- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Maşallah canım, benimde haftaya cuma kontrolüm olacak bakalım ne olacak, bana kimyasal demedi doktorum düşükle sonuçlanabilir dediEvet ben kanama ile ogrenmistim degerim 25 cikmisti 750 ye kadar yukseldi 2 gunde bir iki kati artti progestan kullandim ama doktorum basta soylemisti kimyasal gebelik diye zaten ben cok uzulmustum 750 de artik yogun bir kanama yasadim sonra 138 e dustu 3 hafta icinde sifirlandi doktorum dedi ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalabilirsin dedi ben de ovulasyon gunlerimi takip ettim hemen ertesi ay cok sukur adetten bir gun once 12.22 deger ile ogrendim
Yumurta çatlaması sonrası 13. Günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı sizce umudumu kaybetmeliyi miyim geç döllenme vs olabilir mi yada hamilelik olsaydı erken gebelik testinde direk çıkar mıydı
Erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varsa da tecrübelerinizi yazar mıs
UZulme yat canim dinlenMaşallah canım, benimde haftaya cuma kontrolüm olacak bakalım ne olacak, bana kimyasal demedi doktorum düşükle sonuçlanabilir dedibelkide bunu demek istedi bende geçen ay histeroskobi olmuştum zaten tedavi gördüğüm doktordu, üzmemek içim demiş olabilir bir kaç daha doktorda aynı şeyi söyleyince çok üzülüyorum hali ile ama Allahım ne demişse o olacak
Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışıkBen 12.22 deger ile ogrendimbas agrisi mide bulantisi hepsi vardi onemli olan degerin guzel bir sekilde bundan sonra yukselmesi
8 gün geçikme çok uzun tebrik edermiş seni test yapmamışsın, ama kesinlikle test yaptırıp baktır bence çünkü çok uzun bir gecikme açıkçasıKizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık
Dayanamadim esimle hastaneye geldim8 gün geçikme çok uzun tebrik edermiş seni test yapmamışsın, ama kesinlikle test yaptırıp baktır bence çünkü çok uzun bir gecikme açıkçası
Çok iyi yapmışsın canım, sonuçtan bizi haberde etDayanamadim esimle hastaneye geldim
Canim sonuç ciktimi çok merak ettim inşallah hamilesindirDayanamadim esimle hastaneye geldim
Evet kizlar 8 gun gecikme ile koca bir negatifle geri döndüm eve 0.100 cikti sonucum esimin yanında aglamamk icin zor tuttum kendimi 3 senedir evliyim rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkeseCanim sonuç ciktimi çok merak ettim inşallah hamilesindir
En kısa zamanda nasip etsin canım inşallah zamanını bekliyordur inşallahEvet kizlar 8 gun gecikme ile koca bir negatifle geri döndüm eve 0.100 cikti sonucum esimin yanında aglamamk icin zor tuttum kendimi 3 senedir evliyim rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese
Bende dün erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah yaptım yine silikti. Dünkü sanki daha belirgin gibi geldi. Yarın adet günüm bakalım ben de bekliyorumYumurta çatlaması sonrası 13. Günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı sizce umudumu kaybetmeliyi miyim geç döllenme vs olabilir mi yada hamilelik olsaydı erken gebelik testinde direk çıkar mıydı
Erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varsa da tecrübelerinizi yazar mısınz
Kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi ?Bende dün erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah yaptım yine silikti. Dünkü sanki daha belirgin gibi geldi. Yarın adet günüm bakalım ben de bekliyorum
Sizce pozitif mi
Ben regliden 3 gun sonra test yaptim negatifti 5inci gunu kan verdim hamileydim ama kimyasaldi dusuk yaptim suan yine ayni seyleri yasiyorumYumurta çatlaması sonrası 13. Günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı sizce umudumu kaybetmeliyi miyim geç döllenme vs olabilir mi yada hamilelik olsaydı erken gebelik testinde direk çıkar mıydı
Erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varsa da tecrübelerinizi yazar mısınz
Cnm naptın nasıl gidiyor tatildeydim hiç giremedim burayaSadece sabaha kadar midem bulantıevet evet öyle yapalım ovülasyonda alalım takip edelim
Canım kanamam var iki haftadır kese etrafında kanama alanı var, dünde kalp atışını duyduk yavaştı , yarın tekrar gideceğim psikolojik olarak bittim çok zor ya cidden diyorumCnm naptın nasıl gidiyor tatildeydim hiç giremedim buraya
Yaaa inşallah tutunur sana sağlıcakla gelişirCanım kanamam var iki haftadır kese etrafında kanama alanı var, dünde kalp atışını duyduk yavaştı , yarın tekrar gideceğim psikolojik olarak bittim çok zor ya cidden diyorum
Düşük riski çok var diyor doktor kalp atışıda yavaştı, çarşamba tekrar gel dedi yarın 15.30 da tekrar gideceğimYaaa inşallah tutunur sana sağlıcakla gelişirçok zormuş bu işler ilk 3 ayı atlatırsan biraz daha iyi olur çok duydum senin gibi olanı ilaçla tedaviyle sağlıkla ilerliyo gebelikleri kalp atışını bile duymuşsun Allahım inşallah 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin
Doktorlar genelde umutsuz konuşur cnm sen dua et gerisini Allaha bırak herşey zaten nasip Rabbim nasip ederse zaten nolursa olsun kim ne derse desin dünyaya gelir o bebekDüşük riski çok var diyor doktor kalp atışıda yavaştı, çarşamba tekrar gel dedi yarın 15.30 da tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?