- 24 Haziran 2022
- 77
- 8
- 16
- 28
Evet olur önemli değil ki ne kadar boşaldıği
Yaa erkn sevinmek.istmiym ama sevindm şuan
O belirti bu kadr uzun suruyo mu kiYumurtlama belirtisi de olabilir geç yumurtlamis da olabilirsin
Gozunuz aydin sağlikla ilerlesin insallah gec döllenme olmus benimde gec donllenmeydi o yuzden deger dusuk test silik cikar onemli olan artisCanım verdim 7.17 çıktı sence nasıl daha adetim bugün ya da 1 gün geçti
Saol canım benim inşallah değer yükselir ilk defa gebe kalacağım eğer olursa o yüzden biraz endiseliyimGozunuz aydin sağlikla ilerlesin insallah gec döllenme olmus benimde gec donllenmeydi o yuzden deger dusuk test silik cikar onemli olan artis
Senin değer nasıldı canım bahsedermisinGozunuz aydin sağlikla ilerlesin insallah gec döllenme olmus benimde gec donllenmeydi o yuzden deger dusuk test silik cikar onemli olan artis
Allah gonlune gore versin canim herhangi bir sey denediniz mi bu ay?Saol canım benim inşallah değer yükselir ilk defa gebe kalacağım eğer olursa o yüzden biraz endiseliyim
4 gun gecikmede 134 cikti ama ben bilmiyordum sonuc gec cikti 2 gun sonra karin agrisindan duramadim daha oncede bir dusugum oldugu icin korktum acile gittik tekrar bakildi 251 cikti bir daha da kana baktirmadim onemli olan ultrasonda gelisimi ve kalp atisiSenin değer nasıldı canım bahsedermisin
Aynen canım bende tekrar vereceğim ama geçsin dimi biraz üstünden 3 4 gün4 gun gecikmede 134 cikti ama ben bilmiyordum sonuc gec cikti 2 gun sonra karin agrisindan duramadim daha oncede bir dusugum oldugu icin korktum acile gittik tekrar bakildi 251 cikti bir daha da kana baktirmadim onemli olan ultrasonda gelisimi ve kalp atisi
Ahh bu eşler bizimde 4. senemiz hafif varikosel ve degeri dusuktu 3 defa catlatma oldum sonuc alamadim en sonunda c life kullandim 3. ayimda hamile kaldim dusuk yaptim tekrar basladim yine 3 aydan sonra hamile kaldim beklemek sabretmek cok zor abbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizimde imtihanimiz boyleymis5 yıldır hiç bir tadavi olmadı eşim istemedi ya da hep yarım bıraktı tedavileri ben hep kendisi kullansın diye takviyeler ballar aldım ama içmedi hatta çok sıkıntı yaşadık bu konuda varikosel vardı eşimde sperm düşük neyse dedim yeter artık karismiycam bıraktım vermedim hiç bir şey yedirmedim geçen ayda arı suti bal polen karışımı almıştım a101 den dedim ben kullanayım boşa gitmesin sabahları aç karnına yedim akşamda çinko takviyesi aldım ve bol boll rabbi yesir okudum canım benim rabbim bana bir mucize yaşattı inşallah değerlerim artar
Biraz bekle deger yine dusuk cikarsa hem sen stres olursun hem de doktorlar yanılabilirAynen canım bende tekrar vereceğim ama geçsin dimi biraz üstünden 3 4 gün
Aynn canım benimBiraz bekle deger yine dusuk cikarsa hem sen stres olursun hem de doktorlar yanılabilir
Kısmet canım benim sadece bize düşen sabırAhh bu eşler bizimde 4. senemiz hafif varikosel ve degeri dusuktu 3 defa catlatma oldum sonuc alamadim en sonunda c life kullandim 3. ayimda hamile kaldim dusuk yaptim tekrar basladim yine 3 aydan sonra hamile kaldim beklemek sabretmek cok zor abbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizimde imtihanimiz boyleymis
Güzel düşün güzel olsun canım bence senin için en güzeli olacakSaol canım benim inşallah değer yükselir ilk defa gebe kalacağım eğer olursa o yüzden biraz endiseliyim
İlk doktor kontrolüne ne zaman gittin canım hatirliyor musun ben 5+5 te gideceğim ama erken mi geç mi bilemedim..4 gun gecikmede 134 cikti ama ben bilmiyordum sonuc gec cikti 2 gun sonra karin agrisindan duramadim daha oncede bir dusugum oldugu icin korktum acile gittik tekrar bakildi 251 cikti bir daha da kana baktirmadim onemli olan ultrasonda gelisimi ve kalp atisi
Da adece dün gidip acilde kan verdim başka ne yapmam lazım düşük olduğu için tekrarla dediGüzel düşün güzel olsun canım bence senin için en güzeli olacak
İlk doktor kontrolüne ne zaman gittin canım hatirliyor musun ben 5+5 te gideceğim ama erken mi geç mi bilemedim..
Regl günün ne zamandı canım?Da adece dün gidip acilde kan verdim başka ne yapmam lazım düşük olduğu için tekrarla dedi
Bugün 30. Gunundeyim adetin 28 29 unda filan oluyordum geneldeRegl günün ne zamandı canım?
Eğer alabilirsen normal kaset gebelik testi al ben artımed aldım aşırı memnundum, ve mutlaka sabah ilk idrar ile testi yap bakalım 2. Çizgi ne durumda, hatta testi 2 tane al ve 2 gün ara ile yap çizgiler koyulasacak mi bakalım. Ben idrar testlerini ilk oyle yaptımV
Bugün 30. Gunundeyim adetin 28 29 unda filan oluyordum genelde
Tamam canım aldirayim eşime yarın yaoim erken gebelik olmasın dimiEğer alabilirsen normal kaset gebelik testi al ben artımed aldım aşırı memnundum, ve mutlaka sabah ilk idrar ile testi yap bakalım 2. Çizgi ne durumda, hatta testi 2 tane al ve 2 gün ara ile yap çizgiler koyulasacak mi bakalım. Ben idrar testlerini ilk oyle yaptım
Yok canım normal kaset test al en garanti o inşallah hayırlı haberler vereceksinTamam canım aldirayim eşime yarın yaoim erken gebelik olmasın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?