- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Testte o kadar cok negatif gördüm ki yapmaya korkuyorumBir test yap canım çıkar zaten
Öyle canım ama insan hamilelik için korunmayı bırakırken bile negatif olacağıni göz önünde bulundurmali adet olsak bile üzülüyoruz yaniTestte o kadar cok negatif gördüm ki yapmaya korkuyorum
Cnm yoldaydım yazamadım ama hiç bilgim yok bunlarla ilgili ama mantıken temmuz ayına göre yapman gerekir gibi geldiPeki canım Bir şey sorucam çatlatma iğnesi oldum ben ve klomen içtim ,normalde ayın sekizinde olmuştum Haziran'da ,temmuzda ayın 4 ye oldum iğnenin on beşinci günü ben şimdi test yaparsam erkrn gebelik testi falan ben Haziran ayına goremi yoksa temmuz ayına goremi yapicam
Cnm naptın haber vermedin bize merak ettimVerdim canım kan, 1,5 2 saat arası çıkar dedi hiç böyle olmamıştım
Benim ağustos 4 o zaman adet tarihi oluyor cevabın için teşekkürler bugün çok ağrım varya kasıklarım ve bellim çok ağrıyorCnm yoldaydım yazamadım ama hiç bilgim yok bunlarla ilgili ama mantıken temmuz ayına göre yapman gerekir gibi geldi
Ya benimde reglimin 2. Günü ama çok fena sağ kasığım ağrıyo ahh ahhh bu ağrılar bitmiyoBenim ağustos 4 o zaman adet tarihi oluyor cevabın için teşekkürler bugün çok ağrım varya kasıklarım ve bellim çok ağrıyor
Yok ya yumurtalık kasık ağrısı hep var benimde birden belime kasıklarıma.agri girdi afedersin beyaz bir akıntı geldi birde normalde afedersin idrarım koyudur ama bugün berrak olmuşYa benimde reglimin 2. Günü ama çok fena sağ kasığım ağrıyo ahh ahhh bu ağrılar bitmiyo
Aynen bende de adet olurım adet ağrısı yumurtlama olur çatlama olır onların ağrısı arada da enfeksiyon oluyo alıştım ağrılara yaYok ya yumurtalık kasık ağrısı hep var benimde birden belime kasıklarıma.agri girdi afedersin beyaz bir akıntı geldi birde normalde afedersin idrarım koyudur ama bugün berrak olmuş
Hava çok sıcak çok su içiyorum günde iki litre den fazlaAynen bende de adet olurım adet ağrısı yumurtlama olur çatlama olır onların ağrısı arada da enfeksiyon oluyo alıştım ağrılara yasuyu çok içtiysen bu ara berraklaşmıştır ben bide fena şişiyorım regl zamanı
Belki o yüzden duzlemistir idrarHava çok sıcak çok su içiyorum günde iki litre den fazla
Canım lütfen kusura bakma, inan teli elime alamadım evet pozitif ama düşük tehlikem varYa benimde reglimin 2. Günü ama çok fena sağ kasığım ağrıyo ahh ahhh bu ağrılar bitmiyo
Deger dusuk diye dusuk riski olmuyor uzulme kanaman olmadigi surecw korkmaCanım lütfen kusura bakma, inan teli elime alamadım evet pozitif ama düşük tehlikem varbana dua edin, değerin çok düşük çıktı bekliyoruz öyle, moralmen çökmüş durumdayım
Kanamam çok az oldu,3 doktor gezdim üçünde aynı şeyi söyledi Progtestan başladık migren hastasıyım oda migrenimi tetiklediDeger dusuk diye dusuk riski olmuyor uzulme kanaman olmadigi surecw korkma
Benim de ilk ay oyle oldu kimyasal gebelik yasadim sonraki ay tekrar hamile kaldim su an 11.haftaya girecegim. Vucudun hamile kalmaya calisiyor :))Kanamam çok az oldu,3 doktor gezdim üçünde aynı şeyi söyledi Progtestan başladık migren hastasıyım oda migrenimi tetiklediçok bir sürece girdim
Maşallah, kucağına almayı nasip etsin, değer yükselmemişmiydi? İlk gebeliğinde peki, kanama olmuştu dimiBenim de ilk ay oyle oldu kimyasal gebelik yasadim sonraki ay tekrar hamile kaldim su an 11.haftaya girecegim. Vucudun hamile kalmaya calisiyor :))
Sonuç aldınız mı bnde o durumdayım suanda sbh test yaptım negatif adetime 4 gü varMerhaba şuan bende öyleyim, Regliye 6 gün kaldı dün test yaptım negatifama bir çok belirti yaşıyorum bende, beyaz akıntı, şişkinlik regli olacakmışım gibi ağrı bel ağrısı, Galiba regli gününü beklemekte fayda var inşallah güzel haberleri alırız sizde şuan durum nedir
Evet ben kanama ile ogrenmistim degerim 25 cikmisti 750 ye kadar yukseldi 2 gunde bir iki kati artti progestan kullandim ama doktorum basta soylemisti kimyasal gebelik diye zaten ben cok uzulmustum 750 de artik yogun bir kanama yasadim sonra 138 e dustu 3 hafta icinde sifirlandi doktorum dedi ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalabilirsin dedi ben de ovulasyon gunlerimi takip ettim hemen ertesi ay cok sukur adetten bir gun once 12.22 deger ile ogrendimMaşallah, kucağına almayı nasip etsin, değer yükselmemişmiydi? İlk gebeliğinde peki, kanama olmuştu dimi
Allah korusun inşallah tehlike ortadan kalkar sağlıkla büyür cnm stres yapma moralini yüksek tutCanım lütfen kusura bakma, inan teli elime alamadım evet pozitif ama düşük tehlikem varbana dua edin, değerin çok düşük çıktı bekliyoruz öyle, moralmen çökmüş durumdayım
Hiç iyi değil moralim canım, annemi kaybettikten sonra başka kayıpları kaldıracak gücüm inan yokAllah korusun inşallah tehlike ortadan kalkar sağlıkla büyür cnm stres yapma moralini yüksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?