- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
İnşallah canım yaa daha çıkmadı 2 olmadan çıkar inşallah yaaaAkşamd
Insallah pozitif haberi alirsiniz sizle beraber heycanlandim 6 yılın sonunda mucizenize kavuşun insallah
Ayy keşke bana da söylerdinSenden önce öğrenesim geldi sonucu
Ben de bu sayfayi yeniliyorum acaba sonucu paylaşdin mi diyeAyy inşallah yaa sürekli sayfayı yeniliyorum çıktı mı sonuç diye içimde hem kocaman umut hem de korku var bu kadar şeyden sonra ne olur çıksın yaa
arasan bi nerde yaptırdıysanAyy keşke bana da söylerdin
Yaaa harikasın gerçekten sağlıkla sıhhatle gelsin geldiyse büyüsün inaşşalah darısı bana inşallaaaahhhBen de bu sayfayi yeniliyorum acaba sonucu paylaşdin mi diyeben de ilk hamileliğimde resmen ellerim esiyordu pembeliği gorunce. Sonucu da hastaneden eşim goturmuşdu. Sesi nasil titriyordu anlatamam. InsaAllah guzel haber alicaksin. Tüm gostergeler bu yonde
Arayamıyoruz malesef burası hatay burda yerinde doktor bulursan şükretarasan bi nerde yaptırdıysan
Malesef ikizlerim 17 haftada ayrildilar benden( neyse bu guzel aurayi bozmayalim. Hepimize Allah yeni yeni şanslar nasib ediyor. Allah isteyen herkese saglikla evlatlar nasib etsinYaaa harikasın gerçekten sağlıkla sıhhatle gelsin geldiyse büyüsün inaşşalah darısı bana inşallaaaahhh
Yaa gerçekten üzüldüm ikiz bide ahirette seni bekliyorlar emin ol rabbim senimde yüzünü güldürsün inşallahhhhMalesef ikizlerim 17 haftada ayrildilar benden( neyse bu guzel aurayi bozmayalim. Hepimize Allah yeni yeni şanslar nasib ediyor. Allah isteyen herkese saglikla evlatlar nasib etsin
Evet InsaAllah kavuşurum yavrularima. Allah hepimizin yuzunu guldursunYaa gerçekten üzüldüm ikiz bide ahirette seni bekliyorlar emin ol rabbim senimde yüzünü güldürsün inşallahhhh
Amin canııımmmmEvet InsaAllah kavuşurum yavrularima. Allah hepimizin yuzunu guldursun
Bizde dokuz doğuracaz şimdi burda meraktanarasan bi nerde yaptırdıysan
Canim ya bhcg nin hizasında sonuc kısmında ki 0.1 degil mi o sonuc degil mi . Insallah o sonuc değildir ve hamilesindir amiiiinAhh kalbim dur ucak sanki hala test aşamasında şöyle bir ok çıkmış sence yüksel miş mi demek
Hataylimisin canımArayamıyoruz malesef burası hatay burda yerinde doktor bulursan şükret
Daha çıkmamış sonuçCanim ya bhcg nin hizasında sonuc kısmında ki 0.1 degil mi o sonuc degil mi . Insallah o sonuc değildir ve hamilesindir amiiiin
Sonuc kısmında bir deger yazıyordu ya ben o sandım sonucu .Daha çıkmamış sonuç
Canım tarihe bakarsan önceki hatta en sağda daha da önceki sonuç yazıyor sağlık ocağı tahlil sonuçlarını böyle gösteriyor karşılaştırma amaçlı diğer tahlillerde öyle dikkat edersenCanim ya bhcg nin hizasında sonuc kısmında ki 0.1 degil mi o sonuc degil mi . Insallah o sonuc değildir ve hamilesindir amiiiin
İnşallah canım rabbim yüzünü güldürsün inanırmısın kendi sonucum gibi merak ediyorumSonuc kısmında bir deger yazıyordu ya ben o sandım sonucu .
Insallah olumlu çıksın Allahim amiiin
İnşalllaaaahhhhhjSonuc kısmında bir deger yazıyordu ya ben o sandım sonucu .
Insallah olumlu çıksın Allahim amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?