- 20 Kasım 2019
- 4.159
- 5.497
- 158
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Ayyy oyle mi cook sevindim ozaman resmen rahatladım bilmiyordum boyle gözüktüğünu ay hadi inşallah 0.1 yerine saglikli bir gebeliğin habercisi olan bhcg görürsün canimCanım tarihe bakarsan önceki hatta en sağda daha da önceki sonuç yazıyor sağlık ocağı tahlil sonuçlarını böyle gösteriyor karşılaştırma amaçlı diğer tahlillerde öyle dikkat edersen
Canım tekrar baktın mı çıkmamış mi dahaİnşalllaaaahhhhhj
Baktım yaa her saniye bakıyorum buraya yazmadığım süre boyunca ordayım hemen o sayfaya geçiyorum ve ben artık kontrol dışı davranıyorum çişim gelince 1 dk önce yine ovulasyon testi yaptımCanım tekrar baktın mı çıkmamış mi daha
Sanki koyulaşma oluyor gebelik testi yaptın mı tekrarBaktım yaa her saniye bakıyorum buraya yazmadığım süre boyunca ordayım hemen o sayfaya geçiyorum ve ben artık kontrol dışı davranıyorum çişim gelince 1 dk önce yine ovulasyon testi yaptım
Yok yapmadım kan verdim işte her saniye bakıyorum çıksın artık ne olur yaaaSanki koyulaşma oluyor gebelik testi yaptın mı tekrar
Hadi inşallah çıkarYok yapmadım kan verdim işte her saniye bakıyorum çıksın artık ne olur yaaa
Hamilesin kanka hayırlı olsunBaktım yaa her saniye bakıyorum buraya yazmadığım süre boyunca ordayım hemen o sayfaya geçiyorum ve ben artık kontrol dışı davranıyorum çişim gelince 1 dk önce yine ovulasyon testi yaptım
YyaaaaaaHamilesin kanka hayırlı olsun
Yaaa evet yaa çıksa da kurtulsak cümletenArtık çıksın bende işteyim durmadan konuya bakıyorum
Yaaa Canımmsın yaaaaaaasanki kendi sonucumu bekliyor gibiyim
kız bi gebelik alıp ona işeseydin stres ettn bizi burda heBaktım yaa her saniye bakıyorum buraya yazmadığım süre boyunca ordayım hemen o sayfaya geçiyorum ve ben artık kontrol dışı davranıyorum çişim gelince 1 dk önce yine ovulasyon testi yaptım
Bendesanki kendi sonucumu bekliyor gibiyim
İnanırmısın sağlık ocağından çıkınca kolunda pamukla 2 kere önüne kadar gelip döndüm 2. Ciye gelip dönünce tip tip baktılar ne ayak diyekız bi gebelik alıp ona işeseydin stres ettn bizi burda he
Tutmasaydin iyimisİnanırmısın sağlık ocağından çıkınca kolunda pamukla 2 kere önüne kadar gelip döndüm 2. Ciye gelip dönünce tip tip baktılar ne ayak diyeama tuttum kendimi keşke tutmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?