Bugün yapsam mı tekrar 4 gün var şuan yoksa bir gün Kala miYok canım daha erken
Bekle canım ben 4 gün kalasiya filan yaptım negatif çıktı adet günü erken gebelik yaptım sklik çıktı sabahına kaset test yaptım oda silik çıktıBugün yapsam mı tekrar 4 gün var şuan yoksa bir gün Kala mi
Kan sonucunuz ne oldu çok merak ediyorum inşallah hamilesinizdirUmutluyum Rabbimden umut kesilmez yüzümüzü güldürsün rabbim
Çanım yükselmen çok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin canım Allah razı olsun bu bir mucize çok şükür Allah'ıma
34 çıktı cumartesi tekrar verip salı günü doktora gideceğim Allah izin verirseKan sonucunuz ne oldu çok merak ediyorum inşallah hamilesinizdir
200 şerde falan çıkar yüksek ihtimal cumartesi canım34 çıktı cumartesi tekrar verip salı günü doktora gideceğim Allah izin verirse
Yaa çok sevinndim inşallah her şey gönlünüzce olur34 çıktı cumartesi tekrar verip salı günü doktora gideceğim Allah izin verirse
500 lerde filan çıkar diye umuyorum inşallah iki katına katlarda inşallah200 şerde falan çıkar yüksek ihtimal cumartesi canım
Amin aminnnnYaa çok sevinndim inşallah her şey gönlünüzce olur
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve hep bu anı bekledim çok zorluklar çektim yaşayan bilir adetim bir gün geçti bugün erken gebelik testi yaptım bakarmisiniz hemen çıktı sevinsem mi bilemedim çok karmaşık duygular yaşıyorum
Kist filan olabilir stresten olabilir canımAdet oldum ama 8 günüm vardi daha erkn oldm bebek bekliyordm şuan üçüncü gün ağrım çok sadce iki pet degistim adet kanı gibi geliyor ama kısa sürüşü beni endilesendrdi bilenler yazar mi
Rabbim sag saglim kucağınıza almayı nasip etsin. Bişi sormak istiyordum yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız. Ve herhangi Bi belirtiniz varmı?Amin aminnnn
Gebelik yoktur değil miKist filan olabilir stresten olabilir canım
Gebelik yoktur değil miKist filan olabilir stresten olabilir canım
8 gün önceden adet olmuşsun gebelik olmaz bildiğim kadarıyla yinede test yapmakta fayda varGebelik yoktur değil mi
Amin canım sağolasınRabbim sag saglim kucağınıza almayı nasip etsin. Bişi sormak istiyordum yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız. Ve herhangi Bi belirtiniz varmı?
Bende de genital bölge batması kasık agrısı felan oldu yumurtlamadan 8 gün geçti ondan sordum canımAmin canım sağolasınadet günümde yaptım ben silik çıktı canım erken gebelik testinde sabahına kaset testte yaptım oda silik çıktı belirtilerde yumurtlama gününden 1 hafta sonra yani adete 8 gün vardı çömeldim ekmek sulayacaktim rahmin de ağırlık oldu belim aynı anda çok felaket ağrıdı hemen kalktım kalçamın altına yastık koydum dinlendim adet günü de test yaptım pozitif maşallah
Adet günüm bugün ve test de bugün yaptımÇok korkuyorum test doğru mudur acaba diye . Pozitif arkadaşların testine benziyor belirginligi ama akşam saati yaptım erken gebelik sizce de var mı kesin ? Çok zor süreçlerden geçtim bu ay transfer olacaktım rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?