- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Adet tarihin ne zaman canım olabilir yükselmiş beş üstü hamilelik yükselme olabilirKızlar dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?
Valla ben artık herşeye açığım hamile de olabilirsin adet de ihtimaller 2 tane zaten 1 ay negatif görüp hamile olduğunu öğrenen de gördüm 1 ay sonra adet olanıda kadın olmak diyorum sadece başka da bişey demiyorum kendime söz verdim birdaha belirti aramak yok beklentiye girmek yok yoksa uykularım bile kaçıyoBende en son 12 haziran da adet oldum. 11 temmuz adet olmam lazımdı. 8 temmuzda yani adete 2 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı ve adetim 4. Günü geciktim yarinda olmazsam 5 gün olcak adetim hep ağrılı geçer günü hiç geçmez. Hiç belirti yok adet olcakmisim gibi ya anlamadım. Adet öncesi negatif çıktığı için çok üstüne dusmemistim ama gün bitti 5. Güne gireceğim yani pozitif dönermi ki anlamadım
Doğru soyluyosun valla herseyi stres yapiyoruz malesefValla ben artık herşeye açığım hamile de olabilirsin adet de ihtimaller 2 tane zaten 1 ay negatif görüp hamile olduğunu öğrenen de gördüm 1 ay sonra adet olanıda kadın olmak diyorum sadece başka da bişey demiyorum kendime söz verdim birdaha belirti aramak yok beklentiye girmek yok yoksa uykularım bile kaçıyo
İki mi 3 olunca sanırım araştırıyolar bi sebebi olabiliyor sağlıksız gebeliklerin kan pıhtılaşması falan kalp atışları olmuşmuydu Allahım inşallah sağlıklı gebelik yaşarızBende öyle devam ediyorum kızımda da öyle kalmıştım bakalım bu sefer tutucakmi iki sağlıksız gebelik oldubu sefer inşallah bir sıkıntı çıkmaz
27 temmuz adet tarihim 0.5 çıkmıştı ilk tahlilim dünkü tahlilim de 3 çıktı doktor da yükselme var dedi ama en son ki ilişkim 1 temmuz du geç döllenme olabilir mi gebe olabilir miyimAdet tarihin ne zaman canım olabilir yükselmiş beş üstü hamilelik yükselme olabilir
İki mi 3 olunca sanırım araştırıyolar bi sebebi olabiliyor sağlıksız gebeliklerin kan pıhtılaşması falan kalp atışları olmuşmuydu Allahım inşallah sağlıklı gebelik yaşarız
Olabilir canım takip ettir inşallah güzel haberler alırsın27 temmuz adet tarihim 0.5 çıkmıştı ilk tahlilim dünkü tahlilim de 3 çıktı doktor da yükselme var dedi ama en son ki ilişkim 1 temmuz du geç döllenme olabilir mi gebe olabilir miyim
Ayyy amin inşallah çok stresliyim bı yanım olabilir diyor bir yanım değildir diyor ama ilk defa Beta hcg değerim yüksek çıktı normalde hep negatif çıkardı o yüzden umutluyumOlabilir canım takip ettir inşallah güzel haberler alırsın
Kendini boşa sterese sokma zaten en büyük olmama nedeni steres insan zaten negatifte düşünmeli ki negatif sonucu kabul edebilsin iki tarafada hazırlıklı ol bu ay olmasa diğer ay olur inşallah umudun her zaman olsun umutlar mucize yaratır ....canım belirtilerin ne pekiAyyy amin inşallah çok stresliyim bı yanım olabilir diyor bir yanım değildir diyor ama ilk defa Beta hcg değerim yüksek çıktı normalde hep negatif çıkardı o yüzden umutluyum
Yok ara vermeyin zaten ama aynen iğne falan verirler belki iyi olur Rabbim yardımcımız olsunİlki boş gebelik ti ikincisi kalp atışını duymadık genetik bölümüne kan verdik eşimle ben kan verdik esim beklemeyelim diyor bir daha olmaz diyor olsada hamile olunca iğne verirler bende ikiara bit derede kaldim
Yok ara vermedik ama ben iki hafta sonra Bursa'ya aileme gidicem hamilelik olursa ne yapicam iğne falan daha genetik sonucum çıkmadıYok ara vermeyin zaten ama aynen iğne falan verirler belki iyi olur Rabbim yardımcımız olsun
Yok ara vermeyin zaten ama aynen iğne falan verirler belki iyi olur Rabbim yardımcımız olsun
Bence adet gününü bekle çünkü bende olmuştum iğnenin 13. 15. 17. Günleri silik çizgi çıkmıştı hep iğne etkisiymiş ben hamileyim zannediyordum 18. Günü adet oldumPeki canım Bir şey sorucam çatlatma iğnesi oldum ben ve klomen içtim ,normalde ayın sekizinde olmuştum Haziran'da ,temmuzda ayın 4 ye oldum iğnenin on beşinci günü ben şimdi test yaparsam erkrn gebelik testi falan ben Haziran ayına goremi yoksa temmuz ayına goremi yapicam
Canım ben zaten iğneyi Haziran'da vurdum iğnenin 15 gün regl oldum yani temmuz 4 te oldum şimdi yine gebelik planlıyorum adet bittiğinden beri korunmuyoruz şimdi ben Haziran 8 adet oldum Ağustos 8 demi adet olucam yoksa Ağustos 4 miBence adet gününü bekle çünkü bende olmuştum iğnenin 13. 15. 17. Günleri silik çizgi çıkmıştı hep iğne etkisiymiş ben hamileyim zannediyordum 18. Günü adet oldum
Diğer adetim temmuz 4 te oldum iğne yüzünden 4 gün erken oldum benim adet tarihim 4 Ağustos yoksa 8 Ağustos muCanım ben zaten iğneyi Haziran'da vurdum iğnenin 15 gün regl oldum yani temmuz 4 te oldum şimdi yine gebelik planlıyorum adet bittiğinden beri korunmuyoruz şimdi ben Haziran 8 adet oldum Ağustos 8 demi adet olucam yoksa Ağustos 4 mi
Reglmi daha gecikmemiş ki sizin yarın herhalde 16 Haziran görmüşsünüz yarın 16 temmuz yanlış yazdınız galiba belirtisiz hamile olduğunu öğrenen var ben mesala öğrendim belirtisiz ama sonu hüsran ama gecikme varsa çıkar sonuç zatenKizlar sat 16 haziran regl belirtim yok gebelik belirtim yok ara ara mide bulantısı ve uyku hali yasiyorum akinti yok belirtisiz gebe oldugunu öğrenen var mi acaba reglim 5 gün gecikti test yapip negatif görmeye korkuyorum
Hayir hayir son reglim haziranda oldum 5 gun geciktim onu demek istedimReglmi daha gecikmemiş ki sizin yarın herhalde 16 Haziran görmüşsünüz yarın 16 temmuz yanlış yazdınız galiba belirtisiz hamile olduğunu öğrenen var ben mesala öğrendim belirtisiz ama sonu hüsran ama gecikme varsa çıkar sonuç zaten
Bir test yap canım çıkar zatenHayir hayir son reglim haziranda oldum 5 gun geciktim onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?