaptım gene aynı 2 gün bekledim ama kahve kahve akıntılarım olmaya başladı sonra doktora gittim beta 15 çıktı iki gün sonra tekrarla dedi doktor en fazla 19 gördüm akıntılarım hiç durmadı doktor Protestan verdi ama tutunamadı sonra adetim den 2 gün önce adet oldum ama normal adet gibiydi Farklı bir adet gibi değildi

Son düzenleme:
Catlamak bile uzere yani sasirtici valla kalabilirim gibi geliyo bana da

Eklentiler

• 16835647560207934225870504239805.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 254
Ovulasyonda catlayip catlamadigini bilmiyorum bu ne demek oluyo simdi
Bu çizgilerin ikisi de kıpkırmızı olduğunda yumurtlamada olduğun anlamında eğer silikleşirdir çatlamak üzere demek ama o iki kotmızı çizgiyi gördükten sonra silikleşirse o zaman çatladı demek

Selam kızlar bende bekleyenler arasındayım. Bata 8 vardı dün negatif çıktı. Çok erken de denedim bilemiyorum. Kasıkda batma göğüs uçlarında beyaz pıtırcıklar çıkmaya ve mide bulantısı başladı inşallah hamileyimdir hiç vakit geçmiyor

İnşallah vardır erken daha canım negatif çıkması normal ya şöyle hamile olduğunda anlıyorsun aslında vicudundaki değişimleri

İnşallah vardır erken daha canım negatif çıkması normal ya şöyle hamile olduğunda anlıyorsun aslında vicudundaki değişimleri
Psikolojik olarak öyle olmasından korkuyorum beklicez artık , hamile olanlar ne zaman öğrendi acaba sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…