Erken gebelik testi

Cnm yoldaydım yazamadım ama hiç bilgim yok bunlarla ilgili ama mantıken temmuz ayına göre yapman gerekir gibi geldi

Ya benimde reglimin 2. Günü ama çok fena sağ kasığım ağrıyo ahh ahhh bu ağrılar bitmiyo
Yok ya yumurtalık kasık ağrısı hep var benimde birden belime kasıklarıma.agri girdi afedersin beyaz bir akıntı geldi birde normalde afedersin idrarım koyudur ama bugün berrak olmuş

Yok ya yumurtalık kasık ağrısı hep var benimde birden belime kasıklarıma.agri girdi afedersin beyaz bir akıntı geldi birde normalde afedersin idrarım koyudur ama bugün berrak olmuş
Aynen bende de adet olurım adet ağrısı yumurtlama olur çatlama olır onların ağrısı arada da enfeksiyon oluyo alıştım ağrılara ya suyu çok içtiysen bu ara berraklaşmıştır ben bide fena şişiyorım regl zamanı

Hava çok sıcak çok su içiyorum günde iki litre den fazla

Hava çok sıcak çok su içiyorum günde iki litre den fazla
Belki o yüzden duzlemistir idrar evet ya bendede enfeksiyon kaşık ağrı yumurta ağrısı ne ararsan var eşime diyorum ben yumurtluyorum karnım ağrıyor dedi oda dedi sen tavukmusun ne yumurlamasi nediyon diyor sabahtan beri ona gülüyorum

Ya benimde reglimin 2. Günü ama çok fena sağ kasığım ağrıyo ahh ahhh bu ağrılar bitmiyo
Canım lütfen kusura bakma, inan teli elime alamadım evet pozitif ama düşük tehlikem var bana dua edin, değerin çok düşük çıktı bekliyoruz öyle, moralmen çökmüş durumdayım

Canım lütfen kusura bakma, inan teli elime alamadım evet pozitif ama düşük tehlikem var bana dua edin, değerin çok düşük çıktı bekliyoruz öyle, moralmen çökmüş durumdayım
Deger dusuk diye dusuk riski olmuyor uzulme kanaman olmadigi surecw korkma

Ben 12.22 deger ile ogrendim bas agrisi mide bulantisi hepsi vardi onemli olan degerin guzel bir sekilde bundan sonra yukselmesi

Kanamam çok az oldu,3 doktor gezdim üçünde aynı şeyi söyledi Progtestan başladık migren hastasıyım oda migrenimi tetikledi çok bir sürece girdim
Benim de ilk ay oyle oldu kimyasal gebelik yasadim sonraki ay tekrar hamile kaldim su an 11.haftaya girecegim. Vucudun hamile kalmaya calisiyor :))

Sonuç aldınız mı bnde o durumdayım suanda sbh test yaptım negatif adetime 4 gü var

Maşallah, kucağına almayı nasip etsin, değer yükselmemişmiydi? İlk gebeliğinde peki, kanama olmuştu dimi
Evet ben kanama ile ogrenmistim degerim 25 cikmisti 750 ye kadar yukseldi 2 gunde bir iki kati artti progestan kullandim ama doktorum basta soylemisti kimyasal gebelik diye zaten ben cok uzulmustum 750 de artik yogun bir kanama yasadim sonra 138 e dustu 3 hafta icinde sifirlandi doktorum dedi ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalabilirsin dedi ben de ovulasyon gunlerimi takip ettim hemen ertesi ay cok sukur adetten bir gun once 12.22 deger ile ogrendim

Allah korusun inşallah tehlike ortadan kalkar sağlıkla büyür cnm stres yapma moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…