- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Canim ya Allah InsaAllah nasib eder. 6 yili okudum. Sonra da testini gordum yuzumde koca bir gulumseme. InsaAllah vardir yaYa ben ya elim titriyor resmen...
heyecan yaratmak istemem ama bu ekranda ref aralığından yüksek çıkmış ve henüz hekşm onaylamamış demek , ben de bi kaç kez öyle şahit oldum inşallah öyledirAhh kalbim dur ucak sanki hala test aşamasında şöyle bir ok çıkmış sence yüksel miş mi demek
Ayy inşallah yaa sürekli sayfayı yeniliyorum çıktı mı sonuç diye içimde hem kocaman umut hem de korku var bu kadar şeyden sonra ne olur çıksın yaaCanim ya Allah InsaAllah nasib eder. 6 yili okudum. Sonra da testini gordum yuzumde koca bir gulumseme. InsaAllah vardir ya
Ben anlamadım ki şu an alrım kapalı resmen ne demek yaniheyecan yaratmak istemem ama bu ekranda ref aralığından yüksek çıkmış ve henüz hekşm onaylamamış demek , ben de bi kaç kez öyle şahit oldum inşallah öyledir
Daha çıkmamış canım ama çıkmak üzere benceY
Yaa testin hala çıkmadı ama şöyle bi işaret var yükselmiş mi demek sence
HamilesinizzzEvet verdim 9 buçukta ama eve gelince ilk idrarla ovulasyon testinde denedim dayanamıyorum yaa
Çıksa iyi olacak kalpten gidecem çünküDaha çıkmamış canım ama çıkmak üzere bence
YiaaHamilesinizzz
Stres yapma kuzum inşallah güzel çıkar sayınYa ben ya elim titriyor resmen...
Çıkar insAllah güzel yükselir degerinizYiaahadi inşallah kanda da Çıksa da rahatlasam
Kız sakinÇıksa iyi olacak kalpten gidecem çünkü
Ahhh inşallaaaahhhhhStres yapma kuzum inşallah güzel çıkar sayın
Merhaba.2-3 gündür konunuzu takip ediyorum gerçekten sizin adınıza çok sevindim. Gönülden hamile olduğunuza inanıyorum inşallah en kısa sürede sağlıkla yawrunuza kavuşursunuz sonucunuzu bende merakla bekliyorumKızlar, son ilişki günü üstünden kaç gün geçtiği, ve testin markası foto da var bakar mısınız doğru mu acaba böyle çıkıp kanda da müjdeyi alan var mı kadınlar kulübünde kanda çıkan da çok çıkmayanda, o kadar çok şey okudum ki, lütfen yaa sabah sabah ne düşüneceğimi şaşırdım, belirti olarak sadece erken uyku geliyor, bide midem yanıyo o kadar....6 yıl oldu istiyoruz...
İnşallah canım inşallaaahhhhÇıkar insAllah güzel yükselir degeriniz
İlk mi olacak:)İnşallah canım inşallaaahhhh
Insallah pozitif haberi alirsiniz sizle beraber heycanlandim 6 yılın sonunda mucizenize kavuşun insallahYiaahadi inşallah kanda da Çıksa da rahatlasam
Yaaa hadi inşallah bu kadar şeye insçşallah istediğim sonuç çıkar İnşallaaahhhhMerhaba.2-3 gündür konunuzu takip ediyorum gerçekten sizin adınıza çok sevindim. Gönülden hamile olduğunuza inanıyorum inşallah en kısa sürede sağlıkla yawrunuza kavuşursunuz sonucunuzu bende merakla bekliyorum
İnşallah canım inşallah kalbim küt kütSaat 2 gibi doktorun yanına gitseniz sonuçlarıma bakar mısınız deseniz, o net olarak söyler . İnşallah hayırlı haberler alırsınız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?