Doğruluk payı varmıdır sizcedaha önce erken gebelik testlerinin doğru çıkmadığını okumuştum , yorumlarınızı merak ediyorum kızlar
İlk 5 dakika içerisinde çıktı beklemedim hiçYani çok silik çizgilerde yada bekletilen testlerde ikinci çizgi çıkıp negatif görmüşlüğüm çok var. ama burda çok çok belli kıpkırmızı bir çizgi çıkmış yanlış değildir herhalde. kan verin bence içiniz rahat etsin. hayırlı olsun
İnşallah çok teşekkür ederimAyyy bence kesin doğrudur benim ilk hamileligimde de böyle çıktı 4+5 teydim tabi bebişim kalbi durdu ama bir an önce gidip kan verin bence inşallah hamilesinizdir Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder
Canım tekrardan yaz olur mu gelişmeleri bugün gidip hemen kan ver benceİnşallah çok teşekkür ederim
Hemen gidip vericem canımm sonuç çıkınca yazarımCanım tekrardan yaz olur mu gelişmeleri bugün gidip hemen kan ver bence
Tamam kuzum bekliyorummm, benimde şüphelerim var konu açıp yazdım fakat kimse cevap vermedi, 17 Eylül'de bebeğimi 3.5 kaybettim 17 Ekim'de regl oldum 9 gün sürdü bu ay daha hiç olmadım 1 hafta gectikti pazar günü normal kaset test yaptım çıkmadı acaba bende hamile miyim çok merak ediyorum kan vereceğim yarın ama heveslenmek istemiyorum doğum şekilde düşük yaptım onunla alakalı olabilir mi diye de düşünüyorum böyle gecikmeler.oluyor mu onu da bilmiyorum kafam cooook karışıkHemen gidip vericem canımm sonuç çıkınca yazarım
İnşallah vardır , inşallah ikimiz de hamileyizdirTamam kuzum bekliyorummm, benimde şüphelerim var konu açıp yazdım fakat kimse cevap vermedi, 17 Eylül'de bebeğimi 3.5 kaybettim 17 Ekim'de regl oldum 9 gün sürdü bu ay daha hiç olmadım 1 hafta gectikti pazar günü normal kaset test yaptım çıkmadı acaba bende hamile miyim çok merak ediyorum kan vereceğim yarın ama heveslenmek istemiyorum doğum şekilde düşük yaptım onunla alakalı olabilir mi diye de düşünüyorum böyle gecikmeler.oluyor mu onu da bilmiyorum kafam cooook karışık
İnşallah canım benim sen sağlık ocağında mi kan vereceksin acabaİnşallah vardır , inşallah ikimiz de hamileyizdir
Evet canım verdim bile kanİnşallah canım benim sen sağlık ocağında mi kan vereceksin acaba
Ne zaman cikcak canım bide saat kaça kadar gidip verebiliyoruz daha önce hiç sağlık ocağında vermedim de ben yarın gidicem bide ne diyoruz gebelik için mi yoksa değerlerime bakmak için mi bu konuda bilgisizimEvet canım verdim bile kan
Bana sağlık ocağı sabah 10 a kadar gel demişti sabah 8-9 gibi gidin benceNe zaman cikcak canım bide saat kaça kadar gidip verebiliyoruz daha önce hiç sağlık ocağında vermedim de ben yarın gidicem bide ne diyoruz gebelik için mi yoksa değerlerime bakmak için mi bu konuda bilgisizim
Teşekkür ederim canım üste yazdığımı okudun mu yada okduysan çevrende düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalan yada reglisi geçen var mı bu konuda bilgin var miii acabaaaGebelik testi icin geldim diyin yönlendiriyorlar
Var annemTeşekkür ederim canım üste yazdığımı okudun mu yada okduysan çevrende düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalan yada reglisi geçen var mı bu konuda bilgin var miii acabaaa
Ne zaman cikcak canım bide saat kaça kadar gidip verebiliyoruz daha önce hiç sağlık ocağında vermedim de ben yarın gidicem bide ne diyoruz gebelik için mi yoksa değerlerime bakmak için mi bu konuda bilgisizim
Yarın çıkıcakmış sonucum , sağlık ocağındaki doktoruma gidip gebelik için kan vermek istiyorum dedimNe zaman cikcak canım bide saat kaça kadar gidip verebiliyoruz daha önce hiç sağlık ocağında vermedim de ben yarın gidicem bide ne diyoruz gebelik için mi yoksa değerlerime bakmak için mi bu konuda bilgisizim
Ayy içim rahatladi canım ya ben pazar günü yaptım negatif çıktı şimdi bugün yapmaya korktum acaba geç döllenme mi diye düşündüm çünkü benim reglm hiç gecikmez 17 sinde düşük yaptim 17 sinde regl oldum yarın kan testi vereceğim teşekkür ederimmmVar annem
42 yaşında hamile kalıp düsük yapıp 1 ay sonrasında kardeşime hamile kalıp doğurdu hepimiz şok olmustuk..nasipte varsa her türlü oluyor Siz böyle bir durum yaşadıysanız bir doktora görünün tahlil vs yapsın içiniz rahat etsin insallah sağlıkla vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?