- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Cnm sağlık ocağı belli bi saate kadar bakıyo beta hcgye diyebiliyorumHerkeste farklı oluyor canım bazılarında belirti oluyor bazılarında olmuyor kiminin beli ağrıyor kiminin karnı lekelenme oluyor yarını ne bekliyon kalk git şimdi akşama çıkar
Benim bildiğim fark etmiyor ama öğle arasına daha 1.30 saat var eğer yakınsa gidebilir de yakın değil de öğleden sonra ancaCnm sağlık ocağı belli bi saate kadar bakıyo beta hcgye diyebiliyorum
Garanti olsun yarın sabahtan gidiyim belki bugün adet olurum belli olmaz 1 gün gecikme normal sayılır heralde teste çıkmadığına göre ya geç döllenme ya da farklı bir sağlık problemi gibi duruyor bugünüde sabırla geçiriyim ben en iyisiBenim bildiğim fark etmiyor ama öğle arasına daha 1.30 saat var eğer yakınsa gidebilir de yakın değil de öğleden sonra anca
Siz bilirsiniz 1 haftaya kadar normal sayıyorlarGaranti olsun yarın sabahtan gidiyim belki bugün adet olurum belli olmaz 1 gün gecikme normal sayılır heralde teste çıkmadığına göre ya geç döllenme ya da farklı bir sağlık problemi gibi duruyor bugünüde sabırla geçiriyim ben en iyisi
İnşallah canım senin gibi oluruz bizde, bugün reglime 1 gün var. İki üç gün önce şiddetli olan kasık ağrım iki gündür yok, bugün belim ağrıyor belim mi tutuldu bilmiyorum ama ? Sadece göğüs ucu hassasiyetim var çok mutsuz hissediyorum kendimi zaman geçmiyorCanım ben de 1 hafta kala yapmıştım negatif çıktı regl günü silik çizgi gördüm. Geç döllenme de olmuş olabilir o zaman daha geç çıkıyor. Regl günü çok ağrım vardı ama olmadım regl günü belli olur canım stres yapma
Sanırım sağlık ocakları 11 e kadar kan testi alıyorlar, benim göğüs ucu hassasiyetim ve bel ağrım var, ilginç olan kaç gündür olan kasık ağrım kayboldu çok şiddetliydi şimdi ara ara oluyor beklemek ne kadar zorGaranti olsun yarın sabahtan gidiyim belki bugün adet olurum belli olmaz 1 gün gecikme normal sayılır heralde teste çıkmadığına göre ya geç döllenme ya da farklı bir sağlık problemi gibi duruyor bugünüde sabırla geçiriyim ben en iyisi
Merhaba doktora gittiniz mi sonuç ne oldu?Aaa sahi mi? ama bir hafta önce idrarda negatifti. Pazartesi günü için randevu aldım. Karnım da şiş. Bakalım neler oluyor. Gebe değilsem bile ciddi bir sağlık sorunum vardır.
Evet gittim. Kan ve idrar verdim. Sonuçlarım şaşırtıcı şekilde çok iyi çıktı. Ancak baş dönmesi ve yorgunluk neden oluyor anlamadılar. Ani tansiyon düşüklüğü olabilir dediler. Kasık agrisi da yumurtlama olabilirmiş. 45 ya da 50 günde bir regl olduğum için ikinci kez yumurtlama olabilir dediler ancak net bir şey öğrenemedimMerhaba doktora gittiniz mi sonuç ne oldu?
Anladım, ovulasyonla takip etmenizi öğrenirim bu ara bu testleri deneyebilirsiniz istersenizEvet gittim. Kan ve idrar verdim. Sonuçlarım şaşırtıcı şekilde çok iyi çıktı. Ancak baş dönmesi ve yorgunluk neden oluyor anlamadılar. Ani tansiyon düşüklüğü olabilir dediler. Kasık agrisi da yumurtlama olabilirmiş. 45 ya da 50 günde bir regl olduğum için ikinci kez yumurtlama olabilir dediler ancak net bir şey öğrenemedim
Canım ne yaptın gelen kırmızılar yoktur inşallahStresten bile gecikme yaşamadım hayatım olursa işk olacakfakat şöylembir durum var adet belirtisi sıfır çok enteresan bir durum yaşıyorum yarın sanahtan sağlık ocağında kan vericem o zaman netleşir
Adet kırmızısıda yok testte pozitif kırmızıda yok anlamadım korkmaya başladımCanım ne yaptın gelen kırmızılar yoktur inşallah
Canım daha gecikmenin birinci günü bugün arkadaşım gecikmenin 5.günü pozitifi görmüş doktoruna sordun mu hiçAdet kırmızısıda yok testte pozitif kırmızıda yok anlamadım korkmaya başladım
Doktora gitmedim hiç cnm kandan bakılırsa kesin sonuç çıkar heralde bende bi iki gün daha bekleyip kandan baktırıcamCanım daha gecikmenin birinci günü bugün arkadaşım gecikmenin 5.günü pozitifi görmüş doktoruna sordun mu hiç
öyle yapıcam cnm bakalım hayırlı haberler veririmAynen öyle yap canım yarında bekle olmadı cuma cumartesi falan kan ver,
Ay inşallah canım bu ara senle kendimi düşünüyorum, bakalım benimde yarın olmam lazım. Acaba çok mu stres yapıyoruz canım ondan mı ? Bugün bel ağrım ve çok iştahım açık normalde ben öyle değildim ne görsem canım istiyoröyle yapıcam cnm bakalım hayırlı haberler veririm
inşallah
valla cnm ya çok zor ama herkes böyle bende de şu an aynı cnm herşeyi yemek istiyo ama işte adet önceside olur bende böyle tatlı yiyip arkasına tavuk yemek falan tuhaf tuhaf isteklerAy inşallah canım bu ara senle kendimi düşünüyorum, bakalım benimde yarın olmam lazım. Acaba çok mu stres yapıyoruz canım ondan mı ? Bugün bel ağrım ve çok iştahım açık normalde ben öyle değildim ne görsem canım istiyorçok zor beklemek
kıyamam yaaavalla cnm ya çok zor ama herkes böyle bende de şu an aynı cnm herşeyi yemek istiyo ama işte adet önceside olur bende böyle tatlı yiyip arkasına tavuk yemek falan tuhaf tuhaf isteklerbirden cnm helva istedi irmik helvası ama evde irmik yok dedim un var unla yapayım sonra vazgeçtim kilo alcam yaaa ilk hamile kaldığımda aşerme yaşadım ilk haftalarda ilk pişi aşerdim sonra çok tuhaf bişey aşermiştim yumurta akı ve şekerle yapılan beyaz bi tatlı var kıtır beze diyolar ondan cnm çekti bulamadımda biyerde evde yapmıştım hem adet olmayıp hemde testte ikinci çizgiyi görememek de çok kafa karıştırıcı ama yaaaaa
İnşallah bu sefer pozitif olur ve sağlıklı olurhahahahah buna çok güldüm kebap yendi demek zaten canının çekesi varmış benim ilk gebeliğim sağlıksız oldu cnm 3 ay önce kürtaj oldum hamile kalırsam ikinci sayılıyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?