Erken gebelik testime acil bakarmisiniz

Adet oldum ama 8 günüm vardi daha erkn oldm bebek bekliyordm şuan üçüncü gün ağrım çok sadce iki pet degistim adet kanı gibi geliyor ama kısa sürüşü beni endilesendrdi bilenler yazar mi

Rabbim sag saglim kucağınıza almayı nasip etsin. Bişi sormak istiyordum yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız. Ve herhangi Bi belirtiniz varmı?
Amin canım sağolasın adet günümde yaptım ben silik çıktı canım erken gebelik testinde sabahına kaset testte yaptım oda silik çıktı belirtilerde yumurtlama gününden 1 hafta sonra yani adete 8 gün vardı çömeldim ekmek sulayacaktim rahmin de ağırlık oldu belim aynı anda çok felaket ağrıdı hemen kalktım kalçamın altına yastık koydum dinlendim adet günü de test yaptım pozitif maşallah

Bende de genital bölge batması kasık agrısı felan oldu yumurtlamadan 8 gün geçti ondan sordum canım

Çok korkuyorum test doğru mudur acaba diye . Pozitif arkadaşların testine benziyor belirginligi ama akşam saati yaptım erken gebelik sizce de var mı kesin ? Çok zor süreçlerden geçtim bu ay transfer olacaktım rabbim nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20220715_211522.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 79
Adet günüm bugün ve test de bugün yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…