• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Kizlarrrrr noldu biliomusunuz ben ilk testimi 3 gun once yani adetime 7 gun kala yaptim tek cizgiyi gordum an beklemeden posete baglayip cope attim dun arkadaslarin yazilarini okudum yazioduki ilk tek cizgi biraz bekledim ikinci cizgi silik vardi ben beklemeden atmistim onu okuyunca cope kostum anam bide ne görim ikinci cizgi var ama 3 gun gecti emin olamadim esim olmasa cikmazdi diye uctu havalara gece gece nobetci eczane aradik bulduk hem testi sorduk hem yeni testleraldik eczaci kesinlikle var dedi eve geldim silik ikinci cizgi cikti sabah yine yaptim ikinci cizgi cikti yani o basit ucuz testlerde taaaa 7 gun onceden cikti belliki bnm erken dollenme olmus ve ben ogun erken gebelik testide almistim onda cikmamisti

@so sorrir kuzum kader ortagim sabah idrarinla yap varsa cikar biraz bekle bakalim ikinci cizgi belircekmi ben tum belirtileri yasadim hamile oldugumu anladim

Bende 30tllik testten aldım.. Onu yapmayı planlıyordum perşembe günü..
Aslında eşim direk kan ver diyor ama o teste de o kadar para verdim :)

Bende 30tllik testten aldım.. Onu yapmayı planlıyordum perşembe günü..
Aslında eşim direk kan ver diyor ama o teste de o kadar para verdim :)

Buyuk ihtimal bosa gidicek dusunsene 71 hafta evvelinden o testte cikmadi ucuz tesyte cikti

Kan testi yaptırıp, kan testinde gebelik çıkarsa(inşallah), sırf o çift çizgiyi görmek için o testi yapıcam :)))))

Sabah yaptigim test :)))

Eklentiler

• IMG_20150914_095109.webp
    IMG_20150914_095109.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 346
Kan testinide yaptır biran önce :)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Sende de adet sancısı oluyordu di mi?

Ya benimde öyle oluyor..
Sanki regl olacakmışım gibi aynı..
Bazen tek taraflı da oluyor ağrı..
Karnında şişlik var mı? Yani sert mi karnın?

Şimdi taze hamile olarak seni böyle soru yağmuruna tutucaz :))))

Kizlarrrrr noldu biliomusunuz ben ilk testimi 3 gun once yani adetime 7 gun kala yaptim tek cizgiyi gordum an beklemeden posete baglayip cope attim dun arkadaslarin yazilarini okudum yazioduki ilk tek cizgi biraz bekledim ikinci cizgi silik vardi ben beklemeden atmistim onu okuyunca cope kostum anam bide ne görim ikinci cizgi var ama 3 gun gecti emin olamadim esim olmasa cikmazdi diye uctu havalara gece gece nobetci eczane aradik bulduk hem testi sorduk hem yeni testleraldik eczaci kesinlikle var dedi eve geldim silik ikinci cizgi cikti sabah yine yaptim ikinci cizgi cikti yani o basit ucuz testlerde taaaa 7 gun onceden cikti belliki bnm erken dollenme olmus ve ben ogun erken gebelik testide almistim onda cikmamisti
canım senin iki çocugun var galıba ve 3. için hala ilk heyacanınız var maaşallahh, bizim ilk olacak 13 aydır olmuyor olsa biz ne yaparız bılmıyorum :D

canım senin iki çocugun var galıba ve 3. için hala ilk heyacanınız var maaşallahh, bizim ilk olacak 13 aydır olmuyor olsa biz ne yaparız bılmıyorum :KK70:

Evet esim delirio cocuk diye zaten digerleri buyudu bebis ozledik :D ama kizimda 1,5 yil ugrastik olmamisti

Ay maaşallahh ya, güzel hatunsun. inş 3. bebişinide kucağına alırsın. çocuklar kaç yasında. diğerlerinde hamıle kalmak için çok bekledin mi

Ay maaşallahh ya, güzel hatunsun. inş 3. bebişinide kucağına alırsın. çocuklar kaç yasında. diğerlerinde hamıle kalmak için çok bekledin mi

Allah razi olsun cnm guzellik bakan gozlerinde ilkinde ilk gece hamile kaldim ikincisinde 1,5 yıl bekledim bunda da ilk denemede gun asiri calismayla oldu oglum 11 kizim 6 yasindalar ve istedinizi lutfen cekinmeden sorun

Erken anne olmanın avantajları işte, aralarında yaş var ve rahat rahat buyutmussundur. Darısı isteyen tum annelere inşş.

Erken anne olmanın avantajları işte, aralarında yaş var ve rahat rahat buyutmussundur. Darısı isteyen tum annelere inşş.

Evet canim 3. Cocumda bile cok gencim daha millet bu yasta evlenip yeni doguruo arkadas oldular bana esim pesimi birakmadi celdi gonlumu erkenden evlendik :D iyikide evlenmisiz cok mutluyuz hamdolsun

Back
X