Erken gebelik testi

Maşallah canım, benimde haftaya cuma kontrolüm olacak bakalım ne olacak, bana kimyasal demedi doktorum düşükle sonuçlanabilir dedi belkide bunu demek istedi bende geçen ay histeroskobi olmuştum zaten tedavi gördüğüm doktordu, üzmemek içim demiş olabilir bir kaç daha doktorda aynı şeyi söyleyince çok üzülüyorum hali ile ama Allahım ne demişse o olacak

İlk etapta stres yapmayı bırakmalısın.
Olacağı varsada olmaz.
Sakin ol, sabret ve zamanında yap testini.

UZulme yat canim dinlen

Ben 12.22 deger ile ogrendim bas agrisi mide bulantisi hepsi vardi onemli olan degerin guzel bir sekilde bundan sonra yukselmesi
Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık

8 gün geçikme çok uzun tebrik edermiş seni test yapmamışsın, ama kesinlikle test yaptırıp baktır bence çünkü çok uzun bir gecikme açıkçası

Evet kizlar 8 gun gecikme ile koca bir negatifle geri döndüm eve 0.100 cikti sonucum esimin yanında aglamamk icin zor tuttum kendimi 3 senedir evliyim rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese
En kısa zamanda nasip etsin canım inşallah zamanını bekliyordur inşallah insallah bu ay güzel haberler alırsın inşallah bir kadın doğuma görünseydin keşke acaba neden geçikme olmuş diye

Bende dün erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah yaptım yine silikti. Dünkü sanki daha belirgin gibi geldi. Yarın adet günüm bakalım ben de bekliyorum
Sizce pozitif mi

Bende dün erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah yaptım yine silikti. Dünkü sanki daha belirgin gibi geldi. Yarın adet günüm bakalım ben de bekliyorum
Sizce pozitif mi
Kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi ?

Kızlar 10 temmuzda kimyasal gebelik yaşadım 29temmuz regl olmam lazimdi olmadim kan verdim ama negatif erkenmi verdim acaba dusuk sonrasi hemen bebek olur korunmasiz iliskide diyorlar gogus kenarlarimda minik beyaz sivilce var akintim var bel agrim uykum var hep sizce ?

Ben regliden 3 gun sonra test yaptim negatifti 5inci gunu kan verdim hamileydim ama kimyasaldi dusuk yaptim suan yine ayni seyleri yasiyorum

Canım kanamam var iki haftadır kese etrafında kanama alanı var, dünde kalp atışını duyduk yavaştı , yarın tekrar gideceğim psikolojik olarak bittim çok zor ya cidden diyorum
Yaaa inşallah tutunur sana sağlıcakla gelişir çok zormuş bu işler ilk 3 ayı atlatırsan biraz daha iyi olur çok duydum senin gibi olanı ilaçla tedaviyle sağlıkla ilerliyo gebelikleri kalp atışını bile duymuşsun Allahım inşallah 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin

Düşük riski çok var diyor doktor kalp atışıda yavaştı, çarşamba tekrar gel dedi yarın 15.30 da tekrar gideceğim

Düşük riski çok var diyor doktor kalp atışıda yavaştı, çarşamba tekrar gel dedi yarın 15.30 da tekrar gideceğim
Doktorlar genelde umutsuz konuşur cnm sen dua et gerisini Allaha bırak herşey zaten nasip Rabbim nasip ederse zaten nolursa olsun kim ne derse desin dünyaya gelir o bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…