• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Bu arad resimdeki sen misin maaşallah :)) Kaç yaşındasın peki??

ben bu formu baştan sona kadar okudum alzaymır falan da değilim,bu soruyu bir arkadaş sormuş sizde cevap vermişsiniz ,ona istinaden diğer konuyu açan bayana sordum,bu soruya cevap veren sizsiniz ben değilim
29 yasindayin cnm bu benim
buyrun.bu soruya hayır bu resmi beğenip koydum deseydiniz,böyle cevap verseydiniz bende diğer arkadaşa bu soruyu sormazdım,beni ilgilendirmez o yada değil,sizde aynı şekilde ,size çok büyük ayıpki hem yazıp hemde ben uyduruyormuşum gibi kendi kendinize burdan hakkımı helal değl yazıyorsunuz ,bende ne hakkınız var madem muhabbetiniz yok soruyorum size ?etmeyin efendim yalan söyleyen birisinin bende hakkı olsa ne olmasa ne ,ayrıca diğer konu neden bu kadar sizi rahatsız etti herkesin başına gelebilir bişey sizinle ne alakası var ,ben sizinle ilgili başka bişey yazmışım ne kadar paranoyaksızını ya neyse ,hayırlı doğumlar size

Son düzenleme:
Bende sen biliyordum :eek: @neslihanssss geri dönüp baktım aynı şekil yazıyor 8.sayfada . Bi yanlış anlaşılma olmuş diyip kapanabilecek bi konuyken gereksiz yüklenmişsin @ilkduyansenol a burda yazdıklarımız o konudan daha çok özel hayat bakarsak :) , Diğer konuda da baya hakaretlere tehtitlere varmış olay zaten adminler geçici kapamış hesabı gerek yoktu bunlara :KK57:

@neslihanssss konuyu mahvetti arkadaşın. Keske o zaman tartışma olurken yazsaydınız bayağı uzatmisti cunku

Bende sen biliyordum :eek: @neslihanssss geri dönüp baktım aynı şekil yazıyor 8.sayfada . Bi yanlış anlaşılma olmuş diyip kapanabilecek bi konuyken gereksiz yüklenmişsin @ilkduyansenol a burda yazdıklarımız o konudan daha çok özel hayat bakarsak :) , Diğer konuda da baya hakaretlere tehtitlere varmış olay zaten adminler geçici kapamış hesabı gerek yoktu bunlara :KK57:

@neslihanssss konuyu mahvetti arkadaşın. Keske o zaman tartışma olurken yazsaydınız bayağı uzatmisti cunku

ben hafta sonu girmiyorum nete ,sanki bu yazdıklarını okumaycam gibi nasıl bir saldırıdır bu ya ,bana teşekkür etmesi lazımken söylediklerine bak ,şuan inkar ediyorsun resimdeki ben değilim diye ama farzet ki sensin ve başkası da bunu kullanıyor benim de diğer konuya yazma amacım buydu ,kendisini başka yerde etiketledim diye demediği kalmadı diğer konu sahibini tanımıyoruz tıpkı kendisini tanımadığımız gibi ,konusu da ne olursa olsun kimse öyle böyle konu diye kimseyi yargılayamaz ,buradaki yazdığınız konuda özel hayat ne farkeder ki,2 canlıyım diye de kimse duygu sömürüsü yapmasına gerek yok ,psikolojiniz bozuluyorsa girmeyin ,yazmayın,saldırmayın,kırılacağınız şeyler duymak istemiyorsan ,karşıdakine de hakaret edecek cevaplar vermeyin o zaman der geçerim kusura bakmayın.diğer konudaki cevaplarını da gördüm sanki 200 sayfalık konuştuğum kişi o değil başkasıydı hiç yakıştıramadım yazılan cevapları kendisine .

Son düzenleme:
ben bu formu baştan sona kadar okudum alzaymır falan da değilim,bu soruyu bir arkadaş sormuş sizde cevap vermişsiniz ,ona istinaden diğer konuyu açan bayana sordum,bu soruya cevap veren sizsiniz ben değilim

buyrun.bu soruya hayır bu resmi beğenip koydum deseydiniz,böyle cevap verseydiniz bende diğer arkadaşa bu soruyu sormazdım,beni ilgilendirmez o yada değil,sizde aynı şekilde ,size çok büyük ayıpki hem yazıp hemde ben uyduruyormuşum gibi kendi kendinize burdan hakkımı helal değl yazıyorsunuz ,bende ne hakkınız var madem muhabbetiniz yok soruyorum size ?etmeyin efendim yalan söyleyen birisinin bende hakkı olsa ne olmasa ne ,ayrıca diğer konu neden bu kadar sizi rahatsız etti herkesin başına gelebilir bişey sizinle ne alakası var ,ben sizinle ilgili başka bişey yazmışım ne kadar paranoyaksızını ya neyse ,hayırlı doğumlar size
Bu da ispat olmus. Yazik konu sahibi zaten stresli bi durum icin konu acmisti iyice sinirlerini bozdu.

Evet öbür yazıda bi yanlış anlaşılma var sanırım. Aynı foto değil. @neslihanssss cım şuanki fotodaki sen diye biliyordum. Nurcan diye bi kız sormuş hatta. Diğer konuda da saçma aynı foto olsa ne olmasa ne. Beğenmiş koymuştur. Ama gördüğüm kadarıyla aynı değil zaten. Kötü sözlere gerek yokmuştu bence yok yalancı cart curt. Biz burda özelimizi paylaşıyoruz lütfen. Dürüst olalım yeterli bence. Burda kadın kadınayız.

Uzatmayın sizde lütfen. O ilkduyansenol ile neslihanssss arasında. Amma muhalefet olmuşsunuz hepiniz. Kadın stresliyse stresli. Bize yardımcı olmak düşer. Millet ona destek olacağına kalkmış resim muhabbetine takmışsınız. Orda da yok küçüksün diye kıza bişeyler demişsiniz küçük olabilir ama yaşadığı büyük. Yaşının küçük olması cahil anlamına mı denk geliyor. Lütfen. Birbirimize yardımcı olmak veya yardım almak ne kimseyi yüceltir ne düşürür.

Çirkin konuşmaya hiç ama hiç gerek yok bence. Burda hepimiz arkadaşız. Kırıldıysak da kırmadan bildirmek en güzeli. Uzatmanın anlamı hiç yok o veya değil kimseyi ilgilendirmez bence. Ben buraya kendi resmimi koyup ister benim derim ister başkası derim. Bununla da kimse yargılayamaz beni. Özgür iradem. Biz buraya profil fotomuzu değil akrabamızla komşumuzla paylaşamadıklarımızı konuşmak dertleşmek bilgi almak için burdayız. Lütfen. Kişisel olarak kimseyi yargılamayın. Bana da kızabilirsiniz ama tarafsız olarak düşüncelerimi söylüyorum konuda ismi geçen biri olarak. Üzüldüm. Ne kadar sanal da olsa arkadaşız derdimizi yine paylaşıcaz ortak olucaz güzelce konuşun anlaşın.
ben hafta sonu girmiyorum nete ,sanki bu yazdıklarını okumaycam gibi nasıl bir saldırıdır bu ya ,bana teşekkür etmesi lazımken söylediklerine bak ,şuan inkar ediyorsun resimdeki ben değilim diye ama farzet ki sensin ve başkası da bunu kullanıyor benim de diğer konuya yazma amacım buydu ,kendisini başka yerde etiketledim diye demediği kalmadı diğer konu sahibini tanımıyoruz tıpkı kendisini tanımadığımız gibi ,konusu da ne olursa olsun kimse öyle böyle konu diye kimseyi yargılayamaz ,buradaki yazdığınız konuda özel hayat ne farkeder ki,2 canlıyım diye de kimse duygu sömürüsü yapmasına gerek yok ,psikolojiniz bozuluyorsa girmeyin ,yazmayın,saldırmayın,kırılacağınız şeyler duymak istemiyorsan ,karşıdakine de hakaret edecek cevaplar vermeyin o zaman der geçerim kusura bakmayın.diğer konudaki cevaplarını da gördüm sanki 200 sayfalık konuştuğum kişi o değil başkasıydı hiç yakıştıramadım yazılan cevapları kendisine .

yahu neler olmuş burada ben nete gırmeyeli??
şaştım kaldım vallahi..
acıkcası neslihansss ın profıl fotosu kendısı sanıyordum bende, ama yukarı okuduklarımdan anladıgım kadarıyla degılmış..
neyse cok da önemli değil..
baska bı konudan da bahsrtmişsınız kızlar, onu da ğek anlayamadım takıp edemedıgımden , ama cok da önemli değil..
önemli olan sağlık.. önemli olan nefrs alabılmek..
önemli olan şükretmek.. sevdıklerımızın yanında olmak.. ve tanımasak da herkese hoşgörülü olmak..
umarım ki burada kimse kimseyi bir daha kırmaz, incitmez..
ben hepinizi görmesemde , burada paylastıgımız hayatlarımızdan , göstertıgınız samimiyetten ötürü seviyorum.. dilerim hep böyle kalır...

"Resim koyup ister benim derim ister başkası" böyle bişey varmı ,hangisi doğru o zaman her denilenden şüphe eder insan, nasıl bilgi paylaşımı sağlayacagız güvenip . Böyle böyle olaylarla güven ortamı zedeleniyor ne gerek var ki ; artık çok açmak bişeyler paylaşmak istemiyor insan bildirim gelirse bakıyorum , herkesin her dediğine acaba diye mi bakalım farklı bilgi verince ne kazanılıyor.
bi karışıklık olmuş diye açıklanacakken diğer konuda tehtitlerle uzaklaştırmaya vardı olay bu da hoş birşey değil şahit oldugumuz bi durumdu söz hakkı oldu bildiğimizi yazdık , babam da olsa yanlışı savunmam hiçbir zaman :KK20:

"Resim koyup ister benim derim ister başkası" böyle bişey varmı ,hangisi doğru o zaman her denilenden şüphe eder insan, nasıl bilgi paylaşımı sağlayacagız güvenip . Böyle böyle olaylarla güven ortamı zedeleniyor ne gerek var ki ; artık çok açmak bişeyler paylaşmak istemiyor insan bildirim gelirse bakıyorum , herkesin her dediğine acaba diye mi bakalım farklı bilgi verince ne kazanılıyor.
bi karışıklık olmuş diye açıklanacakken diğer konuda tehtitlerle uzaklaştırmaya vardı olay bu da hoş birşey değil şahit oldugumuz bi durumdu söz hakkı oldu bildiğimizi yazdık , babam da olsa yanlışı savunmam hiçbir zaman :KK20:
canım benim resim bu buraya kimse gerçek resmini koymaz çok nadirdir ben geçenlerde koymuştum mesela. Burda düşüncelerimiz hariç insanların neyine itimat ediceksin ki. Konuşmasına bakacaksın düşüncesine bakacaksın bilene fotoların dan. Burası sosyal medya. Resmin ben olup olmadığını söylemek yalancı çıkarmaz. Resim bu. Sen konuşmalarına bakacaksın. Resim bende o biliyodum ama napabiliriz. İster o olsun olmasın bizi ilgilendirmez. Anlatabildim mi kendimi bilmiyorum. Sen resmin ben demişsin veya ben değilim demişsin banane. Ben benimle olan samimiyetine konuşmana bakarım. Güvenim sarsılmaz yani..

Tabi bu benim kişisel görüşüm. Eleştirebilirsin kırmadan. Senin resmine bakarak konuşmuyorum ki ben. Neslihanssss da olsun olmasın ben benimle olan konuşmasına samimiyetine bakarım. Az çok hissedersin zaten uzakta olsak da. Onca muhabbetimiz var. Bi insanı iki dk da karalamak kolay işte. Bu arada o sayfadaki resimler aynı değildi zaten. Arkadaş karıştırmış. Uzatmaya da gerek yok.

kimsenin kimseyi karaladığı yok ben zaten muhabbetimiz var diye başkasının resmini kullandığını söyledim.yoksa banane ister kullansın ister kullanmasın ,ayrıca o sayfadaki resimler aynıydı senin bu konuya bakmanda ki süreçte diğer konu sahibi değiştirdi, karıştırmış falan değilim yani,sadece uslüp yanlış yok hakkımı helal değil yok bilmem ne bende ne hakkın var ?varsa da etmesin ya ben vicdanen rahatım.ama o yazdıklarıyla rahat olabilecek mi onu bilmiyorum.

Resimler aynıydı diğer yazan değişti sonradan, sorulunca internetten resim dedi o benim demedi doğru olarak .
Zaten kimseye kendini ekle denmiyor ki sorulunca da benim demeye gerek yok, çok güzelsin muhabbeti bile döndü devamın da , bu da hani "bi yanlışını yakaladığının 40 doğrusunu sorgularsın" diye bi laf vardır o psikoloji yi oluşturuyor ki ne gerek var bunlara kimse resmimizi ekleyelim diye ısrar etmiyor zaten burda ki konuların amacı bilgi paylaşımı . Neyse bi karışıklık oldu diyip kapanacak bir konuydu gereksiz ve haksız bir savunmayla uzadı .

Çemkirmeden en başında bana diyebilirsiniz ki arkadaşım sen aynı değil diyosun ama başta aynıydı sonra kişi değiştirdi diye. Tamamen öğrenmeden o resim nasıl geldi oraya kim ne yüzleştirmeden konuşmak doğru değil bana göre. Amaan neyse ya :) boşverin gitsin. Ne gerek var 3 günlük dünya. :))))

Bu arada o sayfadaki resimler aynı değildi zaten. Arkadaş karıştırmış.
buna emin olarak yazmadan bana sorsaydın söylerdim zaten.
kimse sana çemkirmiyor cnm ,aynı olmasa biz burada neden sayfalarca tartışalım değilmi?doğru 3 günlük dünya ,ben boşverdim zaten banane

Bu konusmada gidin kisinin kendine sorun resmimi attim yoruma ve nurcan hanim gordukten sonra resmimi kaldirdim profildeki bnm asla demedim dememde ya yeminle nefret ettirdiniz buraya bile girmiorum.artik sayenizde

O terbiyesiz yalanci diye konusuo ilk ben insanca uyardim kalkmis dioki senle ugrascam be uzatma gibi terbiyesizce konusuo siz olsani napardiniz

Profile asla resmimi koymadim koymam da nurcan arkadasla taaaa ozamanlar konusuoken bu benim deyip resmimi yoruma attim gorur gormezde arkadas sildim dogal olarak sanal ortam ne isi olsun resmimin buralarda

Bu da ispat olmus. Yazik konu sahibi zaten stresli bi durum icin konu acmisti iyice sinirlerini bozdu.

Arkamdan kadin yalanci diye yazarsa bende tabiki tepkimi gosteririm hayret bisey ya suraya artik girdigim yok daha hala ben yokken adimi geciriolar nasil insanlar var Allahim sabir

Back
X