• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

sinirlenmiş kızmış kuzum, cevaplarken yanlış yapmış :) @neslihanssss
haklısın ama, dogru dıyorsun..bu şekilde hareket edip, buraya yazmasın kimse..

geçenlerde test yaptırmaya özel kliniğe kan vermeye gittim, yanımda duran kadın da kan verecektı.. ama kürtaj için.. neymiş 3. cocukmuş, 2 tane yetermiş.. 3. ye gerek yokmuş.. ben gebe kalmaya çalışıyorum kımılerı de böyle yapıyor.. bilemiyorum, şahsen ben çok üzüldümm :KK43: kanımı alan bayanla bıraz çekiştirdik arkasından o bayanın valla :) sonra da kanımı alan bayanın da yıllar önce benım gıttıgım kadın dogum doktoruna gıtmış, bebegı olmuyor dıye sonra ıkızlerı olmuş.. tesaduf ya :)

bu arada @fatmaTNA , günün gecikti ise test yapabılırsın, beklemene gerek yok bence.. Hayırlısı Allah'tan :KK66:

O sureci iyi bilirim gorumcemin 11 yil olmadi cnm ne agladik kahrolduk malesef Allah korkusu olmayan insan cok o miniciklere kiyiyolar kimide dogurup kiyiyo 0:(

kızlarrr sabah test yaptım C çizgisi silikti. T çizgisinde belirti yoktu. acaba test bozuk mudur :110: benim c çizgisi kopkoyu çıkardı. NOT:3gün beçti reglim :KK14:

@serdil6109 cim yumurtlama dönemi inan insana göre değişiyo herkezin aynı gün değil veya adetin 14.gün değil. Bazıları regl biter bitmez yumurtluyo bazıları regline 1-2gün varken bazılarına regl döneminde yumurtluyo. Regl den sonra diğer regliye kadar 2-3günde bir ilişki olduğunda Allahın izniyle olma olasılığı fazla oluyor. Allah hayırlısını nasip etsin. Herkezin göbüşleri bebiş olsun ::)) testlerde genellikle doğru sonuç veriyor nadir yanlış verme olasılığı. Digitaller de sıkıntı çıkıyo sadece çnkü onunda zamanını ayarlayamıyoruz meraktan erken yapıyoruz oda çıkmıyo :)
merhaba,
anlattıgınıza göre ilişki gününüz ile olası regl gününüz arasında 3 gün var.. yani ovulasyon gününü geçirmiş olarak ilişkiye girmişsiniz.. bu durumda gebe kalma şansınız pek yok..
erken gebelik testi genelde , olası regl gününden bir iki gün önce kullanıldıgında ya da olası regl günü kullanıldıgında pozitif- negatıf sonuc verse de, şahsen ben bu testlere pek güvenmediğimi bu forumda daha önce de belirtmiştim.
ella konusuna gelince; kullandıgınız ılaç nedir bilmiyorum. o yuzden yan etkisi konusunda bır sey soyleyemeyecegım.
gebe olup olmadıgınızı öğrenmenin bence en kesin yolu; sağlık ocagına gidip bir kan tahlili yaptırmanız.. umarım sonuç gönlünüzden geçtiği gibi olur....

Benim sağlı sollu batmalar oldu ama benim sağda başladı çünkü sağ döllenmiş %)) adet ağrısı gibi değil anlarsın zaten değişik bi sızıntı batma. :)
kızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana :KK14:

Benim sağlı sollu batmalar oldu ama benim sağda başladı çünkü sağ döllenmiş %)) adet ağrısı gibi değil anlarsın zaten değişik bi sızıntı batma. :)

canım bebeğin büyümüş maşallah bana hiç zaman geçmiyordu sizin ne çabuk geçti.hala buruk ve üzgünüm.Allahım sabır

Sabır tabi canım :) Allahın izniyle. Bana da küçük daha geliyo zaman geçmiyor :)

test yaptığın günü hatırlıyorum şiödi de 9 haftalıkk ,hoş benimde sıkıntı olmasaydı 16 haftalık olacaktı.ama ben hala regl olmadım çok sıkıntım var bu konuda söktürücü verdi doktor yarın sabah onu içicem

Stres yok :) olabilir canım Allah korusun benimde daha ne olucağı belli değil. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :) üzülmek yok. Sabır beklemek var. Çok fazla düşünme herşey yoluna girecek eminim.
test yaptığın günü hatırlıyorum şiödi de 9 haftalıkk ,hoş benimde sıkıntı olmasaydı 16 haftalık olacaktı.ama ben hala regl olmadım çok sıkıntım var bu konuda söktürücü verdi doktor yarın sabah onu içicem

Kizlar gecmio desekte zaman ole bir gecioki 6.5 aylik olmama 4 gun var simdi soyle dusunuorum ogluma hamile kaldigimda offf diodum zaman gecmio simdi 11 yasinda ah ahh gecerde bugunleri gulerek hatirlariz

Bayanlar degerim düşükmü adet günümün ilk günüydü yaptım önce erken gebelik testi yaptım pozitifti güvenemedim kan testi verdim sonuç bu ? Adetimin 3. Günü hala olmadım ?

Eklentiler

• IMG_20160213_084528_613.webp
    IMG_20160213_084528_613.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 93
Bayanlar degerim düşükmü adet günümün ilk günüydü yaptım önce erken gebelik testi yaptım pozitifti güvenemedim kan testi verdim sonuç bu ? Adetimin 3. Günü hala olmadım ?

Grc dollenme olmustur belki bnm adetimin ilk gunu 279larda cikmisti aradan 2 3 gun gecsin yine yaptir katlanirsa iyi demektir

Merhaba,
Bence bu hafta yeniden kan testi yaptırmanızda fayda var. değeriniz ilkine göre yüksek çıkarsa doktorunuzla görüşmelisiniz , inşallah hayırlısı olur :)

Back
X